אמדוקס Amdocs אמדוקס Amdocs

NetShadow

New member
אמדוקס Amdocs אמדוקס Amdocs

חבר הציע לי לנסות להתקבל לאמדוקס, אם אני שומע יותר מידי שמועות, וקורא יותר מידי כתבות על פיטורים בארגון הזה. האם יש למישהו חוות דעת על החברה הזו ? (לאו דווקא בהקשר הפיטורים, אלא בכלל) תודה

גרי רשף

New member
שמועות

שמעתי שמועות על חששות מפיטורים וגם שמעתי שמועות על פרוייקט גדול שעומד להחתם. חבר טוב שעובד שם אמר לי שהחברה ממודרת וגם הוא ניזון משמועות.. לעצם העניין: מובטל שמציעים לו לעבוד באמדוקס - לא שואל שאלות מיותרות וקופץ על המציאה.

TheReverend

New member
נוגסי עבדים.

יש לי בן-דוד שעובד באמדוקס ויש לי חברים שעובדים באמדוקס ות'כלס, פשוט בית עבדים שם. מכריחים אותם לעשות שעות נוספות, אסור להשתמש בפלאפונים בשעת עבודה ועוד כל מיני תקנות מוזרות ומעצבנות כאלה. גם השכר שם לא בשמיים. אבל לטובתם יש גם כמה דברים: 1. חדר האוכל שלהם - זה פאקינג מסעדת גורמה, חבל על הזמן. 2. הרבה נסיעות לחו"ל ללקוחות וסיכוי אמיתי שיעבירו אותך לחו"ל לכמה שנים (בן דוד שלי עכשיו נשלח ל 3 שנים בסיאטל). 3. הזכרתי כבר את החדר אוכל?
בקיצור, לכל מקום יש יתרונות וחסרונות. פיטורים? בשנתיים האחרונות פוטרו באמדוקס בערך 2500 איש. הקומפלקס שלהם בצ. רעננה מורכב מ3 בניינים צמודים, רק אחד מהם מאוכלס היום בעובדי אמדוקס(השני זה NICE והשלישי מושכר לכל מיני חברות שונות.) כמו שכתבו לך בשרשור, מובטל שמציעים לו עבודה באמדוקס, לוקח.

למעלה