אמממ אנשים שלום

גם אני עולה לי''ב... שמיניסטית...

או איך שלא אומרים את זה - אף פעם לא הבנתי את המשמעות!!!!! (מישהו מוכן?) כמו שחן תיארה את לעיל, אז ממש בא לי לחזור ללימודים:) חחחחחחחחחחח... אבל יש לי פסיכו כבר בחופש... וזה לא להנות, זה להתמיד ולקרוע את התחת... כך שהשנה שלי לא מתחילה כל כך טוב...

אשמח להסביר את המושג שמיניסטית

(ואו אני מרגישה מורה שכזאת..
) ישראל לקחה את שיטת החינוך שלה בהתחלה מאירופה. ושם, לפני הרבה זמן (ואלי גם עכשיו) היה נהוג שהיסודי יסתיים בכיתה ד', והתיכון יתחיל מכיתה ה'. ככה יצא שהכיתה האחרונה בתיכון (שאצלנו היא ה-12 בשנות הלימודים), היא השמינית בתיכון. ומכאן השם...

תודה מותק../images/Emo24.gif

למה בבי''ס לא יכלו להסביר לנו את זה... אני כל השנים האלה הולכת בורה לבי''ס, וקוראת לי''בטניקים בשמות מוזרים...

Angel lips

New member
פסיכו זה טוב... הוא יעזור לך במהלך

הדרך שלך, ושלב אחד כבר עשית, וחוץ מיזה כל החבר'ה שלנו שם אז אין מה לדאוג

the freaky girl

New member
עדיין בביצפר ה#@$%#@$....

אבל אני הולכת להינות חבלז..
כבר תיכננו לנו פה מסיבות מפה ועד הודעה חדשה..
אולי השנה הכי פנאנית שתהיה לי, אפילו שהכי לחוצה כנראה.. אבל אני אחיה עם זה, כאילו שיש לי ברירה.. הכי חשוב, שנת "ה"בילויים שלי התחילה..
.......... יאללה רוקנ'רול!!

העתיד שלי, זה אחד הדברים הפחות

ברורים בעולם הזה. בעקרון סיימתי יב ואני אמורה להתגייס באוקטובר. אני עדיין לא סגורה אם אני רוצה או לא (רוב הסכיויי שכן, אבל אני עדיין לא מבטלת את האפשרות שלא...). אם אני מתגייסת אז מה-3 באוקטובר אני טוראית! אם לא, אז שנה עבודה, ואז אוניברסיטה... ארג... מה שכן, החודשיים הקרובים מבוזבזים לגמרי...

eMiFrEaK

New member
אמממ...

אני הולכת לקראת השנה האחרונה בתיכון =(( כן... אני מתה לסיים ואני מתה לא לסיים!! אוייי אח"כ החיים מתחילים.... אני מקווה שיב' תהיה לי יותר קלה מיא' (למרות שממש לא נראה לי..)..כי עוד שנה כמו שהייתה לי- אני לא אצליח לסבול.. חוויות מעניינות מהחופש.. חחח אין לי דבר כזה חופש... בין פסיכומטרי לשיעור נהיגה... חחחח אני תיכננתי לעשות 101 דברים בחופש... ובסוף לא עשיתי כמעט כלום! ואיי צריך לקחת את עצמי בידיים!! יאללה מי יורד איתי לאילת???

bariska

New member
עולה ליא'

ומישום מה זה מה זה מדכא אותי שאוטוטו הלימודים נגמרים עוד בסה"כ שנה וחצי לא שאני כזה חרשן וכזה תלמיד טוב וכזה אוהב ביצפר אבל בכל זאת אני נורא יתגעגע לאיורה למרות שיש עוד זמן אבל הוא יחלוף במהרה
ואז ברוך השם צבא ((((((((:)

bariska

New member
נו,וודאי

אני רוצה מדריך כושר קרבי ההוא שכותב לחיילים את התוכניות כושר אבל לא לג'בניקים אלא לקרביים..זה הרבה יותר מעניין

למעלה