אממממ

• פותח הנושא C1RCA
  • פורסם בתאריך

K I K I2

New member
צודק ב100 אחוז!!!!!!

גם אני שונאת את הטיפוסים המגעילים האלה.. 10 על 1! או בן על בת! חושבים שהם גיבורים וזה..

אני כל כך מסכימה איתך !!!

זה כזה דוחה .. ויש את האלה ששורקים .. וכאילו הם מצפים למשהו ?! אני אפילו לא מבזבזת עלייהם מבט , אני אפילו לא יירק לעברם =\ אויי הם אנשים טיפשים ( טיפשים בהרבה מובנים ... בדר"כ! )

אני יודעת מה אני גם בלי השריקות

האלה .. ( בלי להשוויץ כמובן :) וזה רק מראה לי כמה חסרי תרבות הם אם ככה הם מנסים להתחיל עם בנות או לא יודעת מה =\

חחחחחחח =] תראה

עם ג'סי מקרטני זה שונה
( מישהו פה שמע עליו בכלל ?.. חחח לא נראה ליי)

חחחחחח אתה עוד ממשיך להתווכח

אתה יודע מה אם ביום מן הימים תקום בת (ומה הסיכויים שזה יקרה ?!?) כל פעם שישרקו לך כל מיני טיפוסים שמעניינים לך את ה @##$@# ברחוב ואז אתה תחשוב לעצמך WTH ?! דבר איתי אז

msn1

New member
הוא שחור אנשים עדיין שורקים לו ברחו

ורודפים אחריו עם לפידים וזה אז תבדקי את העובדות שלך לפני שאת קמה ופותחת את הפה שלך

oduder

New member
../images/Emo45.gif

ירין בלי להעליב פשוט חשבתי בדיוק על זה ואז ראיתי שהוא כתב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

K I K I2

New member
עזבי את השריקות

כשאני עוברת עם הסקייט הם חייבים לזרוק איזו הערה מטופשת.. וגם הבנות דביליות.... צוחקות כמו פוסטמות.. "פריקית".. "פקאצה".. איך מישהו יכול להיות פריק ופקאצה ביחד? מה זה? פריקאצה???!?!

משתתפת בצערך !

ערסים .. פאקצות .. אחח תופעה כל כך מחרידה ! אל תייחסי אלייהם =\ או שתביאי להם עם הסקייט בראש ( עם תגבורת כמובן ! חחח ) חחח סתם לא מעודדת אלימות .. אממ אין להם מה לעשות בחיים אז הם נדחפים לחיים של אחרים או שהאלה שקוראים לך כזה "ילדה בואי רגע , ושורקים תוך כדי" כאילוו אוחח מה אתה מצפה שאני ארוץ ואתעלף למרגלות רגלייך ?! Give me a braek האם זה אפשרי להיות פריקאצה ?! =\ חחח לא נראה לי צריך לחקור את זה חח !

K I K I2

New member
חחחחחחחחחחחחחח.... את חמודה...

אבל בדוגרי מפגרים.. "רוצה ***?" לאיזו תשובה הם מצפים? "הו כן! במיוחד ממכוער כמוך!"

חחחחח בדיוק !

הם כאלה דוחים מכל הבחינות .. והגישה כל כך לא נאותה חחח ! להסתכל לעברם .. אפילו בקטנה .. ביזבוז עצום ! נוו כןן גם את חמודה חחחח

vitasia1

New member
חחחחחח הם והמשפטים החכמים שלהם

"חמודה לא חבל?" "תגידי! קר לך?" "וואיי מה הייתי עושה לך" סתכלי אילוסטרציה: |לינק|http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=F0680C27573B6E24|סלינק|

opal7

New member
אפשר

תאמיני לא יש כזה דבר אני איתו או יותר נכון איתה, אחותי פרחה או פקצה איך שאת קוראת לזה והוא פריקית אש

למעלה