נדב
S S H I L G I New member 29/1/04 #1 אמממ...(זה ../images/Emo32.gif?) יש מישהו שיש לו מכנסי רכיבה שקטנות עליו או שהוא צריך למכור אותן מסיבה כלשהי...? במידה אממ..אם זה מדידה של מכנסיים רגילים אז המינימום זה 36 והמקימום 42 תלוי במכנס אממ ולשלוח לי במסרים. תודה *מותר לנצל"ש*
אמממ...(זה ../images/Emo32.gif?) יש מישהו שיש לו מכנסי רכיבה שקטנות עליו או שהוא צריך למכור אותן מסיבה כלשהי...? במידה אממ..אם זה מדידה של מכנסיים רגילים אז המינימום זה 36 והמקימום 42 תלוי במכנס אממ ולשלוח לי במסרים. תודה *מותר לנצל"ש*
° °•°תות שובב°•° New member 29/1/04 #2 ../images/Emo70.gifנ"ש לכולם../images/Emo70.gif תקשיבו, אני עושה מן חיבור מצחיק ומשעשע על חברי הפורום, אז כל מי שרוצה להופיע בזה שיעשה / ומי שלא / וזה בלי ירידות ודברים כאלה. ולפני שאני מפרסמת המנהלות יראו את זה ואני יבקש את הסכמתם להכל! (אני ממנה את המנלות, בלי לשאול אותן אפילו.. )
../images/Emo70.gifנ"ש לכולם../images/Emo70.gif תקשיבו, אני עושה מן חיבור מצחיק ומשעשע על חברי הפורום, אז כל מי שרוצה להופיע בזה שיעשה / ומי שלא / וזה בלי ירידות ודברים כאלה. ולפני שאני מפרסמת המנהלות יראו את זה ואני יבקש את הסכמתם להכל! (אני ממנה את המנלות, בלי לשאול אותן אפילו.. )
° °•°תות שובב°•° New member 29/1/04 #14 אממ לא../images/Emo3.gif, אבל משהו להגנתי..../images/Emo8.gif הצטרפו חדשים, וחלק כאילו אני לא מדברת איתם ממש מחוץ לפורום, ואני רק מגיבה להודעות שלהם. וליתר ביטחון, אם אני ישכח מישהו. ולא, האמתי, שכחתי את השם שלך קוראים לך לילך לא?! אם לא אז זה בטוח לי!! אני זוכרת שזה משהו עם האות "ל". חחחחחחחח
אממ לא../images/Emo3.gif, אבל משהו להגנתי..../images/Emo8.gif הצטרפו חדשים, וחלק כאילו אני לא מדברת איתם ממש מחוץ לפורום, ואני רק מגיבה להודעות שלהם. וליתר ביטחון, אם אני ישכח מישהו. ולא, האמתי, שכחתי את השם שלך קוראים לך לילך לא?! אם לא אז זה בטוח לי!! אני זוכרת שזה משהו עם האות "ל". חחחחחחחח
÷ ÷•»BlipBlop«•÷ New member 29/1/04 #13 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo45.gifקוראים לי נטע...
° °•°סוסניקית°•° New member 29/1/04 #15 ../images/Emo45.gif - ../images/Emo110.gif מורן קוזוקין דיי אני חולה, יותר משבוע לא רכבתי ניראה לי ועכשיו אני גם על אנטיביוטיקקע, סטרואידים, סינופד טיפות אוזניים ומה לא...בעעעע
../images/Emo45.gif - ../images/Emo110.gif מורן קוזוקין דיי אני חולה, יותר משבוע לא רכבתי ניראה לי ועכשיו אני גם על אנטיביוטיקקע, סטרואידים, סינופד טיפות אוזניים ומה לא...בעעעע