אמממ אנשים שלום

wildgirl1

New member
נו ומה ניראה לך?

אין לי אחים לצערי הרב!!! ככה שאין שום קרבי לצערי ואמא תתאבד לפני שתתן לי אישור ללכת לקרבי, אז אין שום סיכוי קרבי

Angel lips

New member
יאאאאאאאאא כמעט כמוני

אבל אני רוצה לג'ובניקים כי אין לי כושר כזה טוב בשביל קרביים!

wildgirl1

New member
אני תמיד רציתי ללכת לקרבי

אבל אין לי סיכוי להיות שם... כזה מבאס!!!

eMiFrEaK

New member
תמיד יש ../images/Emo8.gif

תאמיני לי.. אצלי הת"ש הוא קצת יותר גרוע.. ובכל מיקרה.. אמא שלי הולכת לחתום ... כי היא יודעת כמה זה חשוב לי...

Janem

New member
ואני אף פעם לא רציתי

אבל יקחו אותי בכוח... עולם הפוך..חח

eMiFrEaK

New member
זה תמיד ככה...

אלה שלא רוצים= ועושים את זה בכוח ואלה שממש רוצים- ולא נותנים להם.. זה ממש מטומטם לדעתי... כי בקרבי חייבים להיות אנשים עם מוטיבציה ורצון להיות שם.. אחרת... זה יכול להפוך למשהו ממש ממש לא טוב..

SpyKid

New member
אני עולה לי"א!!!!!!!!!

וממש אין לי כוח ללמוד... אני גם לא כזה משקיעה בלימודים, רק במקצועות הריאליים וספורט
ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות בצבא...רציתי מד"סית, אבל בעצם חשבתי שאולי עדיף חיל האויר (צנחנים או משהו...) אגב אם מישהו יכול לספר לי על זה כל-מיני דברים לידע כללי... אז
...(מישהו שבצבא או מתגייס...)

Lara F

New member
אוף... זה שרשור מדכא....

החופש האחרון שלי---> שנה הבאה י"ב,
ועוד בעוד שבוע הולך להתחיל לי הפסיכומטרי שגם יהרוס לי ת'חופש ברמות...
שנה הבאה השנה האחרונה,
איזה באסה,
אני לא רוצה לעזוב ביצפר לעולם!
(כן, כן אני יודעת שזה נשמע מוזר-- אבל אני לא רוצה...) איזה באסה...

אני מבינה אותך..

גם אני לא רציתי לעזוב את ביצפר, ואני כבר מתגעגעת.. אבל יב זו השנה הכי כיפית (זה יותר כמו חצי שנה וגם אז לא ממש לומדים..), פסיכו זה ממש לא כזה נורא (אבל אל תקחי דוגמא ממני- הברזתי מכל השיעורים של הקורס, טפשה קטנה שכמוני..) וזה ממא לא הורס את החופש. את הרי לא כל הזמן יוצאת ומבלה. אז תלמדי קצת ,ותצאי קצת. ככה גם לא יהיה לך משעמם. ובקשר ללסיים ביצפר, זה גם חוויות חדשות ומעניינות כמו צבא, זה גם חברים חדשים וזה עולם חדש שפתוח לרגלייך. והאמת? אין הבדל בין ביפר לצבא, שניהם זה מסגרת, רק באחד קורעים לך את התחת... תתעודדי, החיים יפים!

אני עולה לי"א ואני הולכת לחרוש!

טוב כשלומדים בהנדסאים חייבים לחרוש... יש לי מן הרגשה כזאת שלא יראו ולא ישמעו אותי.. אני כנירא אחזור הביתה כל יום בשעה 4 - 5... ואתיישב ללמוד... מבאס אבל יהיו לזה תוצאות טובות בסופו של דבר... לפחות השנה הזאת הייתה קלה עשיתי רק 2 בגרויות... וגם אלה קלות! החופש?! אני לא מרגישה שאני בחופש.. אני שוקלת לקחת חופש מהחופש ... אני לא עובדת אני לא לומדת אבל אני עייפה בטירוף אני כמעט ולא נמצאת בבית וזה מתחיל להתיש אותי בטירוף.. וצבא..... אוי עד שאני אגיע לצבא.. כרגע אני לא בטוחה ב100 אחוז אבל אני רוצה עתודה... אבל מי יודע... יש 2 מכשולים.. 1. כיצד אני אסיים את הנדסאים.. 2. צריך לחתום קבע... ואני גם ככה אסיים את הביצפר בגיל 19 וחצי.. בקיצור נחיה ונראה... שונאת שונאת... (וקיריל יצדיק את זה) לתכנן תוכניות לעתיד! ראש פתוח וספונטניות זה הקטע שלי

leahle

New member
שוב פעם אני יוצאת דופן... ../images/Emo4.gif

בזמן שרובכם עולים בערך לי"א - י"ב וחלק לצבא. אני כבר מתחילה שנה שלישית במכללה... אבל זה כיף לשמוע אתכם ולהזכר בשלבים האלה, תנצלו כל רגע, בכלל כיתה י"ב זה שיגעון חבל"ZZZZZי אם יודעים לנצל את זה נכון. והעיקר, שיהיה בהצלחה לכל אחד מאיתנו במסלול שלו...

leahle

New member
חחחחח, כן.... ברור!

לצאת דופן זה כמעט המוטו שלי בחיים....

leahle

New member
חחחחחחח ../images/Emo24.gif

אין, אין, אין.... נו, אין... כבר אמרתי שאין? כמו מזל דלי...:)))

Dynamo1929

New member
עולה לי"ב

וממש עוד מספר ימים מתחילים הקורסים לפסיכו'...

leahle

New member
בהצלחה, דינמו!!!

רואה, רק בשבילך העלמתי את השירוש הזה שוב פעם היום ממעמקי הפורום:)

למעלה