אמממ....(טריגר)

אמממ....(טריגר)

היי לכולם... טוב , אני לא יודעת למה אני כאן... אני לא מכורה לסמים...אבל אני חושבת שדיי נכנסתי לזה... זה התחיל באקסטזי...טריפים...קוק...קריסטל... ועכשיו אני שוקלת ממש ברצינות ללכת על הרואין... אז החיים שלי דפוקים...שידפקו עוד יותר... מה שמעניין אותי זה הקטע שאני לא יודעת אם אני מכורה או לא... זאת אומרת...אני לא חייבת את הסמים... אבל אםן אני יוצאת ביום שישי למסיבה , ואני לא דלוקה אז לא כייף לי ומתבאס כל הערב... אתם חושבים שזו הצמכרות כלשהיא?

tiger

New member
זו אולי עדיין לא היתמכרות אבל...

את בהחלט בקבוצת סיכון. אם לא תישמרי על עצמך טוב טוב ,הרבה יותר טוב למשל ממי שלא עשתה אף פעם סמים,את עלולה ליגמור רע.לא בטוח שתיגמרי רע אבל אם לא תישמרי על עצמך מהרואין למשל אז כן,את תיתמכרי והחיים שלך יהיו בזבל. אם עד היום לא עשית הרואין אז תמשיכי לא לעשות את זה.חס וחלילה לך לעשות את זה ואחר כך את עלולה לימצא את עצמך מיצטערת כל החיים. אני לא אומר שאקסטזי וטריפים זה שטויות אני רק אומר שמיזה את עוד יכולה לצאת ללא פגע.הרואין יכול למכר מרמת השימוש החד פעמי.זה כל השוני בינו לבין חומרים אחרים.הרואין יכול לידפוק לך את החיים מפעם אחת.זאת הצרה. אז אם זאת הרולטה שבא לך לשחק עם החיים... כל הסמים שתיארת שלקחת אלו סמים מעוררים שמעוררים חוויות ומרץ.הרואין יעשה לך את הדבר ההפוך לחלוטין.הוא ירדים אותך זה הכל.ירדים אותך ויבזבז לך את החיים אותם אני מבין את כל כך אוהבת.מסיבות וסמי מועדונים זה דבר אחד מסוכן ביפני עצמו אבל לערבב אותו עם הרואין...זה נישמע כמו הסוף באמת של החיים "היפים" לפחות שאת חיה או חושבת שחיה היום.חבל.תחסכי את זה לעצמך ומי יודע את עוד יכולה לעבוד את הגיל הזה של הקרחנה והמסיבות בלי שריטה ממש עמוקה
t

mooshmoosh

New member
מוקדם מדי

היי, אני חושבת שמכורה את לא...אני יודעת בדיוק מה כוונתך בלהבתאס מללכת למסיבה לא דלוקה או לפחות משהו קטן בראש, אז אולי יש כאן אזשהי התמכרות להרגשה, אבל זה לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו, זה מבאס אומנם אבל עדיין אפשר ללכת למסיבה, זה לא בלתי נשלט או חזק מאיתנו יותר מדי. חוצמזה, מה המשיכה לנסות הירואין?? אם את מודעת לזה מראש שיש מצב שאחרי הפעם הראשונה את מכורה = אין חופש!!! מה כ"כ מפתה בזה??? אני ניסתי כל מיני סמים,( טריפים אקסטות קוק קריסטל וכו... ) ואני חושבת שאם כבר את בעניין הסם הרשימה הזו בהחלט מספקת כדי לא לרצות לנסות הירואין.. אולי אני מבוגרת ממך ויכולה לראות את התמונה קצת אחרת ולהתיחס קצת אחרת לזה, אבל אם תנסי לחשוב קצת יותר ברצינות על העניין, תביני ש - חופש = להציב לעצמך גבולות ולעמוד בהם, ואז גם נהנים וגם לא משועבדים לשום דבר, הכל נעשה מתוך בחירה ולא מתוך הכרח.. אז מתוקה עזבי אותך מהרואין...

תשמעו...

הקטע של המסיבות... אני פשוט לא הולכת כשאין לי... כל הקטע של היציאה תלוי ב...אם יש לי או אם יש מצב שאני אשיג!!! קוק אני עושה בערך פעמיים בשבוע... אבל אני רוצה לחוות דברים אחרים... אני יודעת שאם אני אעשה הרואין , זה יהיה קטע של ניסיון בלבד! אבל... באמת אפשר להתמכר מנסיון חד פעמי??? אוף , לא יודעת...אני מבולבלת מידי!!!

גנבנבון

New member
שימוש לסירוגין סופו בהתמכרות

לא מתמכרים ביום אחד וכל שמוש נוסף מגביר ת´סיכויים חיי ההירואין קשים בצורה שאי אפשר לתאר ו"רק פעמים בשבוע" זה בהחלט סימפומים של התמכרות קשה

mooshmoosh

New member
זו לא התמכרות..

היי. אני לא מסכימה ש"רק פעמים" זו התמכרות.. היו לי אפילו תקופות של כל יום, או פעם ב... זה תלוי מה בדיוק הכימיקל ?? קוק פעמים בשבוע זו לא התמכרות..לדעתי....התמכרות זה משהו שתופס אותך ושולט בך ואינך יכול בלעדיו, וקוק לדוגמא אפשר לעשות פעם פעמים שבע בשבוע ושבוע אחכ או חודש או שנה לא לגעת, מתוך ב ח י ר ה....זה כמו שוקולד, אם אתה אוהב.. או יהיה לך זה יהיה נחמד ותהנה ממנו, לא יהיה לך לא סוף, תחייה עם זה , נכון שתחשוב על זה לפעמים, ויהיה נחמד שיהיה אבל ברגוע...

גנבנבון

New member
אמרתי סימפטום

ועוד אמרתי סופו להתמכר חוזר שוב:שימוש לסירוגין הסוף תמיד אותו דבר ה ת מ כ ר ו ת !

mooshmoosh

New member
נערה בהפרעה ...

שמעתי הרבה פעמים, מהרבה אנשים, שפעם אחת ואתה מכור להירואין, אז זה כבר צריך להרתיע מלנסות, הסיכוי שאכן זה כך, חוצמזה, יכול להיות שאם את בנאדם מאוד חזק ממש חזק ואת חושבת שתצליחי לנסות פעם אחת ולעזוב את זה, אז אולי אולי, וגם ממש לא נראה לי כדאי, תחשבי שזה לוקח אותך להיי מטורף שבחיים לא חווית להרגשה מטריפת חושים שלא יצא לך להתקל בה, וכל הבעיות שלך נשכחות בהשפעתו, ואחכ´ את מגיעה לדאון של החיים, הירידה כ"כ כואבת, זה לא דאון שיש לפעמים אחרי אקסטא, או כל כימיקל אחר, זה משהו במימדים הרבה יותר גדולים, אז כאן בדיוק שכואב, וכשאת יודעת שיש משהו כ"כ טוב, בנק´ הזו כשיהיה לך רע, (ולפי מה שכתבת את לא כ"כ אוהבת את החיים השפויים), גם אני לא מתה עליהם, אגב, בקיצור בנק´ הז את חושבת שתדעי להגיד לא, לפעם נוספת ???

סוורוס

New member
היי נערה../images/Emo150.gif

הם צודקים..על תיכנסי לזה חמודה מנסיון...יש בזה הרבה כאב...את לא טיפשה....הרואין זה לא לאנשים כמוך.. זה לא לאף אחד,...תראי אותי.. (אני לא אפרט)...אבל גם אני מתחיל עם זה שוב!!! ומפעם אחת עוד לא יצאתי....וזה לקח ממני המון, במיוחד הירידה אחרי, אני עדיין חש את זה..(והולך בדיוק להסניף את זה כדי שיעבור על הבוקר).... עם אני יממשיך-ועם את תתחילי-שנינו נהיה ב-פאקינג שיט אז בוקר טוב חמודה

tiger

New member
הבעיה היא תמיד הפעם הראשונה...

כי ההיתמכרות נוצרת ביחד עם התענוג וכשמגלים משהוא שגורם לכזה תענוג מאוד קשה אחר כך ליחיות עם המודעות לאופציה הזאת בלי לנצל אותה. גם אם לא תישתמשי בזה יותר פעם אחת את דנה את עצמך לחיים של מילחמה פנימית...תחשבי על זה.ליחיות כל הזמן בהרגשה שיש משהוא שיכול לעשות לך נורא טוב אבל שאסור לך לגעת בו.זה בהנחה כמובן שניסית פעם אחת וזהוא...על האופציה השניה אני בכלל לא מדבר (של לגעת עוד פעם ועוד פעם)כי אני חושב שהכל כבר נאמר על זה ואנשים היום כבר יודעים את כל מה שצריך לדעת ושום דבר שאני אומר כאן לא יחדש כלום לאף אחד.לפחות היום איש לא יכול לומר שהוא לא היה מודע לנזקים של שימוש בהרואין.היום כל מי שמחליט להישתמש עושה את זה במודע כשהוא ער לכל הנזקים.פעם עוד אפשר היה להיסתתר מאחורי המילים לא ידעתי לא שמעתי.רבים גם הישתמשו סתם בעלה התאנה הזה כדי לתרץ את השימוש שלהם.כאילו שלא היתה להם מודעות והיתה קיימת הנחה שאם יעוררו מודעות כזו אנשים לא ישתמשו.בול שיט,היום אנחנו רואים שעם כל המודעות אנשים עדיין בוחרים להישתמש כך שמודעות לנזקים שניגרמים משימוש בהרואין לא מרתיעים את מי שהחליטו לנסות כי הם אומרים לעצמם "לי זה לא יקרה".זאת הבעיה...כי ההחלטה להישתמש או לא להישתמש בהרואין היא כניראה משהוא הרבה יותר עמוק מסתם עיניין של מודעות לנזקים.אנשים עם כל המודעות שבעולם מחליטים יום יום שהם כן רוצים לנסות פעם אחת הרואין כי הם מאמינים שלהם לא יקרה מה שכן קרה לרבים אחרים.מה יש לומר...חבל

tiger

New member
הודעה לנערה ממני - קשכה

בלי לפרט יותר מידי, בלי להתפלסף יותר מידי נערה יקרה: יש דברים שצריכים להיות מחוץ לגבול הרואין וקוקאין (קריסטל, קוק פרסי, קראק ) זה בינהם, תעשי לעצמך טובה, אל תגעי בזה. תאמיני לקשכה.

שאייאן

New member
מה קורה נערה....

אני מהזה מצטער להגיד לך את זה אבל לאחר ניתוח מדוקדק של סגנון הדיבור שלך והמשקל שאת נותנת לכל הגירויים האלו(גלגלים קרטונים או לבן)אני חייב להגיד לך שיש מצב שתצאי מזה אבל זה לא יהיה בזמן הקרוב מעבר לזה אני גם די חושב שכל זמן שלא תעשי הרואין חלון ההזדמנויות שלך לצאת מזה בשלב מאוחר יותר (שנתיים שלוש לפחות )יגדל....לכאן או לכאן הרבה בהצלחה ונראה לי שאת תצטרכי אותה...אבל תזכרי הגוף והנפש משלמים את המחיר לטווח ארוך...כלומר בן זוג שיהיה לך ויאכל קאטלות על סגנון החיים שלך בעבר או הורים שפתאום יגלו דברים או את עצמך שאני סבור שאפילו עכשיו את מבולבלת פצצות מכל המצב....אז זהו ים של הצלחה שיהיה לך....ותזכרי זה סך הכל פאקינג חיים...אל תקחי אותם ברצינות.

michalik

New member
לא !

חיים רק פעם אחת -בדיוק בגלל זה אל תחרבני את מה שיש לך . אני הייתי שם , והיום אני יודעת שכולם נראים חברים שלך וכולם יפים והכל נהדר - זה אשליה, ושצוחקים זה לא כי באמת מצחיק זה בגלל הסמים. אני לא הבנתי עד שלא הפסקתי.. את הורסת לך את החיים ולמשפחה שלך , ולמשפחה שיכולה להיות לך בעתיד.. בשביל מה את עושה את זה ? בטח שאת מכורה ! אם את לא יכולה לצאת ולהנות - הדבר הכי פשוט- שיוצאים למסיבה אלא אם את דוחפת לך סם לגוף - ברור שאת מכורה - וכדאי שתתפסי את עצמך בידיים ... הרואין? השתגעת ? תלכי קצת למקומות בהם מסתובבים נרקומנים על הרואין ותגידי אם ככה את רוצה לגמור ? לא שמעת סיפורים של אנשים ? סתם תעשי מחקר קטן על אנשים שמתחילים עם הרואין ואז תגידי לנו את אם זה מה שאת רוצה מהחיים שלך.. שידפקו עד כדי כך ...

נערה בהפרעה שלום

אני לא יודעת בת כמה את ומה את עושה בחיים שלך,הכוונה אם יש לך תעסוקה פרט לעיסוק המסיבתי שלך... אני יכולה להגיד לך דבר אחד- וזה מנסיוני האישי.. אני בת 26 וניסיתי הרבה דברים בחיי הקצרים,למען האמת ניסיתי את רוב הדברים לאורך שנתיים מרוכזות שבהן יצאתי למסיבות,חפרתי,התפוצצתי,אכלתי,שאפתי ומה לא... וכל זה קרה לפני שיצאתי לטיול הגדול שלי בעולם ( לפני שנה ) במשך אותן שנתיים,כשכל הזמן הזה אני מעשנת גראס אגב, התחלתי מגלגלים,המשכתי לקרטונים,בדקתי מה זה לבן,מה אם די אם איי,ומה זה אופיום,וחשבתי לעצמי שלעולם לא אפסיק לאכול קרטונים ( שזה ההעדפה שלי..),ושלעולם לא אפסיק ללכת למסיבות,אבל אחרי שטיילתי בעולם הגדול,אחרי שניסיתי דברים שהצבתי לעצמי בגבול הנסיון בלבד,חזרתי לארץ,והסתדרתי בחיי בצורה כזו שלא מאפשרת לי לחגוג כמו פעם, והאמת- אני כבר כל כך לא בקטע הזה, זה כבר לא מרגש כמו פעם,המסיבות,החפירות,הספאזם בלסת....וואלה זה קטע שעובר..ונגמר,וכבר לא מעניין... ויש עדים בפורום הזה לתקופתי הפרועה,שיכולים להעיד שלא היה לי אלוהים בכל מה שקשור למסיבות וסמים,אבל שוב...היה ונגמר.. להגיד לך לנסות הרואין?וואלה נראה לי קשה מדי ואכזרי מדי ,ובכלל לא לעניין,והאמת לא נראה לי שזו התנסות שמומלץ לך להתנסות בה,בטח לא בתור אחת שכל כך נהנית מסמים... עזבי אותך משטויות,יש דברים הרבה יותר מענגים ומעניינים מזה... ואגב...מנסיון שלי ,הלכתי למסיבות בלי לקחת כלום,אפילו לא עישנתי,וממש נהניתי....זה צריך לבוא מתוכך...זה הכל ( וזה משהו שגם אני הייתי בטוחה שהוא בלתי אפשרי...) עילה-ליקה

its moi

New member
ודאי שזאת התמכרות

אם את לא יכולה לצאת ולהנות בלי סמים- זאת התמכרות. אם היית, למשל, סוחרת סמים, וכל יום היית משתמשת עם הלקוחות להראות להם שהחומר טוב, אבל פעם בשנה היית יוצאת לחופשה, ובחופשה לא היית משתמשת, כי זה לא מעניין אותך, אז לא את לא מכורה. אבל אם את משתמשת רק ב"סופש" ואומרת ש "בלי זה אני מתבאסת"- תיארת התמכרות

ajar

New member
חמודה אל דאגה

בטח שאת לא מכורה, שאיש לא יאמר לך אחרת את לא מכורה בינתיים את יכולה להמשיך והנות מכל ענוגות הסמים תוכלי לעשות כך עד שתהיי מכורה ואז, כשתהיי מכורה אז כבר אין ברירה אז תמשיכי להמשיך, מעניין לאן תגיעי אבל מה שבאמת חשוב זה שאת נהנית במסיבות. תעשני בכמויות זה טוב דווקא מוזר שכל העולם אומר שזה לא טוב אפילו אלו שמשתמשים ממש עכשיו לא ממליצים על זה וגם אלו שכבר עברו את זה ממש נחרדים מעצם המחשבה אבל את את תשמעי רק לעצמך ותפעילי שיקול דעת נבון מה הם מבינים לעזאזל אז בשבילם ובשביל כל אלו שניסו זה עשה רע, מי אמר שזה יעשה לך רע העיקר שהמסיבות הן פצצות לגבות. והירואין זה ניסוי מאוד מעניין, דווחי לי בבקשה מה היו התוצאות ועוד דבר אחרון תלכי למכולת ותקני מוח.

ניר ל

New member
הי ככה זה מתחיל

אהלן, לא זה לא נשמע טוב. כי הרואין פעם אחת ניסבל, אבל אולי עוד פעם אחת ננסה.., ורגע ניסיתי שלשום, אולי גם היום, וגם עוד שבוע, עד שזה הופך לעוד פעם ועוד פעם. לא זה לא ניגמר טוב.. ממש לא. תוותרי על ה"תענוג" הזה, כי אחרי שתיכנסי אליו לא יהיו לך יותר תענוגות בחיים.

למעלה