אמבטיה יצוקה

עדנה4

New member
אמבטיה יצוקה

אנחנו מתכננים שיפוץ חדר האמבטיה. האם ניתן להשיג אמבטיה יצוקה כמו פעם? ואם לא, מה האופציה העדיפה? תודה, עדנה.

עדנה4

New member
מישהו מבין משהו באמבטיות

אני מקפיצה את השאלה בתקוה גדולה שמישהו יודע משהו ויעזור בעצה. תודה.

Rשף

New member
קצת סבלנות, לא כולם ערים בלילה

יש להשיג אמבטיות יצוקות. אני לא יודע לגבי שאר הפרטים.

עדנה4

New member
מסתורי מאוד

הדבר הזה של אמבטיות. כולם מדברים על כך שיש אמבטיות יצוקות, אבל אף אחד לא יודע איפה קונים אותן. אולי באמת אין? ואם אין מה האלטרנטיבה הטובה ביותר? ואיך צריך לבצע? תודה לכל מי שיענה. עדנה

Rשף

New member
ראיתי כאלה

פשוט זה היה לפני כמה שנים, ולא עניין אותי. היתרון שלהן הוא במראה הייחודי, אין ממש אלטרנטיבה (למיטב ידיעותי הדלות) בעלת look דומה.

ישנם שתי אפשריות ישנם אמבטיות יציקה בLOOK יעני עתיק,האמבטיה עומדת על רגלי מתכת מעוצבים ,וזאת אומרת שהיא לא מחוברת לקיר או הרצפה ,יש רק צינור ניקוז,והרגליים כמובן. ויש את האמבטיות הרגילות המוכרות ,שפעם לפני שנים עשו אותם מיציקת פלדה. מאז הטכנולוגיה התקדמה ,והאבטיות עשויות היום מפח מצופה אמייל ,או חומרים אקריילים .והאיכות בסך הכל טובה לא פחות מהאבטיות היציקה. לכן רציתי לדעת למה הבחירה ביציקה , האם בגלל שמישהוא אמר שזה הכי חזק והכי טוב ,כי זה יציקה ?

עדנה4

New member
אמבטית יציקה

היא לדעת כל המומחים, הדבר הטוב ביותר. הבעיה היא שהיא כבדה מאוד ולא כל מי שעוסק בשיפוץ חדרי אמבטיה רוצה או "מעונין" לקחת על עצמו את הטיפול בזה. היא יציבה, היא לא גמישה - שזה חסרון באמבטיות, והיא עמידה לאורך שנים ואפשר להשתמש בחומרי ניקוי רבים. החסרונות: המחיר כמובן שהוא כ 2000 שקלים (בערך - עוד אין לי מחיר מדויק) והמשקל. בינתיים גיליתי שאפשר להזמין אמבטיית יציקה, גם בצבע הפופולרי החדש שנקרא פרגמון, בחיפה, ואם מישהו מתעניין שיפנה אלי ואני אסביר לו לאן לפנות. עדנה

Rשף

New member
OK, טעיתי

התכוונת לאמבטיה רגילה כנראה. אם האמבטיה בצבע פרגמון (מי המציא את השם הזה ?) אזי היא מצופה באמאייל או צבע והיא כן רגישה לנקוי נכון. אמבטיה אקרילית, פרט לדרישה לנקוי זהיר, לא פחות טובה בהתקנה נכונה.

םעמיק

New member
יש להשיג אמבטיה יצוקה-אני קניתי

לפני שנה אממבטיה כזו. אין כל דרך להשוות בין אמבטיה יצוקה לבין פח,אקרילי וכל החרטה. הטמבטיה תוצרת ג'קוב דה לאפון וקניתי אצל אלוני. הם לא היבואנים ולכן ניתן להשיג בכל מקום שמוכר אמבטיות

םעמיק

New member
יש לך בעיה בהבנת הנקרא?? קניתי

ג'קוב דה לאפון ואם אינך יודע מה זה אתה צריך עוד הרבה ללמוד

עדנה4

New member
תודה, תודה, יש לך כמה עצות

למי שרוצה להתקין אמבטיה כזו? על מה צריך להקפיד? אתה זוכר כמה בערך זה עלה? לי אמרו בערך 2000 שקלים. שוב תודה, עדנה

םעמיק

New member
בסביבות 2400 ש"ח. ההתקנה פשוטה

ולא צריך מילוי חול והקפדה יתרה כי האמבטיה יציבה בפני עצמה. האקרילית דקיקה ולכן גם עם מילוי חול טוב מרגישים "תזוזה" ושלא יספרו סיפורים.

עדנה4

New member
תודה, תודה

עכשיו נשאר לנו רק למצוא שיפוצניק שגם יודע לעבוד עם זה, ולא מפחד מהמשקל של האמבטיה. עדנה

םעמיק

New member
עדנה-ראיתי שאת מאזור חיפה

אם את צריכה עזרה אני יכול לסייע-הן בקבלן והן בהמלצות על קניה

למעלה