אממממ...צריכה עזרה

נוש20

New member
אממממ...צריכה עזרה

אוקיי אז ככה: יש לי בלוגtv הכל טוב בו חוץ מהעובדה שאני בבית שלי שומעת שירים אבל מי שצופה בי לא שומע...אני מגבירה ככל שאפשר אבל זה לא עוזר... מה שכן אותי שומעים מדברת במיקרופון..וכשאני מצמידה את המיקרופון ןלרמקול פתאום כן שומעים את המוזיקה וכשאני מגבירה את המוזיקה לא שומעים. <ממש מוזר> זה סבבה ששמועים כשאני מקריבה את המיקרופון..אבל אני רוצה גם לדבר וגם להשמיע מוזיקה אחרת ..מה זה שווה?... אם למישהו מוכרת הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח תודה נוש....

original oria

New member
פתרון אלגנטי

אם את משמיעה את המוסיקה דרך המחשב (דיסק או אמפי3ים) אז פתרון יעיל וטוב - 1. תלחצי לחיצה כפולה על האייקון הקטן של הווליום, שנמצא למטה ליד השעון של המחשב 2. כנסי ל options properties תלחצי על recording תסמני את כל הריבועים שמופיעים ברשימה, ואז על אוקיי. 3. עכשיו את במסך של בחירת מקור הקלטה - תבחרי באפשרות Stereo Mix או Output או What You Hear זה בד"כ האפשרות הראשונה. ואז כולם ישמעו את כל מה שהמחשב משמיע.

נוש20

New member
רגע רגע

עכשיו רק תעשה טובה ותגיד את הכל בעברית..כי כשאני פותחת את האיקון של הרמקול זה פותח לי בעברית... לחצתי על הכפתור עשיתי אפשרויות ואז לחצתי על הקלטה-->למרות שבד"כ זה על השמעה..... לחצתי על כל הכפתורים..ומפה לא הבנתי מה צריך לעשות, אם תסביר לי אני אשמח..

נוש20

New member
אז זהו......

שעשיתי הכל..העברתי להקלטה... סימנתי את כל הריבועים.לחצתי אוקיי....... אין אח"כ אפשרות כמו בתמונה של סטריאו מיקס....פשוט אין... איך עכשיו אני יוצרת מצב שיהיה....?כי ניסיתי...לא הולך

נוש20

New member
הנה תמונה של איך שזה נראה

אחרי מה שאמרת לי לעשות..מצורף קובץ

בחלון של "הצג את פקדי העוצמה הבאים"

את מוודאת שכל התיבות מסומנות ה-"V"-ים , ואז את לוחצת על אישור. ואז צריכה להופיע לך האפשרות של Stereo Mix תסמני אותה כמו בתמונה הזאת

נוש20

New member
קודם כל שמחה שאתה שוב עוזר לי ..

אבל סתכל שתי שורות למעלה מה כתבתי..עשיתי בדיוק מה שהיה כתוב..סימנתי..לחצתי אישור ואין לא מופיע לי האפשרות הזאת ובתמונה שצירפתי מה שמופיע אצלי ממש שונה מהתמונה שאתה צירפת ממש אין לי הסבר לזהה.........

תעשי לפי הסדר הזה בדיוק:

תלחצי למעלה על התפריט אפשרויות >> מאפיינים שיעלה לך החלון את בוחרת בהקלטה ואז תוודאי שכל האפשרויות למטה מסומנות ב-וי ב-"הצג פקדי עוצמה ושמע". אחרי שהכל מסומן ב-"V". את לוחצת על אישור. ואז צריכה להופיע לך האפשרות הזאת. תנסי לעשות לפי הסדר שרשמתי ותרשמי אם זה עוזר....

נוש20

New member
אוקיי עשיתי מה שאמרת ו..

זה לא ממש עוזר..זה גם בדיוק מה שעשיתי מקודם..ואגב "הצג את פקדי העוצמה והשמע" לי כתוב פקדי העוצמה הבאים..לא יודעת אם זה קשור אבל זה מה שכתוב..בכל אופן צילמתי מה שיצא ממה שאמרת לעשות

אנחנו מתקדמים ../images/Emo13.gif

עכשיו את נמצאת בחלון של "recording control" עכשיו תסמני את digital mix ב-V. ונראה לי שזה יעבוד....

נוש20

New member
אין...בדיוק הלחצן הזה מסומן באפור.

הוא צבוע באפור שאי אפשר לסמן רק אותו..סתכל בתמונה רואים....

הלחצן שאני מתכוון אליו זה הלחצן

השמאלי ביותר, ובתמונה הוא לא מסומן באפור, ככה שאת יכולה לבחור בו

נוש20

New member
אה אוקיי טעות..זה בסדר..לחצתי על זה

אבל רק מחר אני ייפתח את השידור לנסות................ ואגב..הדיגיטל מיקסר..זה כמו הכפתור של סטריאו ..?

לדעתי

זה שיש לך digital mixer ולא sterero mixer זה בגלל מערכת הפעלה... וכן, זה אמור להיות אותו הדבר, אם לא יעבוד לך מחר שתפתחי את הבלוג תרשמי פה

נוש20

New member
רגע...אני יכולה לעשות ש

שזה יהי סטיראו מיקסר??....יש אפשרות כזו?..ואם זה בכלל יכול להועיל? ועוד שאלה....עכשיו ששאני בוחרת דיגיטל מיקסר אני לא יכולה בו זמנית לבחור מיקרופון?.......אז מה עשינו בזה?אני יוכל להשמיע מוזיקה ומיקרופון לא?

mixer

mixer זה מערבל, כלומר שמצב של mixer זה נמצא גם על מיקרופון וגם על המוסיקה שה-windows media player משמיע. זה לא עקרוני אם זה digital mixer או stereo mixer. לדעתי מה שהסבירו לך מתייחס למערכת הפעלה אחרת. אם את רוצה אני אוכל לבוא עכשיו לשידור שלך באם את רוצה לנסות לפתוח בלוג עכשיו ל-2 דקות רק לראות אם זה עובד.

למעלה