אמממ אנשים שלום

wildgirl1

New member
אמממ אנשים שלום

ערב טוב, אולי בוקר טוב? לא יודעת טוב בכול מיקרה חשבתי לי וחשבתי לי והגעתי למסקנה שחוזרים עוד 20 ומשהו יום ללמוד אבל יש כאלה שמתגייסים יש כאלה שיש להם זמן, בוא נשרשר מי הולך לעשות מה? גיוס לימודים, חופש לפני גיוס וכו'? אני אישית הולכת ל יב' אחרי שחופש זה יגמר ואני כול כך לא רוצה לבוא לשם!!! היה לי כול כיף בחטיבה!! מה איתכם? תספרו ותשתפו!!! אה ואם יש חווית מעניינות מהחופש גם זה אפשר לשמוע...

Janem

New member
מתגייס בנובמבר

don't cry for me o sweet azza i never liked you

Janem

New member
שוב חוסר הבנה...

שונא את עזה!!!! ע"פ הישר: don't cry for me argentina (madonna

Sheep From Hell

New member
אני צבא!! פויה!!!!

אהה.... י"ב היה פנאן! כל הזמן התבטלתי!! תענוג!!!!!! דליקטס!!! מואה! חחח.... אני הולכת לגמור את חיי בצבא הפאשיסטי הזה!!! מניאקים! אפילו לא נותנים לי לתת את דעתי....:( דמוקרטיה בתחת שלי!! עושים לי צלקות נפשיות לכל ההחיים! לא אתפלא אם אני יאלץ לבזבז אלפי שקלים על טיפולים פסיכיאטרים אחרי שאני אגמור את השירות! חחחח. מה קורה?

Angel lips

New member
מה פתאום את הולכת להנות בצבא

זה כיף... תארי לך מפקד חתיך שרירי בשבילך בהיר עם שיער ארוך! מעיר אותך בכל בוקר יאמי!!!

Lara F

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo10.gif

לפחות היא ניסתה להיות אופטימית
חחחחח

Angel lips

New member
זה יכול להיות ממש מבדר דווקא...

את קמה בבוקר ורואה דברכזה כל היום יש חיוך על הפנים בתקווה איזה מזל אני לא כזו!

Angel lips

New member
אני הולכת לשקולה../images/Emo3.gif זו שנה אחרונה

אני הולכת לדפוק הופעות חחחח לעצבן מורים לעשות בלאגניה אני ואילנושקה ועוד חברה אחת שלישיה ראש מוצצת תלמידים אנחנו הולכות למצוץ למורים את הנשמה איך שבאות לשקולה מתחילות לארגן את מסיבת הסיום ואת הטיול השנתי!!!

AeroSlash

New member
ביצפר!!

אני עולה לי"א ואני הולכת לעשות חיים במילה אחת פשוטה!!! אני הולכת לשגע את כווולם ולבלות מה זה בסבבה!! י"א השנה הכי טובה בתיכון, בשבילי לפחות ואני הולכת למצוץ ממנה את המיץ עד הסוף!! ואני אישית דווקא די מצטערת שנשאר לי שנתיים ללמוד, כאילו מה בכר מצפה לי אחרי זה? גיוס?

eMiFrEaK

New member
אוייי עצוב עצבו...

יא' השנה הכי טובה בתיכון???????????. אממממממממ רק לידע כללי.. אם הלימודים חשובים לך.. אז יא' תהיה הסיוט הכי גדול שלך.. זאת היתה השנה הכי קשה בחיים שלי..(ואני לא מגזימה
).. ואיןןןןן לך מושג איך אני שמחה שעסרתי את זה.... עוד איכשהו בשלום..(מבחינה פסיכולוגית לא ממש...) שיהיה לך המון בהצלחה!! ותהני כל עוד את יכולה!! כי יא' זה סיוט...נקודה.

AeroSlash

New member
לא מבחינת הלימודים..

ברור שזה קשה, גם בי' לא היה לי קל, לקראת סוף שנה נפלו לי ארבעת הבגרויות על הראש.. אני מדברת על הכל חוץ מלימודים...

AeroSlash

New member
אתם מנסים לדכא אותי בכוח?!

אני מנסה להוציא את המירב הטוב מהביצפר ואתם רק עובדים קשה כדי להרוס לי את הציפיות..

למעלה