אמון....

popo האחד

New member
אמון....

יש מישהי שאני דיי מחבב, או דיי חיבבתי, והיא גם מחבבת אותי.. היום היא בגדה באמוני וסיפרה משהו שאמרתי לה, חשבתי שאני יכול לסמוך עליה שלא תגיד דברים שאני אומר לה אך מסתבר שטעיתי. אני מאוד עצבני וכועס עכשיו- הדבר שאני הכי שונא זה שבוגדים באמון שלי- בגלל זה נגמרה אחת ממערכת היחסים שלי לאחרונה. ועכשיו אני לא יודע איך להגיב למעשה שלה, היא יודעת שאני מאוד כועס עליה אבל האם עליי לסלוח לה? לנטור טינה? או מה אני אמור לעשות? תודה.

De-Panther

New member
זה דבר כל כך אישי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ונוראי או שזה סתם משהו קטן כזה?? נניח אמרת לה שראית הופעה כזו וכזו... או את הדבר הזה... או שזה איזשהו סוד שלך??

sh53

New member
אם זה חד פעמי - שווה לוותר

כולנו בני אדם וכולנו עושים טעויות, ולכן לא שווה לשמור על זה טינה. כתבת עליה כל כך דברים יפים (מחבב אותה וסומך עליה), ולכן שווה לשמור על קשר עם אנשים כאלה. קח אותה לשיחה, תאמר לה את אשר על ליבך, גם אם היא עשתה את זה בכוונה וזו פעם ראשונה שהיא עושה דבר כזה - שווה לתת לחברות ביניכם הזדמנות.

nobodys girl

New member
אפשר לספר לך משהו?

הייתי פעם בקשר ארוך עם מישהו. באמת, כמה חודשים טובים. הוא היה החבר, והחברה הכי טובה, והידיד הכי טוב וסיפרתי לו ממש הכל. קצת אחרי שנפרדנו, ועוד נשארנו בקשר ממש ממש טוב הוא התקשר אלי והודה במשהו הוא אמר שאני אכעס, ואזעם, ולא ארצה לדבר איתו יותר בחיים. ואז הוא אמר לי ככה "סיפרתי לשירן". ואני הייתי בשוק. הוא סיפר את הדבר הכי אישי... אבל ממש, דבר שהוא ועוד ארבע חברות ידעו ואמר למישהי שאני ממש לא אוהבת שתקתי נשמתי עמוק ושאלתי- "וזהו?" והוא ענה- "גם ללילך. כמה ימים אחרי שאמרת לי" שתקתי. נשמתי עמוק והעיניים שלי התמלאו דמעות. לא אמרתי על זה כלום. החלקתי את זה. דברים טובים חקוקים בסלע ודברים רעים נכתבים על חול. כשיורד הגשם זוכרים רק דברים טובים, תנסה לעשות אותו דבר. לא לנטור טינה, לא לתת לזה להשפיע חבל לאבד קשר טוב בגלל מעידה חד פעמית

פאקקק... nobodys את מדהימה..

קראתי את מה שכתבת ועברה בי צמרמורת.. זה כל כך נכון כל כך אמיתי.. דברים טובים חקוקים בסלע ודברים רעים נכתבים על חול. מדהים כמה שדברים יכולים להיות נכונים... תמשיכי ככה את פשוט מקסימה ואל תשכחי.. יש לך יכולת ביטוי גדולה..תנצלי אותה!

nobodys girl

New member
תודה ../images/Emo13.gif

על עניין הדברים טובים ודברים רעים אני לא לוקחת קרדיט. לא מזמן רבתי נורא עם החברות שלי. קשר של שמונה שנים בערך התפרק כלא היה. למה כמה ואיך לא חשוב החבר מצא איזה קטע בעניין, וזה נורא עודד אותי. מאז זה המוטו שלי. עכשיו אני מאחרת לבצפר, כשאני אחזור אני אעתיק לפה את המכתב ממנו תודה בכל מקרה :)

nobodys girl

New member
הנה-

הסיפור מספר על שני חברים שהלכו במדבר. בנקודה מסוימת במסעם החל ויכוח בינהם. אחד החברים סטר לשני על הלחי. החבר שקיבל את הסטירה נפגע מאוד, אך ללא מילה פשוט כתב על החול: "החבר הכי טוב שלי סטר לי היום על הלחי". הם המשיכו במסעם, עד שהגיעו לנאת מדבר שופעת מים והחליטו להתרחץ במימי האגם. אותו חבר שקיבל את הסטירה, שקע בבוץ והתחיל לטבוע, אבל... חברו הטוב בא והציל אותו. אחרי שהתאושש מהטראומה שעבר, חרט על אבן: "החבר הכי טוב שלי הציל היום את חיי". החבר שסטר לשני על הלחי שאל: "אחרי שסטרתי לך על הלחי כתבת בחול, ועכשיו חרטת באבן, מדוע?" החבר השיב: "כשמישהו פוגע בנו אנו צריכים לרשום זאת על החול, כך שרוח המחילה והסלחנות תוכל למחוק את זה. אבל כשמישהו עושה לנו משהו טוב, אנו חייבים לחרוט את זה על אבן כך ששום רוח לא תוכל למחוק".

PEACE FOR ALL

New member
לנטור טינה?

מה פתאום?! אם היינו נוטרים טינה על כל דבר קטן שמישהו היה עושה לנו בחיים, סביר להניח שמהר מאוד היינו נשארים לבד. כתבת שאתה מחבב אותה והיא אותך. אז מה הבעיה? היא בטח לא עשתה את זה בכוונה לפגוע בך. אם המצב חוזר על עצמו כמה וכמה פעמים, זו כבר סיבה לדאגה. אבל אם זה משהו חד פעמי, אני לא מבינה למה צריך לעשות עניין. אנחנו לא מושלמים. כל אחד טועה לפעמים. החוכמה היא לדעת לסלוח. תסלח לה. לא שווה לנתק קשר בגלל דבר כזה.

לגבייך הייתי אומר..

תנסה לעבור..לפעמים אנשים בתחילת מערכת יחסים לא מבינים שלא כל דבר צריכים לרוץ ולספר קח אותה לשיחה דבר איתה על זה תסביר לה שזה לא דבר שאמור להתפרסם ואם היית רוצה שזה יתפרסם היית מעלה את זה לנט או מעביר את זה ברדיו.. שהיא צריכה להיות יותר סגורה כלפי דברים שאתה מספר לה כלומר שתשמור בסוד דברים שאתה מספר לה..כמובן לא כל דבר רק הדברים שאתה רוצה שישארו בסוד.. מקווה שעזרתי!

למעלה