אמונה בשישי

Brownie s

New member
אמונה בשישי

אני יודעת שיום שישי ה13 הוא לא שונה מיום אחר. ובכל זאת, אשמח לדעת אם אתם מאמינים בו, או האם אתם סבורים שכאשר אדם מאמין ביום הזה, לכישופים שלו באותו היום יש עוצמה חזקה יותר?

EvilFlame

New member
יש משהו אחד שצריך לדעת על יום זה

יש סרטי אימה טובים (אני מקווה).

Charmed Galia

New member
חסר להם שלא../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif

פרדי נגד ג'ייסון,ג'ייסון X,סיוט ברחוב אלם,יום שישי ה13 צפייה מהנה...מוהאהאהא

ToryMaster

New member
זה תלוי

אם האדם מאמין שיש עוצמה יורת גדולה ביום הזה, נראה לי מאוד הגיוני שהעוצמה "שלו" תגדל בהתאם.

Axiss

New member
לא רציתי...

לפתוח הודעה חדשה בשביל זה (נימוס בסיסי אני משער) כדי לא להעיף הודעות אחרות לדף הבא. קודם כל שלום. אני שב לפורום הזה לאחר זמן ממושך של היעדרות הן מהפורום והן מהכישוף, עם שם חדש וקצת פחות ילדותי ועם קצת יותר ניסיון. אז רק רציתי להכניס עצמי לתודעה. blessed be (לא שאני וויקאני, אני פשוט אוהב להיפרד ככה. זה נותן מעין נופך חיובי להודעה.)

PurpleFilth

New member
להאמין ביום ששי? כלומר, בקיום שלו?

לא, בשבילי יום ששי לא קיים
אם כבר, הרבה יותר מגניב לחשוב על זה שיום ששי ה-13 יצא בליל ירח מלא. ורק שתדעו - רק בנצרות 13 זה מספר מבשר רעות. ביהדות הוא דווקא נחשב סבבה.

DTfromBT

New member
הטמפלארים - לא?

לפי זכרוני, התחילו את כל הקטע של ה"יום שישי ה 13 = מזל רע" רק ב1800 לא? - בכל מקרה, יש לזה שני שורשים, אחד זה כבערך 550 שנה לפני, ב 13 ביום שישי עשו בעיות(בצורת מוות ועינויים, כע?) למסדר הטמפלארים בצרפת, זוכרים? ולפני זה היה קטע אם ישו, שולחן - ו13 נביאים או משהו? לא זוכר... קיצר...

למעלה