אמג!!(#_!@(#_!@+

D amaged R oses

New member
אמג!!(#_!@(#_!@+

אני על סף דמעות אמא שלי עכשיו נכנסה לחשבון שלה ויש לה שם 8K היה לי 26מיל+! לקחו את השרביט המעולה ביותר שקיבלתי [DARK RITUAL] ועוד שרביט שאני הכנתי ממש טובה! מילאו את החשבון בסלסלאות של אמוריה אבל הכסף! והשרביט ששווה מעל 15מיל!!!!! אמא שלי עוד שנייה גם על סף דמעות!!! אנחנו לא יודעים מה לעשות כל הדברים שאבדו, היו לה עוד מלא EQUIP בא לי פשוט למות
הדמות הייתה בFM, כנראה ע"מ להעביר דברים... הדבר היחיד שנראה לי הגיוני שמשהו קרה עם הקבוצה של הזאקום, והם גנבו הכל כי היחידים שידעו את הפרטים זה אני, אחותי, והם...! ואני וחבר שלי החלפנו את הסיסמאות, מה לעשות?! לכתוב לנקסון?!

D amaged R oses

New member
עכשיו נכנסתי לסליפי לשלוח הודעה

אני פשוט לא חושבת שזה הקבוצה, היא ובעלה היו היחידים שידעו! ובאמת לא נראה לי שהם צריכים לגנוב כסף ראיתי את ההודעה הבאה http://www.sleepywood.net/forum/showthread.php?t=1551788 ונזכרתי שראיתי איפשהו [אולי באסיל] שחשבון פשוט נפרץ והכל נלקח
לא יודעת מה לעשות!!

Guid

New member
יו, איזה רעים!!! O.O

אל תמהרי לחשוד באף אחד, זה משחק וירטואלי, האקרים יכולים להשיג כל מה שהם רוצים על כמעט כל אחד... וואי, אני ממש מצטער בשבילכן, זה מדכא לראות שכל מה שעבדתם עליו נעלם... הייתי עוזר לכן להשתקם אם היה לי איך... /tapuzforum/images/emo4.gif

D amaged R oses

New member
ממש ממש ממש מדכא ../images/Emo7.gif

לא נראה לי שזה הקבוצה, למרות שזה יכול להיות.. ואין לי על מי לשים אצבע מאשימה! אמא שלי באמת בקושי נוגעת בדברים האלה ובטח שלא מחליפה או נותנת

deisy

New member
לא יודעת מה להגיד

אבל זו אחת הסיבות שלא הסכמנו לתת לקבוצה לעשות לנו את הראנים.. אי אפשר לדעת מי זה מי ומה.. למרות שוירטואלית הם נשמעים סבבה.... קבלו חיבוק שתיכן, ואם את צריכה משהוא את יודעת למצוא אותי

icy woman

New member
זה נורא

איזו קבוצה זו היתה? קיבלת עליה המלצות לפני כן? עוד משהו פה בפורום נעזר בקבוצה? (ואז אפשר לבדוק אם היו מקרים נוספים). ולמרות שאולי זה ייראה מעצבן, אבל לפחות לא לקחו לכם את השחקנים ושינו סיסמה או משהו.

D amaged R oses

New member
זאת הייתה הקבוצה parlayze

שכשהיינו בגילד איתם [לפני הקנייה ואחרי הקנייה] ראינו המון תגובות טובות עליהם בסליפי, ובאמת הכל היה בסדר איתם..לא רואה סיבה שייפרץ עכשיו, למרות שאני בכ"א אנסה לדבר איתם אבל הם פתחו גילד חדש כי נפתח גילד שדומה להם עם i במקום L אבל הם גם, פרשו ממכירות

Hasselblad

New member
../images/Emo201.gif

ואוו מותק איזה עצוב, פשוט לא נתפס שיש אנשים חסרי לב שפשוט גונבים ככה מאנשים. יקרתי את יודעת שאעשה בכל יכולתי לעזור לכן לשקם את הציוד של אמא! מוכנה לבלות איתך ללילות בזיפ
באמת מותק צרי איתי קשר (את יודעת איפה להשיג אותי) יהיה בסדר. תעברו את זה.

D amaged R oses

New member
תודה סיו../images/Emo23.gif

אני באמת לא מבינה את זה
תודהתודהתודה
אני באמת יתחיל לשבת על יפן

Hasselblad

New member
מנסיון

בעבודת צוות אפשר להצליח הרבה הרבה יותר! והסיפוק של להשיג לבד הכל מהתחלה ישכיח ולו במעט את כאב האובדן

../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifוואו, זה נורא ../images/Emo10.gif

אני ממש מצטער לשמוע, זה ממש נורא
. הלוואי ויכולתי לעזור, אבל עם השחקן שלי בברה אני לא יכול לתרום כ"כ...

P o o f i

New member
הוו רותם, אני מצטערת ../images/Emo201.gif

אני לא יודעת מה להגיד, חוץ מזה שאני בטוחה שתצליחו להשיג את הכל בחזרה, ואולי אפילו דברים טובים יותר! הייתי עוזרת לך, אבל אני לא בברה.
תנסי לשאול את הקבוצה של הזאקום. יכול להיות שאמא שלך נכנסה לאחד מהאתרים האלה שמבקשים פרטי דמות? אולי לחצתן על קישורים לא בטוחים שמבטיחים NX?

D amaged R oses

New member
אני אדבר איתם

בעקרון, חוץ מהאופציה שהאקרים ממש מתוחכמים יגיעו לפרטים שלה, אין אופציה אחרת חוץ מהקבוצה של הזאקום.. ואמא שלי לא נכנסת לשום מקום חוץ מהאתר של בנק אוצר החייל XD והמייל שלה בוואלה
היא באמת "נובית" בקטעים האלה, ולא מרבה לדבר עם אנשים, ובטח שלא למסור מידע תודה רוזי

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifרותם../images/Emo201.gif

אני כל כךמצטערת לשמוע. וזה כל כך כואב לי ואני מבינה אותך בדיוק בגלל שזה קרה לי יותר מ5 פעמים. אחרי שנתת את פרטי המשתמש שלך לקבוצה שינית פרטים? [סיסמה+פינקוד?] אבל בכל אופן, אני אשמח לעזורלך בהשתקמות בכל דרך שאוכל! זה יקח זמן, אבל תאמיני לי שתשיגי ציוד טוב כמו זה שהיה לך, או אפילו טוב יותר! נכון שזה כואב, ונכון שמאבדים חשק לשחק ומתייאשים מהמשחק ומהידיעה שאיבדת כל כך הרבה -אבל זה עובר, עם התמיכה שיש בפורום זה יעבור וישכח=]
יהיה בסדר

החאמוס

New member
מצטער לשמוע!

מאוד מבאס שיום אחד אתה נכנס לשחקן ורואה שגנבו לך הכל (חוץ מהכיסא)! לפי מה שאני יודע, גילד מוכר שמוכן זאקום הלמט לא ייפרוץ לך לשחקן, כי זה לא מוסרי והם לא רוצים להסתבך. ממליץ לך לנסות להזכר מתי לאחרונה דיברת עם מישהו שהוציא ממך פרטים (כמו שם פרטי, תחביבים, דברים שאת אוהבת) כולל מחוץ למשחק (כמו אתרים שאת גולשת בהם, כתובת אימייל וכו',) כדי שאולי תוכלי לדעת מה קרה, כדאי שתבדקי שאין לך קיילוגר במחשב ודווחי לנקסון על המקרה, כי היו מקרים שהאקרים השיגו פרטים מתוך חורי אבטחה (לדוגמה, היה באג שפתחתם צ'אט לא מוכר, והשיגו את הפרטים שלכם).

למעלה