אמי 2009

1bar121211

New member
אמי 2009

אמריקן איידול לא זכתה בפרס תוכנית הריאלטי אלה המירוץ למליון זכתה וגם המנחה שלה זכה במנחה השנה

maymayush

New member
ג'ף פרובסט הוא המנחה של "הישרדות" האמריקאית

לא של המירוץ למיליון. זה כבר משהו של שנים שהמירוץ למיליון זוכה לא? וגם ג'ף זכה לפחות פעם שנייה ברציפות... אני באמת שואלת את עצמי מה הקריטריונים שלהם לבחירת הזוכים. זה כנראה משהו קבוע שלא קשור לשינויים בעונות ובמתמודדים, אחרת כל שנה תכנית אחרת הייתה זוכה.

SHTRUDIDI

New member
למיטב ידיעתי

כל שנה בערך המירוץ למיליון לוקחת את האמי בקטגוריה הזו. לגביי ג'ף, זו פעם שנייה ברציפות שהוא זוכה, כשהקטגוריה עצמה החלה בפעם הראשונה רק בשנה שעברה. ביינתים יש לו שתי זכיות משתי מועמדויות. כל הכבוד לו אבל חבל שריאן לא קיבל את הפרס, הוא מנחה מצוין.

פטל 11

New member
כן.. אבל.. אבל..

ג'ף
ואגב, מבחינתי הפספוס זה שיו לורי והאוס לא לקחו שום פירור.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifלגביי האוס

די מוזר. הייתי בטוחה שהם יקבלו איזה כבוד קטן ופסלון באיזה קטגוריה. יו לורי

naama59

New member
ג'ף פרובסט ../images/Emo47.gif

זכיה לגמריי מוצדקת.. הוא מנחה תותח. כמובן שראיין גם מנחה מצויין אבל גם פרובסט לגמריי ראוי.

אוח למה גיליתם לי?XD

אני יראה בשידור החוזר ביום שלישי. אוף איזה באסה. איך ראיין לא זכה? ואיך איידול לא? טוב אבל היא זכתה לפחות כבר בכמה פרסים.

נראה לי שהאץ' הטריד פעם את היו"ר של האמי.

ומאז הם עשו עליהם באן לצמיתות. המירוץ לא כזו טובה אחרי הכל בהשוואה לתוכניות אחרות.

naama59

New member
הם כן זכו אבל לא בפרס כזה יוקרתי

הבמאי זכה בפרס על הבימוי של הפרק של הפיינל 3. איידול הפסידה את קטגוריית הריאליטי הכי טוב ואת המנחה. (יש עוד כמה?) בכל מקרה נראה לי שלעולם לא יחליפו את המירוץ, למרות שאני אף פעם לא התחברתי לזה לגמריי ובשלב מסויים זה די מעפן. הישרדות אפילו לא הייתה מועמדת, די עלוב.

פרס בלאי

לדעתי הקטגוריה היחידה שאיידול יכולה לזכות בה זה למנחה, אם היא לא זכתה בתוכנית אז היא כבר לא תזכה כי... מה כבר יש לשנות? זה הכל תלוי במתמודדים, וזאת לא הפקה כבדה עם דברים מקוריים ומפתיעים כמו שיכולים לעשות בהישרדות (יש עוד מה לחדש?) או במירוץ למיליון

למעלה