אמממ...אני גאה להציג....

may90

New member
בקסטריט... אהה

טיפה טיפהההההה טיפההההההההההההההההה לאן סינק יש כמה שירים טובים אבל

may90

New member
../images/Emo3.gif

בקסטריט-לא אן סינק-לא אבל אם כבר-אן סינק

Satla ruleS

New member
יש לי שאלה + ברכות =]]

קודם כל השאלה..
רועי [ותענה לי בכנות] לפני שאתה נכנס לפה אתה תופס ראש/מזריק/מסניף?!?!?! כי אתה כבר יותר מסטול ממני
ואני [ההלללווו
] מיסיס. מסטווווולהההה אעה!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בוהוווו..קווים מפרידים זה נעדיר ••••••••••••••••••••••••••••••••• מאי
המון המון המון מזל טווב!! יומוליידת שמיייייח! נמ..בת כמה את? נצלי את היום הזה...
פעם בשנה!!! אז....תתתתהההנניייי ********************************* יוני
מה אתה טיפש? תיגמר כבר יא חודש מזורגג אני רוצה חופש! ביי
--==++&&^^$$##@@!!@@##$$^^&&++==--

zoe gra

New member
מאי י'קישור

תזכי למצוות אוכל וגברים מסוקסים. אמן.

Lee G1

New member
מזל טוב ובריאות!

תודה גם לך וחופש נעים!!! איזה חופש יהיה לייייייי =]

RoY Circa182

New member
הלו הלו הלו

מה זה הקטע הזה עם הסמים?!?@?!#? מאיפה אתם יודעים?? וזה רק לעפמים שמשעמם..או לפני שאני רושם פה.. שניה יש שורה... אוקי על מה דיברנו?! טוב מאי למה לא אמרת לי תודה?!?! מיוחדת לי!!! זה בזכותי הכוללל טוב אני זז יש בגרות ולמרות שמגישים אותי על 15 זה יהיה נחמד לבוא בייייי

may90

New member
תודההההההההההההההההה

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה -מספיק? למה אני יכולה ללחוץ על קונטרול V עוד הרבה זמן
אבל באמת תודה

למעלה