אמממ.... טוב

purpel fox

New member
אמממ.... טוב

יש שבוע הבא את הגיבוש לקורס הישרדות במתקן מחנה רשף בהרצליה, מה בעצם עושים שם?! למשצים 2001 ומטה, כי השאר בעצם לא עברו את זה עדיין :)

Spidi man

New member
טוב, דבר ראשון לפני הכל...

לפי דעתי האישית חייבים ללכת להכנה ! היא תורמת המון לידע, ומסבירה על מבנה הקורס ועל מה שהולך להיות. אני יודע שבהכנה שנה שעברה לא הגיעו בערך 2-3 חניכים שהיו אמורים לצאת וחבל, כי זה תרם המון. בהכנה יסבירו לכם על הישרדות, ומהי הישרדות, יביאו דוגמאות להישרדות שהיו בארץ ובעולם יחלקו אותכם לקבוצות, ויגבשו אותכם (לא שבאמת צריך את זה...אחרי כל הקורסים שעברנו אנחנו מתגבשים לבד
). ביום השני להכנה תצטרכו כבר להכין את תפריט המזון שלכם למשך השבוע. לקבוע מה אתם הולכים להכין תוך התחשבות בדברים הבאים: 1. האם זה בריא 2. האם זה משביע (אל תשכחו, זה למשך שבוע) 3. ומשקל של אותו מוצר (כל הציוד נמצא על הגב שלכם במשך השבוע, ככה שזה פרט מאוד חשוב) אחרי ההחלטות על סוג האוכל, תחלקו לכל אחד את הדברים שהוא צריך להביא (כולל סירים וכלים...). בנוסף לכל זה ידברו איתכם על תיקים, ואיך אמורים לסדר אותם בצורה הטובה ביותר. אצלנו הגיעו כמה מוכרים של תיקים שקצת הגזימו במחיר
בהכנה תראו גם איזה סרט איזה סרט נחמד על הישרדות שהרבה נבהלו ממנו
אבל כמעט כולם ישבו וצפו עד הסוף. ואם כל זה לא מספיק (ויש סדר יום מאוד עמוס...) אז גם תעמיסו חול בשקית ותצאו למסע קצר עם שקית חול, תיק, והרבה ק"ג על הגב
זהו בערך. אם תרצי אספר גם על הקורס עצמו.

purpel fox

New member
אם יש לך סבלנות בכייף! אבל אני

יודעת פחות או יותר על הקורס... ואין לי שום כוונה להפסיד את ההכנה... ועוד משהו, איזה גודל תיק בדיוק מתאים לזה?! אין לי מושג איזה תיק לקחת

Spidi man

New member
תיק להכנה ?

אם זה תיק להכנה, אז תביאי תיק רגיל, זה כולה יומיים
אם התכוונת לקורס עצמו, אז אל דאגה, בהכנה יסבירו לכם הכל מהכל. במידה וגם אחרי ההכנה לא יהיה לך מושג באיזה תיק לקחת אני אשמח לענות לך

purpel fox

New member
אחלההה ../images/Emo6.gif

אוף אבל לא אמרו לנו כ-ל-ו-ם עדיין על ההכנה, וזה שבוע הבא! צריכים להגיע למתקן רשף לבד?
<--- זה לא טמבל! זה קיבוצניק! שליטה :)

purpel fox

New member
הבינותי...

הי פגשתי בקורס שלנו מישהו שהיה שנה שעברה בקורס הישרדות ממחוז ת"א, אממממממ יונתן נראה לי קוראים לו.... מוכר?

אכן מוכר.. :)

מה השאלות שלך? תכתבתי פ את כל השאלות שלך לגבי הקורס וההכנה ונענה לך

black hock

New member
ממש פרועה...../images/Emo9.gif|מלאך|

אני ניצן אם אני חושבת שאני יודעת מי את אז נפגשנו שנה שעברה בכנס פסח

black hock

New member
יאיי ארבל זוכרת אותי../images/Emo9.gif

איזה מוזר להגיד ארבל זוכרת ולא זוכר....
יכולתי להיות גם בקורס איתך אבל לא ידעתי שמישו שאני מכירה יוצא

למעלה