אמי 2009

naama59

New member
דווקא אין הבדל

אני לא צופה מכורה של המירוץ, אבל יצא לי לצפות בכמה פרקים מעונות שונות ובאמת שהקונספט זהה. אני אישית לא חושבת שלמירוץ כל כך הגיע, ואם כבר הפרס היה אמור ללכת להישרדות (ולשאלה שלך - יש חידושים קטנים פה ושם וקצת טוויסטים אבל לא שינוי דרסטי). אבל לאיידול הגיע יותר מלמירוץ לדעתי, וגם מבחינת פופולאריות ברייטינג היא לוקחת את המירוץ בהליכה.

הקונספט תמיד נשאר אותו דבר

אבל כל שנה יש חידושים קטנים, על זה דיברתי. באיידול אין כל כך מה לחדש, וגם כשהם מחדשים זה יוצא מעאפן ("חסינות שופטים"
)

naama59

New member
אבל לא שזה כזה משנה

לא נראה לי ששינויים קטנים כאלה מביאים פופולאריות לתוכנית מסויימת. אבל שיהיה

אבל העניין כאן הוא לא פופולריות

אנחנו מדברים על זכיה בפרס האמי. והפרס הזה לא נמדד על פי רייטינג או החלטת הקהל...

naama59

New member
אני דיברתי על משהו אחר

(אני מודעת למי בוחר את האמי. האמת שאת הרגע הטלוויזיוני היה אפשר להצביע באינטרנט, וכל מיני מעריצי אדם מסתבר הצביעו בכוונה לוידואים אחרים כדי שהקטע זכייה של קריס לא ייזכה. שיהיה.) אבל שאלת אם הישרדות תופס אחרי 10 שנים ואם מה יש לחדש או משהו כזה, אבל בתכלס זה לא ממש מביא פופולאריות אלא סתם בשביל לרענן את הקונספט, כנ"ל למה שעשו גם באיידול. קצת הסתבכתי פה, לא נורא.

אה, אז אני התכוונתי בלחדש בהקשר של האמי

ז'תומרת, שבכל זאת, להישרדות ולמירוץ למיליון יש יותר פטנציאל לשינויים בהפקה מאשר לאיידול, ובגלל זה, אם איידול לא זכו עד עכשיו אז יהיה להם קשה לזכות בעתיד כי אין להם הרבה מה לשנות

SHTRUDIDI

New member
דווקא באיידול זה לא בהכרח העניין של החידושים

מבחינת ההפקה. יש גם עניין של מזל לדעתי בקטע של ההצבעות מהבית. הדחות מפתיעות או בוטומים מפתיעים (לא אעשה לך
לגביי העונה הזו) משפיעים גם על העונה ועל העניין שלה. לא ראיתי את כל העונות של המירוץ למיליון, כשיוצא לי אני דווקא כן נהנית מהתוכנית אבל בעייני העונה הנוכחית של איידול הייתה מעולה ברמת הבידור שהיה בה. היה מעניין, היה מפתיע והגמר בכלל התעלה על הגמרים הקודמים. אבל שוב, כנראה שהיינו צריכים לראות את כל העונות האחרונות של התוכניות שהיו מועמדות לפרס. אבל אולי גם זה לא היה עוזר. חוץ מזה, החסינות דווקא הייתה רעיון נחמד. אני מקווה שזה יישאר לעונה הבאה.

מה שאמרת לגבי הגמר יכול להיות רלוונטי

הרי תוכניות ההופעות הן פחות או יותר אותו דבר, ואין כל כך אפשרות לשנות... (ושלא יעשו דואטים כמו כוכב נולד
) מה שכן אפשר לשנות, אלה התוכניות של התוצאות - אולי שם אפשר לעשות יותר דברים מעניינים בצורה כזאת שתשפיע על ההצבעה לתוכנית ריאליטי הטובה ביותר. אני לא יודע כמה רמת הבידור, שתלויה בעיקר בעד כמה טובים המתמודדים, משפיעה על הפרס

המרוץ למיליון זה פשוט עלוב את צודקת.

ואתמול ראיתי את האמי, וכן ראיתי שהבמאי זכה, טוב לפחות קיבלו פרס. ואיידול התמודדה על סדרת הריאלטי הטובה, מנחה השנה, והבמאי הכי טוב.. P:

כל התוכניות פרסים האלה כל כך משעממות

הייתי ער בלילה וזפזפתי לשם בהפסקות של הפוטבול (ויש הרבה הפסקות בפוטבול) אז יצא לי לראות כמה קטעים... יואו זה כל כך משעמם
זכור לי רק קטע אחד משעשע של המנחה עם האתר הזה שלו (הבלוג המוזיקלי משהו משהו) שהוא כאילו משתלט על השידור, זה היה מצחיק

ולגבי המשחק פוטבול, אז את ההמנון שלפני שרה

ג'ורדין ספארקס, שנתנה ביצוע פנטסטי עם יכולות קוליות ששכחתי שיש לה

וואי בדיוק היום

בדיוק היום עשיתי מסלול קניות בגדי חורף, ושנכנסתי לפוקס, פתאום שמעתי את הביצוע של נאו בונדריס של קריס אלן בחנות.
|מתלהבת מתלהבת| וכן כל הזמן אני רואה דברים שקשורים לאיידול, הכול באמת בסוף מתחבר לאיידול. -.-

Mikey Weiss

New member
המשחק של דאלאס?

ראיתי גם. עשינו יום שלם של פוטבול. ראינו איזה שבעה משחקים מעשר בבוקר ועד שהתחיל המשחק של דאלאס בערב...

בהחלט - חתיכת משחק

כמעט כל המשחקים שמשודרים השנה בטלוויזיה מעניינים, או לפחות מותחים בדקות הסיום. לא ידעתי שאת בקטע של פוטבול

Mikey Weiss

New member
אני מכורה לספורט וגרה בארה"ב...

אז יוצא. עוד לא הלכתי כאן למשחקי NFL כי הקבוצות באיזור שלי קצת ג'יפה (זה עשרים דקות נסיעה להגיע למשחק של הריידרס, אבל בחייאת, הריידרס?), אבל לפני שנתיים הלכתי עונה שלמה למשחקים של הקולג' שלי (ברקלי, מופיעים בדירוג בתור "קליפורניה") וזה היה כל כך כל כך כיף. איך רואים משחקים מהארץ? כאן אני פשוט התמקמתי אצל ידיד שלי ביום ראשון עם שלושה מסכי טלוויזיה, ככה שכל פעם ראינו שלושה משחקים בו זמנית עד שהגיע המשחק המרכזי.

יא איזה כיף! ../images/Emo9.gif

אני מת ללכת למשחק NFL... אולי בטיול לארה"ב מתישהו... קולג' פוטבול גם נראה ממש כיף, בייחוד האווירה. וכן, הריידרס באמת ג'יפה
בארץ משדרים חמישה משחקים בשידור ישיר כל שבוע: שניים ב-METV (יום ראשון בצהריים ויום ראשון אחה"צ) אחד ב-FOX Sports (יום ראשון בצהריים) ואת ה-SNF ו-MNF משדרים ב-ESPN המשחקים של יום ראשון יוצאים אחד ב-20:00 ואחריו ב-23:15 שעון הארץ. את המשחקים הליליים קצת יותר קשה לקום לראות אבל יש שידור חוזר למחרת בשעה נורמלית, אז לא קשה לעקוב. איזה קבוצה את אוהדת?

Mikey Weiss

New member
הברס...

בכל זאת, אבא משיקגו. ויש גם סימפטיה לפורטיניינרס. וקולג' פוטבול זה אווירה מטורפת. החלק הכי כיפי זה שלפני המשחק יש מסיבות בכל בתי האחווה (הן ממש ליד האצטדיון פוטבול - http://en.wikipedia.org/wiki/California_Memorial_Stadium) ככה שיש מיליון איש בחוץ עושים ברביקיו ושותים בירות ומנגנים מוזיקה לפני המשחק. אני מתכוונת מתישהו להעלות לאינטרנט מלא תמונות שצילמתי ממשחקי פוטבול כאן ואני כבר שנתיים מתעצלת להעלות...

איזה חלום ../images/Emo9.gif

כמו שאמרתי, אני חייב לעצמי ללכת לשם מתישהו
אני, אגב, אוהד של הוייקינגס

למעלה