אממממ...

creek chick

New member
אממממ...

נכון חשבנו לעשות משהו מיוחד לפרק המאה? אז יש לי רעיון...קצת באיחור, לא? אממ...רוצים לעשות את המשחק שתמיד החברה של דוסון קריק עושים? נראה לי קוראים לו "הרגע הכי..."- זוכרים שג´ואי ודוסון שיחקו אותו, ואז הם חזרו על הקטע של הנשיקה ליד החלון? אז בקיצור, רוצים לשחק את זה? למרות שזה מאוחר זה נחמד לא? טוב אז תגידו מה דעתכם אם לשחק או שזה מאוחר מידי- עבר הפרק ה100..

אוקיי...

זה אמנם מה שהיה בסדרה אבל אני חושבת שזה בהחלט נכון- דוסון מתמזמז עם איב עם הבמה ולפתע המסך עולה וכל בית הספר (כולל ג´ואי ואבא של דוסון) רואים את זה.

creek chick

New member
אני חושבת...

הקטע שג´ואי הורידה את החולצה לפני דוסון, והוא דחה אותה!!! אני עדיין מעוצבנת עליו מאז!!!! היא פשוט הציעה את עצמה והוא אמר לה לא!!! מסכנה... זה היה מביך בשבילה...

נכון זה גם...

היה מאוד מביך בשביל ג´ואי וריחמתי עליה מאוד. וגם זה הרגע שהכי הוכיח לנו שדוסון די מטומטם.

LillipooT

New member
וואי זה כזה מביך היה...... ../images/Emo60.gif

שהמסך עלה.. יואו רציתי למות! חח הוא היה כזה מסכן! כולם ראו אותו!! גם ג´ואי.. גם ההורים שלו היו שם, לא? וג´ואי.. בכלל איתה היה פאדיחה.. אני עדיין לא מבינה למה הוא דחה אותה. אשכרה טיפש.

ד י י ז י

New member
זה קטע אצילי כזה..

קטע של "אני יודע שאת לא מוכנה לזה , אני לא אסבול את עצמי אם נשכב.."

memm

New member
לא מסכימה איתכם../images/Emo70.gif

לפי דעתי הקטע הכי מביך הוא כשג´ואי תופסת את ג´ק מתמזמז עם אבי קצת אחרי שהם נפרדים בגלל שהוא הומו
do lass live longer

pompii

New member
הקטע עם איב...

לא היה נורא מביך, כלומר זה פאדיחה אבל בכל זאת אני חושבת שהקטע עם ג´ואי שהיא הורידה את החולצה שלה לפני דוסון והוא דחה אותה, היה מאוד מאוד מביך בשבילה..... מה אתם חושבים שהקטע הכי מרגש?

וואו זה קשה...

בסוף העונה הראשונה כשג´ואי ודוסון התנשקו בפעם הראשונה היה מרגש. סוף העונה הרביעית שג´ואי ודוסון נפרדו היה מאוד מרגש. הפרק הרביעי בעונה החמישית אחרי המוות של מיץ´ וכל הזכרונות שלהם היו מאוד מרגשים אבל נראה לי יותר מתאימים לקטגוריה של הרגע הכי עצוב. וכמובן אי אפשר לשכוח את הרגע הכי הכי יפה שכתוב בחתימה שלי. :)

LillipooT

New member
כן ... ../images/Emo60.gif

היה נורא מרגש סוף העונה השלישית.. כמובן.. הרגע לו חיכיתי הגיע.. שג´ואי סוף סוף הבינה שהיא אוהבת את פייסי.. היה גם נורא מרגש שפייסי כתב לג´ואי על הקיר: ask me to stay יו זה היה ממש מרגש! וכמובן החתימה שלך.. שכבר אמרתי איזה 700 פעמים כמה אהבתי את הקטע!

pompii

New member
הפעם הראשונה שג´ואי ודוסון

התנשקו,זה מה שגם אני חשבתי להגיד גם התמונות מהעבר בפרק הקודם היו מרגשות, במיוחד שהם היו יותר צעירים, בני 15 בערך.

creek chick

New member
הרגע הכי מרגש...

אני ממש התרגשתי איזה מליון פעם בסדרה...אבל יש לי טופ 4: 4. כשפייסי וג´ואי שכבו. 3. הקטע שבחתימה של זאת שמעלי. 2. במשחק האמת או חובה בעונה הראשונה כשדוסון וג´ואי התנשקו. ובמקום הראשון- 1. כשדוסון וג´ואי עמדו ליד החלון (פעם ראשונה) והתנשקו....והמצלמה התרחקה....זה היה יפה!

LillipooT

New member
זה באמת היה יפה...

וכל הפרק הקודם (ה-100) היה ממש מרגש! אהבתי את הפלשבקים.. ואותי גם נורא ריגש שג´ק בכה! רציתי לבכות איתו.. הוא עשה את זה ממש יפה..

למעלה