אמממ...אני גאה להציג....

RoY Circa182

New member
אמממ...אני גאה להציג....

והפעם בלי שגיאות כתיב!!!! (בעזרת המורה המלווה שלי אחרי הבושות של היום - אתמול...לקרציות שאומרים אחרי 12 אחרי 12...) אני גאה לפתוח את את החודש הראשון...וגם האחרון של שנת הלימודים הזאת! בכול אופן... גם 2005 בן חצי שנה היום....מזלטוב..כפיים... גם החודש האחרון לבצפר...עוד 20 יום אתם אומרים שבת שלום והולכים להנות מחודשים מדהימים של חופש...(רק אני בגרויות...) וכמובן...איך לא...היומהולדת של הילדה המדהימה והיקרה שלנו מאי :) מאי...שיהיה לך המון מזלטוב....תזכי למצוות ועד 120 שניו....שנים :) תשארי מי שאת וכאלה חחח לא טוב בברכות... אתם מוזמנים לאחר מזלטוב למאי היקרה שלנו לחודש וכמובן....לסיום הלימודים הבא וקרב... (עכשיו ניתן למורה מלווה לבדוק :)) תודה לכולם....וחג שמח לחגים היה מדהים, משגע, אהבנו את פריסת האבטיח העדינה ברכות למשפחה ד"ש לכלבה צום קל וקל צום יקצום ציקיצום

B182

New member
אני לא מאמינה שאני עןשה את זה ->

אוקיי אחריי שאתם קוראים את זה תשכחו את כל מה שראיתם. אני מדברת בעיקר לאנשים שמכירים אותי! אז ככה: מאי (מי שלא תהיי)
מ-ז-ל ט-ו-ב
אושר
ועושר
יושר
וכושר
וכל הבולשיט הזה של ברכות ליומהולדת
אהה שכל משאלותיך יתגשמו. . .
שיט השקעתי ואני אפילו לא יודעת מי את!!!!!!!!!!!! ובקשר לזה שעוד מעט נגמר בציפר וזה...סיימתי 12 שנות לימוד, אני לא אגיד בהצלחה אבל סיימתי
תמר.

may90

New member
את לא יודעת מי אני...

אבלללללללללל תודההההההההההההההההההההההההה (אהה... ואינ יודעת שפעם היית בפורום באסטד am I right?)

מיווווווווווו

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב אייי לאב יא האנייייייייייייייייי

may90

New member
לא?...רציני?

כי ראיתי את השם שלך בין ההודעות הראשונות שהיו שם..

B182

New member
אוקיי

פישפשתי בזכרוני ויש מצב שכתבתי שם פעם הודעה. בעקרון אני מכירה את באסטד בסביבות השלוש שנים עוד לפניי MTV. אני כבר לא ממש שומעת אותם. הם סתם עוד איזה משהו ששייך להיסטוריה המוזיקלית שלי. הם לא כ"כ נוראיים בתור להקת בנים את האמת. והם גם אוהבים את בלינק ככה ש...

may90

New member
לא להקת בנים...

פופ עם גיטרות.. יש להם איזה 5 שירים שהם פופאנק
אבל לרקוד-הם לא

B182

New member
X

מותק, גם בלינק הם להקת בנים. ואם תגידי שאני לא צודקת אני דורשת הוכחות מפורשות כולל תמונות והדגמות!!! פופ עם גיטרות אממ אממ טוב אין לי חשק להיכנס לזה בכלל. אבל מה שכן- בארור שהם כן לרקוד. יעני כל מוזיקה מתאימה ללרקוד. השאלה איך לרקוד את יודעת. . . .

may90

New member
הכוונה-הם לא רוקדים

בוי באנד זה פופ והם רוקדים... אן סינק בלו ווסטלייף בקסטריט

B182

New member
וואי

באקסיט בויז. להקה מעולה ואני לא צוחקת!

michalas

New member
תכלס

למישהו יש תשיר החדש שלהם?? אני לא מצליחה להוריד אותו ואמרו לי שהוא טוב... ואדים??

hen 182

New member
טי?@?! ../images/Emo4.gif על מיכל עוד איך שהוא

אפשר לראות שיש בה קצת פופיות... אבל טי?!?!
טיי?!!? וואסטלייף?!!?? בסקיט בויז?!!? shame shame shame. עדיף כבר קליי מינוג!!

B182

New member
וחן,

כן, אז שמעתי אתמול ווסטלייף, זה יכול לקרות לכל אחד העיקר שהצלת אותו- תודה
ושוב, באקסיטבויז באמת טובים. קיילי מינוג זה חרא. שיהיה בהצלחה היום בבגרויות לכולם!

michalas

New member
שלחי לי ../images/Emo9.gif

וזה לא בושה לשמוע ווסטלייף, הם גם טובים. אבל אן סינק?? נהה...זה כבר בגדר הידרדרות וקיילי מינוג, היא סתם משעממת כבר, פעם היו לה שירים טובים (איי שוד בי סו לאקי לאקי לאקי לאקייייי
) וגאד דאמט!! יש ר' בבקסטריט בויז! למה אתם לא כותבים אותה?!?! זה מחרפן!!

B182

New member
...

זה בכוונה יא נעל באק סיט בויז- יעני המושב האחורי. . .

Box Car

New member
אוהו.....

את צוחקת על ואדים!?!? זה דורש דקירה! נ.ב. לילדה עם היום הולדת.....מזל טוב ועוד כל מיני ברכות שאנשים אמרו פה

למעלה