אמממ....(טריגר)

יאצפן

New member
אמממ

ילדה, את רוצה להיות דלוקה? את מרחמת על עצמך? המעבר הקרוב הוא לכביש !!!!!!!!! אם לא הבנת, אז את באמת דפוקה.

אמממ....

תודה לכל התגובות האיכפתיות והלא איכפתיות... באמת תודה , גרמתם לי להבין המון... ו...זהו... אם בא לכם אני אעדכן אתכם בהצשך במה שאני אחליט לעשות.. בכל אופן תודה וים טוב.

tiger

New member
כי סמים בדרך כלל מדליקים יותר

מה לעשות.שנה אלף בחשמל וזה מה למדנו... מי שלמד לקחת כדור להיסתכל על השעון חצי שעה עשרים דקות ובום!!! קצת קשה לו להידלק ממערכות יחסים בהן עד שנידלקים צריך (במיקרה שאת ילדה רעה מבית טוב)להכיר בים או במסיבה,ללכת לסרט,אחר כך מיסעדה ועד לנשיקה הראשונה ליפעמים עוברים כמה ימים אם את נערה טובה מבית פתוח או כמה שבועות אם את נערה טובה מבית סגור שצריך לחזור מהמסיבה עד עשר... לדור האיקס (טזי) חבל ואין את כל הזמן הזה כי בעוד חצי שעה כבר יכולים למות שלוש פעמים וליחסים יש היום כל כך הרבה תחליפים ומחזקים כימיים שלמי בכלל נישארה סבלנות לחוות את הדברים האלה בלי "להקת חימום" או איזו אש קטנה מביפנים שתדליק את העיניינים היגעים מייד בלי הצורך "לעבוד" כל כך קשה.הרי הצורך להידלק לא קשור לאם יש חבר או אין חבר או אם יש חברה או לא כי ליפעמים הרבה יותר קל ונוח ליקפוץ ממיטה למיטה או לקחת דווקא עם החבר החדש...יחסים אצל מכורים תמיד היו במקום השני אחרי הסמים.אצל מי שבאמת מכור וזו שאלה שמי שלא בטוח צריך לישאול את עצמו בכנות:זיון טוב או סוטול טוב? מה אני מעדיף... המכורים האמיתיים יגידו מייד שסוטול כמובן. זאת לדעתי אחת השאלות החשובות ביותר שמי שעדיין לא בטוח לגבי מצבו (מכור כן או לא)צריך לישאול t

orrrr

New member
אתה צריך לקרוא לפורום "מעודדי

התמכרויות לסמים".

למעלה