אמונה מצרית עתיקה

I am a freak

New member
אולי תראו בת הים הקטנה../images/Emo35.gif

קרנוש21

New member
לכו לקולנוע תראו מוצאים את נמו

ה סרט של הקייץ לכו אל תחמיצו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

faith2

New member
לא בחזרה לכדור הארץ...

הם האמינו שכדור הארץ זהו רק "מסדרון" לחיי הנצח....

I am a freak

New member
לפי הקבלה

כשאתה מת ואתה עולה להשפט במרומים, הייצור ששופט אותך הוא חתול
תחשבו על זה בפעם הבאה שתבריחו חתול או שתבעטו בו
(ולא, זה לא מנסיון אישי
) סדיסטים

15ש ח ר

New member
אתה טועה במקצת!

חתולים לא שופטים אותך, אלה החתולים שומרים שלא תברח מהמקום שבו מי ששפט אותך שם אותך! בעיקר אם נשפטת להיות בצד האפל של העולם!

I am a freak

New member
בזה הרגע-

את מנסה להגיד שדעותיו של רב גדול בקבלה- שגויות
אלא אם אין לך הוכחה- אני מעדיף להישאר בדעתו

Swicca

New member
אני לא יודע אילו ...

... ספרי כישוף מצריים קראת .... אבל אתה ממש אבל ממש טועה ... (טוב זאת דעתי בכל מקרה... ושל עוד כמה תוכניות וסיפורי עם וספרים ...בעעע) בכל מקרה כל אדם שמת היה הולך להשפט בדי נוביס שומר ממלכת המתים שראשו ראש תן ... (רק לידע כללי) ואז היו מחליטים עם לשלוח אותו לממלכת האלים (העולם שאחרי פשוטו כמשמעו) או שהיו מקריבים אותו ל"מאט" (או Maat באנגלית) שהיה בולע את הנשמה והיא הייתה נבלעת ומתפזרת בו ... מאט מייצג את העולם והטבע ! .... אז ככה שאני לא יודע מאיפה באה הגירסה שלך אבל שיהיה ...

Swicca

New member
ורק שתדע ....

... לאחר שמאט היה בולע אותם הם היו חוזרים לטבע ולכדור הארץ וזו התופעה שנקראת רוחות רפאים (טוב לפחות לפי המצרים) וכאן הייתה להם אפשרות או לחזור לחיים בגוף אנושי או לחיות כרוחות .. אבל כאן ! ולא בעולם שאחרי שנחשב לביתם של האלים ... (תקרא לזה הגן עדן המצרי שלרוב האמינו שרק הפרעה שמלכו על מצריים יכלו להתקבל אליו)

Candytuft faery

New member
אווו אני כול כך מתה על חתולים!!!!

הם כאלו חמודים!!!!!!!!!!! החיה שאני הכי אוהבת. לא קשור אבל לא משנה. חבל שאני לא יכולה לקחת לי חתול לבית..
שהיה מעיף את כל הרוחות האלו או מה שזה יהיה מפה...

I am a freak

New member
יש לך בעית הבנה קשה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תטפל בזה
לא דיברתי על מצרים העתיקה- אלא על הקבלה ("המאגיה של "היהדות") תקרא פעמיים את הודעותיך לפני שתגיב. בבקשה
שבת שלום,

Swicca

New member
ההודעה לא הייתה בכלל מופנת....

אליך !!! >_< אז תרגע דבר ראשון דבר שני אני דיברתי בכלל אל שחר ועכשיו אני מבין למה היא לא ענתה חחח...

I am a freak

New member
להבא....

תגיב להודעה הנכונה. אף אחד לא צריך לנתח את פעולותיך. תודה

Swicca

New member
זה לא אשמתי שכאן ההוגעה נחתה אחרי..

.. שהגבתי במקום אחר לחלוטין ... אז עם לא הבנת אותי בעיה שלך לא שלי!

I am a freak

New member
טעות בידך

זו לא אמורה להיות בעיה שלי- זו גם לא אמורה להיות בעיה שלך. להבא, נסה להגיב במקום הנכון. תודה

Nizzan Cohen

New member
בלעעעע.... לא לריב.

זו היתה הטעות שלך שימי. או אולי סתם תקלה טיפשית. ושוש זה לא סיבה לוויכוח, יותר פשוט להגיד "לא חשוב" או "לא נורא".

למעלה