אמונה ודת...

בלי אמונה אין לך תקווה

תאמיני בחצץ מצידי אבל תאמיני במשהו חוץ מעצמך.. ואולי תביני.

יערית

New member
בדרל כלל

עובדת עבור זה מאד קשה או שעובדת אלילים -אני מאד מחוברת לתפילות שלי, או שמבקשת מהיקרים לי במידה ויכולים לעזור.

d a n i e l s 5

New member
נורא פשוט ....

לכל אחד יש את האלוהים שלו ...... לכל אחד יש את האמונה והדת שלו ....... כל אחד מתפלל לאלוהים שלו ....אצל אחד זה לישו, אצל האחר זה בודהה, ואצלך זה...... לאילנה ! האלוהים שלך הוא את ! האמונה שלך היא ב-את ! הדת שלך היא "אילנה" ! והנדר שנדרת (בהנחה שאת מבינה שנדר הוא סוג של החלטה/התחייבות) הוא לך בלבד ! משמע .....אלוהים בשבילך הוא אילנה :) לי באפן אישי אין בעיה עם זה :)))))) העיקר האמונה ולא משנה במי ובמה.......

מגשימה1

New member
אני מדליקה נרות ביום שישי ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ומדברת עם הקב"ה , ממש מדברת ולוקח לי לפעמים הרבה זמן להתפלל והרבה פעמים זה מתגשם , בעצם כמעט תמיד זה מתגשם במוקדם או במאוחר . ואני אף פעם לא מבטיחה דברים כי אני חוששת שאני אשכח לקיים או שאשכח שהבטחתי או מה הבטחתי , זה נורא מלחיץ אותי . אבל מה שכן אני תמיד מבטיחה שאני אתאמץ להיות בן אדם טוב והגון וישר ושאני תמיד אשתדל לעזור לזולת וזה משהוא שתמיד צריך לזכור , אבל מכיון שצריך לזכור כל הזמן , יותר קל לזכור את זה מאשר משהוא חד-פעמי . אני באופן עקרוני מאמינה שיותר חשוב להיות בן-אדם טוב והגון וישר כל יום (וכמובן גם יותר קשה) מאשר לצום ביום כיפור או לשמור כשרות או להדליק נרות שבת וכו' . כמובן שבמקביל אני מנסה להגשים את זה בכוחות עצמי , אני לא מאמינה בלהתפלל ולחכות שהקב"ה יעשה הכל , אני מאמינה שאלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו .

למעלה