לפי דעתי כן!, ממש שיפרת!
P Pigwidgeon Weasley New member 15/6/02 #44 תודה! ../images/Emo87.gif לפי דעתי החולצה עדיין נראת קצת מוזר, אבל לא נורא...
H Hugs a Kisses New member 13/6/02 #11 טוב לך הגבתי כבר אורנית! בובות שלי! חדשות, נדבקתי לפאלס דולס! הן חמודות כל כך! טוב אז הנה ראשונה
T TuLiP wants PeAcE New member 13/6/02 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהבתי מאוד מאוד את הראשונה!! השנייה.. לא יודעת יש משהו מוזר בחצאית שלה.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהבתי מאוד מאוד את הראשונה!! השנייה.. לא יודעת יש משהו מוזר בחצאית שלה.
H Hugs a Kisses New member 13/6/02 #15 תודה רבה!!! והשניה מוזרה כי הבייס הזה מסובך מדי לעשות איתו בגד שקוף עם קפלים, יש שם יותר מדי דברים ופחות מדי מקום, אבל היא יצאה חמדוה באופן מוזר! לא?
תודה רבה!!! והשניה מוזרה כי הבייס הזה מסובך מדי לעשות איתו בגד שקוף עם קפלים, יש שם יותר מדי דברים ופחות מדי מקום, אבל היא יצאה חמדוה באופן מוזר! לא?
T TuLiP wants PeAcE New member 13/6/02 #17 העניין הוא... ששקוף לא נראה ככה... הצבע של השקוף צריך להיות מושפע מצבע הגוף
H Hugs a Kisses New member 13/6/02 #18 יש שני סוגי שקוף.... וממש לא בא לי על לפרט כי אני מבואסת ונאמס לי! בא לי לצרוח לא יכולה יותר!!!
H Hugs a Kisses New member 13/6/02 #19 ועוד אחת חדשה! עשיתי עם צביעת שיער שונה, דווקא יצא יפה נראה לי וחשבתי שהגרביונים יעשו מראה מזעזע אבל את האמת יצא די חמוד לפי דעתי... מה דעתכן?
ועוד אחת חדשה! עשיתי עם צביעת שיער שונה, דווקא יצא יפה נראה לי וחשבתי שהגרביונים יעשו מראה מזעזע אבל את האמת יצא די חמוד לפי דעתי... מה דעתכן?
ל לאנה New member 13/6/02 #21 יצאה מאד חמודה אבל....... אני לא כל כך אוהבת את הגרביונים. לפי דעתי את צריכה לעשות אותם ריבוע אחד לא שניים. אני מתכוונת ככה
יצאה מאד חמודה אבל....... אני לא כל כך אוהבת את הגרביונים. לפי דעתי את צריכה לעשות אותם ריבוע אחד לא שניים. אני מתכוונת ככה
H Hugs a Kisses New member 13/6/02 #22 לפי דעתי לא... כל אחד ודעתו, אבל הגרביונים איך שאני עשיתי יותר משוחררים ומתאימים, נקודה דנקודה אני פחות אוהבת... אבל תודה בכל זאת!
לפי דעתי לא... כל אחד ודעתו, אבל הגרביונים איך שאני עשיתי יותר משוחררים ומתאימים, נקודה דנקודה אני פחות אוהבת... אבל תודה בכל זאת!
H Hugs a Kisses New member 14/6/02 #29 אוי תשתקי! הדולי יפה רק מנוקדת להחריד! שמירה גרועה... לא נורא! דולי יפה!
ל לבנדר_בראון New member 14/6/02 #31 מאוד יפה טינק...../images/Emo19.gif וככה גם כל הדוליז בשרשור הזה. ועכשיו, טל- הדוליז שלך בזמן האחרון ממש ממש מדהימות אבל כשאת מאפרת את הסוג המנגאי המתוק הזה זה נראה כל כך...מפחיד! אני מצרפת דוגמא, נא לפתוח בגדול ולהתעלם מהדולי הימנית...
מאוד יפה טינק...../images/Emo19.gif וככה גם כל הדוליז בשרשור הזה. ועכשיו, טל- הדוליז שלך בזמן האחרון ממש ממש מדהימות אבל כשאת מאפרת את הסוג המנגאי המתוק הזה זה נראה כל כך...מפחיד! אני מצרפת דוגמא, נא לפתוח בגדול ולהתעלם מהדולי הימנית...
ל לבנדר_בראון New member 14/6/02 #32 הדולי של טל, למקרה שזה לא ברור../images/Emo19.gif נראה לכם שאני כל כך מוכשרת?
ד דנדוש383 New member 14/6/02 #34 פפפפ... זה שלח לי באמצע!!! אז בקיצקץ אל תשימו לב לשיער כי הוא יצא מכוער...