אמממ הקשבה

b e n j o

New member
אמממ הקשבה

שלום רב, אני בן 21 מת""א. אני מבולבל לגבי זהותי המינית. מצד אחד אני אומר כי לא צריך להגדיר, ואני פשוט ימצא את הבן אדם (אישה/גבר) שאתאהב בו. אני כל כך זקוק לאהבה כרגע, וברור לי שאני אלך על המין הראשון שרק יראה סימן שהוא רוצה. אני לא רואה את עצמי במערכת יחסים עמוקה עם גבר, אלא מדובר במשיכה מינית בלבד. לעומת זאת עם נשים, אני רואה מערכת יחסים אבל המשיכה קטנה יותר. תלוי במישהי המסוימת. בדרך כלל עיני נוטות להסתכל על הגברים שבסביבה אלא אם כן יש מישהי מדהימה בסביבה. יש לציין כי עד עתה בגלל כל המחסומים הללו, אני לא נותן לעצמי להפתח ולהיות במערכת יחסים עם מין כלשהו. הגיע המצב שאני בן 22 עוד מעט ולא הייתה לי מערכת יחסים עדיין כמו כן אני בתול. וזה די מייאש, כי אני רוצה להיות מאושר. רק לאחרונה למדתי לפתח את הבטחון העצמי שלי, הגימוי העצמי ולנסות לאהוב את עצמי יותר. בגיל צעיר מאוד, בן דודי שהיה מבוגר ממני בשנה/שנתיים רצה שאני אגע בו במקומות שונים, בעיקר ישבן, ומאז החלה משיכתי המינית לגברים, עד אז המצב היה נשים בלבד ולא חשבתי כל הכיוון כלל. מכאן החל הבלבול והתסבוכת. אני מרגיש שאני לא נותן לעצמי לנסות להיות במערכת יחסים עם נשים עד שלא אנסה קצת גברים. אני כאילו נסה לשלול את הצד הגברי אבל אני יודע שכך זה לא יהיה ושאני ארצה. מצד שני אני לא ממש יודע כי אחרי אוננות אל מול פורנו של גברים אני מרגיש קצת גועל ולא סגור על עצמי. כן זה די מוזר ואין לי מושג מה אני עושה אשמח לתגובות כלשהן.... בן

resputin

New member
בן היקר,

אני מקווה שקיבלת את המסר שלי אתמול בלילה, שכן לא יכולתי עקב תקלות טכניות לכתוב בפורומים. אם לא קיבלת אותו נא ציין זאת בשביל שאכתוב תגובה חדשה. תודה, ראס.

b e n j o

New member
תודה

תודה על התגובה, קיבלתי אותה וכעת עליי להתחיל לגשש ולראות מה קורה. אני חושב שאני אכן צריך לבדוק או לנסות לראות מה מושך אותי\ ולזרום עם העניין. דברייך נשמעו לי כמי שבעל נסיון ויודע לשאת עיצה. אשדמח ליצור איתך קשר או עם אנשים אחרים פה אשר חווים את אותן חוויות ו/או רוצים פשוט לדבר ולחוות. בן

למעלה