אממממ..

dylan

New member
אממממ.. ../images/Emo4.gif

מה אתם אומרים על זה..? ובאותו נושא (קישור שניתן באותו שרשור בתגובה להודעה של קישון).. פרצוף כזה
כבר עשיתי..? ואגב, לאן adipo נעלמה?

adipo

New member
אוי, איזה חמוד אתה...

שמת לב להעדרי! קבל-
אני פשוט הייתי בשבוע של מבחנים-מתכונות-סמינרים ולכן לא היה לי זמן להכנס לאינטרנט...בכל אופן-חזרתי (נכון לעכשיו). יום טוב וחג שמייח עדי

dylan

New member
../images/Emo9.gif...

לערער בליינט לערער.. ניין עכט ווי אזוי רופט מען באס
.. ואנשים.. באמת מעניין אותי מה אתם חושבים על שני הלינקים שצירפתי בהודעה הראשונה..

איימס/יוקנובה עושים ניסויים בבע"ח

דבריו של ד"ר קישון הינם הוכחה לעבודת היח"צנות הטובה שעושים כאן יבואני איימס/יוקנובה. היבואנים התרכזו בעבודתם על הווטרינרים ועל בעלי חנויות לבע"ח בישראל וכן, גם ד"ר קישון נפל ברשתם. שווה לבדוק פעם לעומק מה טיב היחסים בין היבואנים הללו לבין הווטרינרים והחנויות. האמת המרה נמצאת כאן, בפלאייר שהפיצה האגודה נגד ניסויים בבע"ח.

dylan

New member
אמממממ...

רפי קישון נואם קבוע בעצרת של האגודה נגד ניסויים בבע"ח (מישהו יודע אם הוא צימחוני/טבעוני אגב?), אולי כדאי שנציג רשמי של האגודה ידבר איתו על זה ותפורסם גם הבהרה בפורום זכויות בע"ח... בכל זאת הוא המליץ שם על מוצרים של איימס/יוקנובה מספר פעמים ועושה את זה גם במרפאה שלו...

לילךLilach

New member
למרבה הבושה התברר עוד משהו

עגום על "הלוחם למען זכויות בעלי חיים" שהוא לכאורע מבצע ניתוחי עקירת ציפורניים לחתולים ,שלמען הכסף אין לחתולים זכויות כלשהן,לא יודעת אם יש אמת בטעון הזה ,אבל דר´ קישון לא הגיב לבקשה שלי אליו להסביר את עמדתו. את האמת אשמח מאד לדעת שהוא לא מבצע את הניתוח הסדיסטי הזה ,אני מקווה שהוא הושמץ באתר לחינם אבל אם הוא כן מבצע ,אני פשוט מאוכזבת.

AmitKar

New member
גם אצלי זה ככה

היה לי שבוע די עמוס וגם בשבועות הקרובים יהיה משהו כזה...
בכל אופן, אני שמח שחזרת! שלך, עמית נ.ב. עדי וכולם, למה לא רואים אתכם בצ´אט?

למעלה