אממממ.....

Vintage Queen

New member
חח כה ובכלל לא שטפתי אותה

באותו יום (חוץ מהרגליים!) ככה היא נראתה לפני ---> יחי המברשות הטובות שלי P=

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif חח מגניב..

לסתיו יש סוסה מסנוורת! חחחחחח

IstarinCale

New member
לא מכיר את הסוסה :\

אבל בקשר לשאלות (שאני רואה שאף אחד לא מתייחס :p) אני רוכב בשביל הכיף בתכלס.. זה הדבר שאני הכי נהנה לעשות בחיים עכשיו, אבל גם ידע זה טוב למרות שאני לא מתכוון להפוך לאיזה משהו מיוחד או מומחה. לא נאלצתי לוותר על דברים חשובים בגלל הרכיבה .. אם היה לי משהו חשוב אז הזזתי את השיעור לזמן אחר וכאלה.

שירלי317

New member
אממ.. הסוסה ממש יפה

אבל בהקשר לשאלות...: הרכיבה.. ולא רק זה.. אלא הטיפול בסוסים והכל.. נתן לי המון! חוץ מזה שאני בשלבי שיפור הישיבה שלי.. על הסוס ובכלל.. מה שמאוד יעזור לי לגב..חח וחוץ מזה שזה פיתח לי ת'שרירים.. זה פשוט תרפיה בשבילי! אפילו רק להסתכל על טימממי השקסי או כל סוס אחר בעיניים.. זה מרגיע ופשוט אני מרגישה שלשם שינוי מישהו מבין אותי.. ופשוט זו חיה מדהימה! הרכיבה עשתה לי בעיות רק בקטע שלחברות שלי שהן לא מהאורווה.. נמאס נראה לי קצת מזה שאני מבלבלת להן ת'מוח על כל מה שהולך באורווה.. ושאני טיפה מזניחה אותן לטובת הסוסים.. (~מצטערת~) תרם המוווווןןןןןןןןןןןןןןןןןן (ראה פסקה ראשונה...) אני לא ויתרתי על שום דבר.. כי בעקרון כמעט הדבר היחדי שאני נהנת ממנו זה רכיבה.. מבחינת תחביבים וחוגים וכ'ו.. (פלמנקו...) אבל מן הסתם השעות הנוספות באורווה קצת הורידו מהזמן שבמשך השנה השקעתי בלימודים..חח.. אני חפיפניקית נהייתי... בקיצור, הסוסים זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!!!! (ומזל שהוא קרה לי כבר בגיל שנתיים! =)

גילי 13

New member
גם לחברות שלי...

קצת נמאס מזה שאני מדברת הרבה על הרכיבה חוץ מלאחת שהיא כל הזמן שואלת אותי שאלות על זה וזה מאוד כיף לענות לה על השאלות!!

שירלי317

New member
חח

נכון... ות'אמת גררתי באמצע בשנה חברה שלי לאווה אצלנו.. ומאז היא רוכבת בשעורים קבוע..חחח.. זה מגניב..חח

למעלה