אממממ

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifזה גם מה שאני אמרתי בתגובה שלי

זה כבר בא יחד עם השמועה שהיא התחתנה... וכתבתי שאני מאוד מקווה שזה נכון....לפחות על זה יקח לי פחות זמן לסלוח לה
,מאשר להתחתן בשביל יחצנות...=/...

i4britney

New member
אז ככה...

אני לא מאמין שהיא באמת עשתה את כל זה בשביל תרגיל יחצנות ובכלל לא ידוע אם זה נכון או לא אבל אני מאמין שזה נכון כי לא סתם כל כלי התיקשורת היו מפרסמים את זה ועובדה זה לא רק באינטרנט ואם זה נכון אני מאוד מקווה שהיא עשתה זאת לא מהיותה שיכורה אלא מהבחירה הנכונה, מה שבטוח שכל העולם ידבר על זה ושוב זה יהיה אחד הרגעים הכי גדולים וחשובים של שנת 2004 כמו שהנשיקה המדוברת שלה עם מדונה הייתה אחת הרגעים החשובים של שנת 2003 ועכשיו תשימו לב טוב טוב מי היא המלכה האמיתית פה , כי כשכל דבר קטן שנוגע בשם "בריטני ספירס" הופך לשערורייה חסרת תקדים!!!

../images/Emo41.gifבטח שזה יהפוך לשערוריה..

פתאום היא מתחתנת באיזו כנסיה בבגדי ספורט.. בלי שום הקדמה.. זה זיעזע את כולם.. ואני לא מתכוון לזעזע מבחינת איכסס בעעע.. מבחינה שוק, הלם..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאוי באמת....

מקורב לבריטני אמר שהיא בכלל לא אוהבת אותו(מתוך PEOPLE) ו-"מה שבטוח שכל העולם ידבר על זה ושוב זה יהיה אחד הרגעים הכי גדולים וחשובים של שנת 2004 כמו שהנשיקה המדוברת שלה עם מדונה הייתה אחת הרגעים החשובים של שנת 2003 ועכשיו תשימו לב טוב טוב מי היא המלכה האמיתית פה , כי כשכל דבר קטן שנוגע בשם "בריטני ספירס" הופך לשערורייה חסרת תקדים!!!"
,כ"כ לא

../images/Emo41.gifלכו תדעו..

בטוח לא יגידו "בריטני התחתנה כדי לקדם את עצמה ואת הדיסק שלה"..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifנכון,אבל אם היא

תמציא תירוץ דפוק מאמצע שומקום,זו בטח תהיה הסיבה,לא

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחברים שלי...

חברים שלי התחילו לבלבל לי במוח שיכול להיות שהיא התחתנה כי היא נכנסה להריון ובשביל שלא יחשבו שהיא ז*נה היא התחתנה.. אבל..מי יודע

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifואגב...

זה אחד מהם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=569&msgid=25610221 רואי
אתה מוחרם!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמי יודע../images/Emo35.gif

מגזין אוטו יודע
פרסומת מעאפנה מרדיו BU99FM

i4britney

New member
אני מתחרפן אנשים...

התחרפנתי בכל מקום אני רואה את זה, זה מטורף גאדדדדדדדדד יותר גרוע מהנשיקה שלה עם מדונה!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מן הסתם חתונה יותר משמעותית מנשיקה...

i4britney

New member
תכל'ס וכשמדובר בבריטני...

זה הופך לשערורייה בכל העולם!!!

SacredShadow

New member
כנראה שזה מה שהיא רוצה...

חח לא יודע איזה מפגרת היא אלוהים ישמור

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאל תכניסו לה מילים לפה...../images/Emo4.gif

בואו נחכה לתגובה....

Itzik200

New member
עזבו אתכם מחתונה

שתתחתן ממש אכפת לי במילא היא תתגרש תכף זה אצל כל המפורסמים יותר חשוב TOXIC! עוד 9 ימים!

SacredShadow

New member
עצוב עצוב ../images/Emo4.gif

איזה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

i4britney

New member
מפגרץ?

בואנה איזו תת רמה את ילדה, תתבגרי ומהר, טוב שלא אמרת שהיא מפגרת ומטומטמת בגלל שהיא התחתנה, בריטני היא בן-אדם מקסים ורואים את זה ע"פ כל התרומות והדברים שהיא אומרת על אנשים (ראי לדוגמא על כריסטינה אגילרה שהיא תמיד מחמיאה לה למרות שכריסטינה משמיצה אותה) אז איך בכלל את מעיזה להעלות במוחך שהיא עשתה את כל זה בשביל תרגיל שיווקי אה? היא כבר התקאמבקה!!!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifנדב,להרגע../images/Emo70.gif

הוא {ושוב זה בן לא בת(
)} יגיד מה שהוא רוצה כמה שהוא רוצה,אם הוא חושב שבריטני במקרה הזה יצאה מפגרת אז הוא יגיד. את ה-"תתבגר מהר" תשמור לעצמך,ושלוף את זה כשיגיע הזמן המתאים. תודה.
.

i4britney

New member
אוקי.

אם הוא אומר שבריטני מפגרת גם לי מותר להגיד שהוא מפגר לא ? הוא במילא משתמש במילה הזאת אז גם לי מותר או שמא נעשית אפליה?

למעלה