את יכולה עדיין לצאת לא? לפי דעתי לא כולם נרשמו עדיין
פ פ ר י א ו ר New member 16/7/04 #8 ארבלית עשי לי טובה תתני לי את התאריכים במחנה רשף, אולי אני אגיע בלילה לבקר...
P purpel fox New member 16/7/04 #10 אני אונסת אותך אם את באה! (לטובה..) אמממממ..... 20-21 אנחנו במחנה רשף, שבוע הבא
P purpel fox New member 16/7/04 #18 חחחח למי אכפת מהם?... דווקא המדריך שהדרכתי איתו בקורס מש"צים אמר לי שלפני שנתיים הוא הלך לבקר את הח'ברה שלו בקורס והביא להם קולה ואבטיחים ובכאלה.... (;
חחחח למי אכפת מהם?... דווקא המדריך שהדרכתי איתו בקורס מש"צים אמר לי שלפני שנתיים הוא הלך לבקר את הח'ברה שלו בקורס והביא להם קולה ואבטיחים ובכאלה.... (;
S Spidi man New member 16/7/04 #19 אבל בהישרדות רוצים להימנע מזה... מן הסתם כדי לשרוד עם האוכל שיש לך, ולא מאיזה מושיע עם אבטיח ביד
P purpel fox New member 16/7/04 #20 המן הציל את בני ישראל במצרים אתה תושיע את בני ישראל בהישרדות חחחחח סתם האמת שזה לא משנה לי כל כך, אבל יהיה מגניב אם תקפוץ לבקר! קצת עידוד
המן הציל את בני ישראל במצרים אתה תושיע את בני ישראל בהישרדות חחחחח סתם האמת שזה לא משנה לי כל כך, אבל יהיה מגניב אם תקפוץ לבקר! קצת עידוד
P purpel fox New member 16/7/04 #22 אז הנה, יש לך את ההזדמנות לתקן את העוול שנוצר לך אבל אתה מודע לזה שהקורס בגליל, כן?