אממממ

הצילצול

New member
../images/Emo68.gifיופי לה!!!

בקרוב אצלי....

../images/Emo41.gifאני בתחילתו של התקף ../images/Emo23.gif..

אני בשוקקק
רציני התחיל לכאוב לי ה-
כשאסי אמר לי את זה חשבתי שזו תהיה בטח שמועה או משהו.. אני לא יודע מה לומר.. היא השתגעה.. בטירוף.. לא יודע מה לכתוב.. אני בשוק של החיים שלי..

SacredShadow

New member
היא זבל

) אין לי מושג מה להגיד....... בהתחלה מתתי מצחוק וזה היה מגניב וגם הייתי באותו זמן בהלם הייתי כזה כמו שיכור ועכשיו לא יודע..אז עכשיו היא רשומה כגרושה
גועל נפש.. היא חזרה עם דיסק כזה טוב, חבל מאוד שהיא הורסת את זה ולאט לאט אני מפסיק להיות מעריץ
חח סתם אני לא יודע אבל גם הראיון שהיא דיברה על EVERYTIME וגם זה.. כמה כבר אפשר להיות "מאוכזבים"
בכל מקרה נקווה שהיא תכסה את זה יפה ונשמע כבר מה יהיה. אני מת כבר לשמוע את התגובה שלה ולבת-אל שאמרה שזה בשביל תשומת לב או משהו, לא נראה לי שזה כזה טוב שזה יתפרסם.. אנשים כבר יודעים מי זאת בריטני ספירס

../images/Emo41.gifזה ממש לא טוב..

אני מאוד מקווה שזה לא נעשה כתכסיס של יחסי ציבור.. אני מאוד מקווה שזה בכלל לא נעשה..

SacredShadow

New member
זה כן נעשה ../images/Emo36.gif

וזה לא נראה לי ליחסי ציבור. זה לא מקדם כלום... ואם כן זה אומללות http://www.piczonline.com/client/crazy/LAB030104_01.jpg

../images/Emo41.gifלא יודע.. זה יכול להיות מזוייף..

וזה לא נראה כמו החתימה שלה שם.. ממש לא..

SacredShadow

New member
חח ומאיפה אתה מכיר את החתימה שלה

האמיתית
לא יודע.. אם יש איזה תקווה שזה לא נכון, אז אני מאוד מקווה... אוףף איזה מעצבנת היא יא אללה אני מקווה מאוד שזה לא יהיה נכון

SacredShadow

New member
ובואנה אנשים

אתם קולטים שעכשיו היא כמו הבנות 40 האלה, "גרושה"
יזכרו לה את זה תמידדדדדדדדדדדד

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאור....אפילו...

רובן שם באתר מתחת לטופס נישואים את התמונה שבריטני חתמה לו כשהוא היה על הסט צילומים ל MATM כדי שנראה שהחתימה שבטופס והתחימה שהיא חתמה לו כמעט זה ב 100%
אז אני לא כ"כ בטוחה שהיא מזוייפת... אבל כשאני חושבת על מה שעומר אמר,מאיפה באמת הם השיגו את זה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifוכשאני אמרתי שאם היא עשתה

את זה ליחסי ציבור התכוונתי שזה דפוק מאוד,לא הייתי בעד זה. ממש לא

SacredShadow

New member
חחחחחחחחחחח אנשים../images/Emo70.gif

היא התחתנה בטעות כשהיא הייתה שיכורה והיא תבטל את זה עוד מעט זה מה שהכתבות האחרונות אומרות

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה הכי גרוע../images/Emo70.gif

כאילו...כל פעם שאני אשתכר אני אתחתן
כבר הייתי אור להיות נשוי+6
(סתם מספר מיקרי..
)

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאני הייתי אומרת ../images/Emo51.gif שלפחות

זה לא ליחצנות

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifבתאל..

אני לא מאמין שזה יחצנות.. מדובר בחתונה..לא בלהתפשט...זה לא עניין של רגע...

SacredShadow

New member
היא יכלה לרצוח מישהו

חחחחחחח אין לה שליטה על מה שהיא עושה
נכון שהיא כאילו שיכורה אבל צריך להיות איזשהי שליטה.. יא אללה הנושא הזה כזה דפוק... והיא כזאת דפוקה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifתום

(תראה את הכותרת) אתה באמתחושב שזה נכון להפסיק להעריץ או מה שלא יהיה בשביל זה

SacredShadow

New member
חחחחחחחח ../images/Emo8.gif

זה לא רק בגלל זה... כל הקטע שלה בזמן האחרון מעצבן אותי.. ואני לא באמת יפסיק להעריץ אותה.. במקרה הכי גרוע אני יהיה מעריץ רק של השירים שלה.. אבל אני צריך למות עליה אישית בשביל להעריץ אותה... ואני באמת מת עליה אבל לא יודע.. חח טוב אני הולך לאכול, היא לא שווה את הרעב שלי

למעלה