אממממממ.....

אממממממ.....

טוב תראו, האתר של הפורום ממש ממש צריך דברים חדשים!! כל רעיון שיש לכם, או דברים להוסיף, >>ובעיקר פלטות<< בבקשה תשרשרו!! אחרי הכל, זה אתר של כולנו!! (לא שירשרתי את זה כי זה ממש חשוב והשירשור האחרון בנושא כבר עבר עמוד)

S.tal

New member
המממ...

קודם כל, כל הכבוד על האתר! ותודה שהכנסת את הבייס בודי שלי לשם!
אבל... לא כדאי שתכתבי שחלק מהילדים מפה עשו כמה מהבייס בודי שמופיעים שם? כי למשל אני, עבדתי ממש קשה על הבייס הזה, אז אולי כדאי לתת את הקרדיט... וסליחה שאני מעצבנת..! :ואני לא מתכוונת להיות מגעילה..........

MaD GirL

New member
אממ הנה שלי!../images/Emo60.gif

אל תסתכלו על הפנים כי אני הייתי צריכה לציר אותם ואממ אני ממש גרועה בלצייר פנים.. וחוץ מזה גם הבגדים לא יצאו משהו אבל השיער יצא לי פצצה! <לפי דעתי לפחות> בכל מקרה הנה! ענבר

די נחמד??? ../images/Emo87.gif../images/Emo159.gif

יעל, השתגעת? זה לא די נחמד, זה מממממממממממממממממ-מממממממממממממממממממ-שששששששששששש יפההההה!!! את כל כך מוכשרת! (ואני לא...
)
,
&גל

הבובה הראשונה

הנה שתי הבובות הראשונות שעשיתי לגמרי לבד בצייר וזה היה ממש קשה והשקעתי המון אני יודעת שהם ממש מכוערות אבל אשמח אם מיהי תתקן אותן ואז תצרפי אותך לאתר שלך

victorya

New member
אהבתי את החולצות

הבובות שלך ממש יפות! חוץ מהבייס שהוא לא משהו... תנסי לצייר על בייס אחר!

ויק תודה רבה

תודה רבה ויק ואני ינסה על בייס אחר זה באמת שימח אותי מה שאמרת ואני מקווה שאת באמת מתכוונת לכך הלוואי ויכלתי להגיב על הבובות שלך אבל משום מה אני לא רואה אותך

../images/Emo39.gif תוסיפי להן גוונים...

ובאמת כדאי לצייר על בייס אחר
חוץ מזה הן ממש חמודות!!!
פרינסס---,--´-{

עוד בקשה......

כשאתן עושות דוליז ורוצות שאני אשים אותן באתר, בבקשה תעשו את הרקע שלהן כחול כזה
כי זה הרקע של האתר וככה ה נראה הכי טוב, או שלא תעשו להן רק בכלל.

BliNky

New member
*בוחרת את הדוליות האחרונות שעשיתי*

טוב אלה היפות ממה שעשיתי עד עכשיו ומיכל (המנהלת)- אם תרצי לפרסם גם את חיה תגידי

victorya

New member
תראי...

הכנתי בייס אבל לא הצלחתי לשנות את הרקע כי הוא היה העייתי ( אל תשאלי) אבל!!- לפני שאת שמה את זה באתר חכי שיגיבו ויתקנו אותו כי יש כאן כמה ממש עצבניות שינזפו בי קשות אחר כך!!

למעלה