אמיתי ? או שעבדו עלי ?

אמיתי ? או שעבדו עלי ?

חברים שלי סיפרו לי שהם עשו איזה מין "כישוף" עם ספר תנ´ך ומפתח. אתם יודעים על מה אני מדבר ?

sunset3

New member
אני מכירה את זה../images/Emo121.gif

אני וחברות שלי היינו שמים מפתח בתוך הספר תנך ועם חוט והיינו שואלות שאלות זה היה ממש לפני הרבה זמן 10 שנים בערך והספר תנך היה עונה לנו לדעתי זה לא שטויות כי זה ענה לנו שאלות נכונות וזה היה מפחיד וישבנו בסלון שלי והיה כל מיני רוחות וזה היה נורא מפחיד בכלל שכחתי מזה לא ידעתי שעדיין עושים דבים כאלה

L e s t a t

New member
עבדו עליך

ספר תנ"ך וכישוף הולכים ביחד כמו עובדיה יוסף ואדולף היטלר.

The Spirit

New member
אדולף ועובדיה הולכים דווקא לא רע...

אתה לא זוכר מה הייתה דעתו על השואה?

L e s t a t

New member
אני גם מתחיל לראות את הדמיון

אז מה דעתך על עובדיה וסטלין? זה ניגוד!

faith2

New member
לא נכון, יש כישוף כזה.....

שמעתי אליו, וגם היה הסבר מפורט באתר מיסטיק לנד

L e s t a t

New member
אז מה?

תפנה לרב הקרוב לביתך ותדבר איתו על זה, תראה מה יגיד לך אדם שמבין ביהדות ובתנ"ך יותר מאשר מיסטיק לנד.

faith2

New member
....

הבעיה שנתקלתי בתקשור הזה כבר כמה פעמים, חברה של אחותי הצליחה...וחוץ מזה כמה שאסור להגיד ומצטערת אם אני פוגעת אבל רבנים לא ממש מבינים את הנושא הם ממהרים לשלול את זה....

למה אתה ישר שוללים?!?

רגע בדקתם את זה?? ניסיתם את זה שאתם ישר שוללים?? אני יכול להגיד לך שמה אמרו לו נכון כי אני בעצמי עשיתי את זה כמה פעמים עם ידידה שלי! גם אני בהתחלה לא האמנתי אבל ניסיתי וזה כן פעל! זה פשוט דרך תיקשור מסויימת שאפשר להגיד שהיא לא כ"כ מסוכנת ! -לוקחים תנ"ך מלא פותחים אני חושב בבמדבר לא חשוב איזה פרק לוקחים מפתח קושרים למפתח חוט מכניסים את המפתח לבמדבר (אני חושב שזה במדבר..) אח"כ סוגרים את הספר וקושרים אותו עם כל החוט שנשאר... אפשר להשתמש בחוט של נעליים... ובמפתח הכי טוב זה מפתח של פלדלת כי צריך שני משתתפים יושבים אחד מול השני ונכון יש את הריבוע הזה במפתח?? אז כל אחד שם את האצבע שלו מתחת לדפנה של הריבוע.. (הרי יש שתיי דפנות כאלו שאפשר לשים אצבע מתחת כזה..) ואז עוזבים את הספר... כאילו משאירים רק את האצבעות שהן כאילו מחזיקות את הספר.. ואז מתחילים ואומרים: "ספר קדוש אנא ענה על כל שאלותינו - זו לצד כן" -ואז הספר זה לצד כלשהו שזה מסמל שאם הוא יזוז לצד הזה ז"א שזה כן.. ואז הספר אמור לזוז..לצד כלשהו... אח"כ אומרים: "זוז לצד לא" ואז זה זז לצד כלשהו שזה אומר שזה לא.. ואז מתחילים לשאול שאלות.. והספר זז! אם לא מצליחים אז מתחילים מההתחלה... ומקרה שקרה לידידה.. היא עשתה את זה עם חבר שלה וזה לא כ"כ הצליח להם.. אז הם בטעות קיללו את הספר וכל הזמן הוא נפל ונפל....... ז"א שאסור לדבר לא יפה... בהצלחה לכל מי שרוצה לעשות את זה... וד"א לפי מה שאמרו לי אין בזה כ"כ סיכונים...!!!

זה לא בדיוק כישוף...

לוקחים ספר תנ"ך קושרים חוט עם מפתח בפנים (כמו ששמים של הצוואר), ואז שמים את זה מסביב לספר תנ"ך ושני ילדים שמים אצבע מתחת למפתח כך שמחזיקים את הספר באוויר ואז אמורים לשאול:"איזה כיוון זה כן?" ואז הספר פונה ימינה או שמאלה, ואז מתחילים לשאול אותו שאלות של כן ולא וזה אמור יעני לענות על השאלות, זה מין תקשור כזה, אני לא מאמינה בזה...

כמה תיקונים...

שמים את המפתח בין מלכים א´ למלכים ב´ ואומרים: תנ"ך יקר לא משקר אנא ענה לי על כמה שאלות.. ואז אומרים לך לצד כן ואז ללא ואז שואלים שאלות, אני מאמינה בזה, זה ענה לי תשובות נכונות...

The Spirit

New member
תיקונים? ../images/Emo31.gif

קצת נסחפתם, לא? זה ממש לא חשוב איפה פותחים ואיפה שמים את המפתח. זה תקשור לאנשים מתחילים, ואפילו מתחילים מאוד. זה באמת עוזר ועונה על שאלות, אבל לא צריך לעשות מזה כזה סיפור. אבל טוב, אני זוכר שגם אני התלהבתי מזה בפעם הראשונה.

מה קשור מתחילים?!?!

אז מה אם זה לא דבר מסובך לעשייה וזה דבר שהרבה עושים אפילו כאלה שלא מתעסקים במאגיה !

The Spirit

New member
באמת? משנה? טוב, אם את אומרת

את בטח אומרת את זה מתוך ניסיון, ומתוך הבנה פשוטה של פעלותו של התרגיל, אם באמת זה היה נכון, הייתי מקשיב לך. חבל שאת מדברת לא מתוך ניסיון. תלמדי עוד קצת, תביני את פעולתם של הדברים ולאחר מכן תחלקי עצות לאחרים. אני לא בא לפגוע, אני בא להזהיר אותך מלפגוע בעצמך או באחרים שעלולים להבין אותך לא נכון. אני לא אתווכח איתך על הנושא הזה, כי חבל לשנינו על המאמץ, כשתאזרי ניסיון וידע, תפני בחזרה לכאן עם הצעות לאנשים אחרים.

Go flygirl

New member
לפני כה שנים עשתי את זה....

ושאלתי מלא שאלות והכל היה נכון... וגם אמרתי לאמא שלי לשאול אותי שאלות שאני לא יודעת את התשובה ואני החזקתי את הספר ועל הכל היה מענה נכון... (היו בערך 15-20 שאלות) ושאלתי עוד מלא אנשים ולא היתה אפילו פעם אחת שהספר טעה.... מקריות.........?

למעלה