אמו קיס חדשה

Naf Naf

New member
אמו קיס חדשה ../images/Emo41.gif

סתם כי בא לי לפתוח הודעה חדשה
אהמממ... תגיבו.

אורנית באמת...

ממך ציפיתי ליותר!! לא יכלנו לשרשר את זה?
תתחדשי על הניקניים
את החצאית לא אהבתי...
אבל החולצה ממהממת!!!!

Black Cat15

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

HEY, קצת צומי לא הרג אף אחד, נכון?
סתם, סורי, באמת שמתנצלת על ההודעה... גם ככה לא הייתי כאן שנים, אז אם כבר אני כאן, אסור לפתוח הודעה? *מקווה לא להסקל* אה, ותודה... אני שוקלת להקפיא אותו בינתיים... חחחחח מתגעגעת לכינוי הרגיל שלי... :) ותודה על התגובה

המפ... ../images/Emo87.gif

אמו קיס חדשה שלי, עבדתי עליה המון זמן, אז בבקשה בבקשה תגידו מה דעתכן! גם אם לא אהבתם!

Black Cat15

New member
חביבה...

דעתי: החולצה לא משהו, יותר מדי מתרחבת, ואין פרופורציות של החזה. הצבע של החולצה לא מתאים למכנסיים. כל השאר אחלה.

טוב... ../images/Emo87.gif

אני יודעת שהחולצה לא משהו, רק רציתי לבדוק את ההחלפה של הגוונים מירוק לכחול, ועכשיו שמסתכלים על זה היא באמת די מתרחבת מדי... לגבי הצבע - כבר אמרתי שרק רציתי לבדוק את הצבעים האלה, אני יודעת שזה ממש לא מתאים. בקשר לחזה, עשיתי לפי הבייס, יכול להיות שזה נראה מוזר בגלל ההתרחבות של החולצה. ו... תודה, גם על זה שאמרת את מה שצריך לתקן ולא סתם "יפה", "מכוערת", "נחמדה", או כל דבר כזה, וגם על המחמאה בסוף

לאנה

New member
יפה מאד!, אבל.........

לפי דעתי את הקו של המכנסיים למטה, כדאי לך לעשות פחות ישר, כדי שיראה יותר אמיתי. אהבתי את הצבעים של הבגדים, הם זוהרים כאלה, אבל לא הכי מתאימים. אבל בתכל´ס, מהממת!

רבאק ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

היא נראית בדיוק כמו הדולי השנייה שלי, שפירסמתי לפני מספר שבועות!!!!

אולי המכנס דומה כי...../images/Emo19.gif

עשיתן על אותו הבייס? כמה שונים כבר יכולים להיות שני מכנסיים ששניהם מתרחבים ושניהם צויירו על אותו הבייס? ועוד ההצללה שונה, והצבע, והמבנה והכל...

למעלה