אממממ

• פותח הנושא C1RCA
  • פורסם בתאריך
../images/Emo2.gif Ok Mister |פרצוף-קשוח|

חחחחח הנעל שלי קצת נעלבה מכמה סיבות קודם כל "נעל שחמט" ?!?! ( ידיד שלי גם קרא לזה ככה =\ ) נייט זה נקרא וואנס סקא ( כאילו משבצות ) וראיתי את הנעליים האלה בחלון הראווה והן פשוט משכוא ותי אלייהן בצורה נסתרת אז .. למה לא ?!
חחח

AVIEL44

New member
שיהיה לך בכיף..

"Ok Mister" חחחחחחחח אהבתי... שימי תמונה שלך איתם ניראה איך הם על הרגל אולי אני טועה לגביהם

אני מניחה שאני אמורה להגיד לך עכשי

לילה טוב ??! חחח קמתי מאוחר היום לא נרדמת =\ (מן הסתם) חח..

חחחחח ../images/Emo9.gif

אממ אין לי תמונה איתם .. כשתהייה לי אני אשים .. חחח לפי דעתי הן יפות
על הרגל שלי
חחח אולי תשנה את דעתך
ואולי לא חחח קיצ' כשתהייה לי אני אשים ! ד"א יש טיפים לקניית סקייט מקצועי ואיכותי ? עד ה - 1000 ש"ח תודה מראש

nevojer

New member
ב 1000 שקל אפשר לקנות 2

מה את חיה בסרט תקמבני משהו גלגלים בלאנק או משהו לא יודע קני באיזה 700 את לא צריכה סקייט מגזין זה לא משנה תכלס

msn1

New member
חחח לא חייבים בלאנק...

נגיד קומפלט מיני לוגו זה בן זונה תאכלס, קרש מיני לוגו של פאוול, גלגלים מיני לוגו (זה בונס, אותם גלגלים רק שאין להם דגמים מיוחדים וזה, הדגמים הכי פשוטים במידות מועדפות וזה) לאגרים מיני לוגו (גם בונס, לא כמו רדז אבל ממש טובים) וצירים איזה שבראש שלך נגיד אם אין הנחה אז, 240 קרש 140 גלגלים אם אני זוכר נכון, לאגרים 80 או 100 לא זוכר וצירים זה 220 זה תאכלס זול, ותמיד מורידים מחירים

msn1

New member
של ואנס? כזה זול? חחח שווה

נעליים ממש נוחות אבל קשה שלא להראות איתם כמו איזה יורד ים

maog

New member
בעע אני אצל דודים בלוד!

איזה מקום חרא חוץ מאיזה במה אחת בסנטר שמה

Yeah

מי אלה דודים שלך ? אולי אני מכירה =\ יש קצת ספוטים וכאלה ברחבה שליד הקניון אבל זה אם יש לך עצבים לערבים , ערסים וכאלה -

eVeR WiSH

New member
ההה לא אכפת לי

אני גר בתל אביב או משו כזה?שכונות של יותר נורמלים פחות ערבים יש שם סנטר כזה אם במה

Durik4sk8

New member
בואו לאפקה זה ליד לוד

זה שכונה ליד לוד איזה רבע שעה מהקניון אנחנו איזה 3 אנשים מחליקים באולם של רמלה זה בשכונה שלנו יש שם פלאט טוב אם אתה רוצה לבוא תתחבר אליי לאיסי 243850488

אפקה זה איפה שאנשים משחקים

שם כדורסל וכאלה , נכון ? יש שם רק 3 סקייטרים ..??!!

vitallica

New member
חחחהחהח בונא מאיפה את יודעת?!

וכן יש 3 סקיטרים תבואו בהמוניכם סבבה לפנים

חחח איך אני יודעת?!?!

אני תושבת לוד =\ אבל לא הייתי בחיים שלי באפקה חחח או שהייתי פעם אחת .. כאילו מה אני אעשה שם ?! אשחק כדורסל עם הבנים (2 מטר) חחח ממש .. אממ לא ידעתי שיש שם סקייטרים ( רק 3 .. אבל .. זה גם משהו חחח )

שונא את הערסים האלה אנשים מכוערים

בחיי כל היום יושבים משחקים אותה עבריינים אבל הם סתם זונות הולכים מכות 10 על 1 ופחדנים מסריחים ובמיוחד הערבים הערסים עוד יותר גרועים מסתובבים חרמנים ומזהמים בנות ותופסים תחת עם סכיני אבטיח כוסעמוק זורקים כל פעם איזה מילה בעברית שלא יודע מה משעמעותה

למעלה