אמא...

vale la pena

New member
אמא...

למה את לא רואה גם דברים טובים?! רק את הרע את רואה!!! ביקשת מגילי ללכת להביא ביצים. היא אמרה שהיא לא רוצה ללכת לבד, וביקשה ממני לבוא איתה. אמרתי לה שאין לי כוח עכשיו, כי אני צריכה להתלבש בשביל זה. ואז התחלת לצרוח עלינו, שלא צריך טובות, שלא נלך, שכל היום לא עשינו כלום, רק היינו בחדרים שלנו, ומול הטלוויזיה והמחשב. ומה שנכון נכון, כל היום הייתי בחדר שלי, אבל את לא יכולה להגיד שלא עשיתי כלום. כי שמרתי על נוי, למרות שאני שונאת לשמור עליה, ואת יודעת את זה, כדי שאת תוכלי ללכת לים, ואבא יוכל לישון. שלא לדבר על זה שפיניתי את השולחן בבוקר. ועל זה שלמרות שהייתה לי פעולה אתמול אמרתי לכם שתביאו אותה אלי לפעולה כדי שאתם תוכלו ללכת למסיבה. ואת?! רואה רק את הדברים הרעים. רואה את זה שלא הלכתי להביא ביצים. כל הזמן את רק אומרת שאני לא עוזרת מספיק בבית, ומשווה אותי לדנה, ולזוהר ולמיכל, ולכל הבנות שנראות לך כל כך מושלמות. את רק מנסה להיות אנשים שאנחנו לא!!! שהבית יהיה נקי ומסודר כל הזמן. תתמודדי עם זה שאנחנו לא אנשים מסודרים, ולעולם לא נהיה. (החדר שלי הוא הוכחה חיה לזה). ולמרות זה, אמא, אני כן אוהבת, וכן משתדלת, למרות שאת חושבת שלא, ואני לא עושה שום דבר דווקא, הלוואי שהייתי בן אדם מסודר, והלוואי שהייתי עוזרת יותר בבית. ואני אוהבת אתכם מאוד, למרות שלפעמים זה לא נראה ככה. ואני יודעת שאתם קוראים את הנשמה בעבודה בשבילנו למרות שהמצב קשה. ואני באמת מצטערת, סליחה, אבל קשה לי. עם המון המון אהבה, נטע.

אניהו

New member
לגבי הציטוט רק...

זה שיר שמדבר על סמים..."סוכריות קטנות בשביל אנדרנלין וזה תמיד מפחיד עד שמנסים" ולגבי המכתב.... שוב אני אומר - מכתב בפורום הוא דרך להוציא דברים אבל...לא להשקיט מצפון. לכי תשוחחי על זה עם אמא ואולי תשתדלו - יחד - לשנות. את תיהי יותר מסודרת כי זה הבית שאת גרה בו והיא...תלמד להעריך יותר. אניהו... יותר טוב כלום מכמעט...???

היא לא רואה את הדברים הטובים

אולי באותו הרגע . אני מבטיחה לך שהיא אוהבת ומעריכה אותך כמו שרק אמא יכולה . אז אולי באותו היום היא הייתה עצבנית מהעבודה , ולא היה לה סבלנות , או אולי היה לה מין יום באסל שכזה.. את כבר מכירה את הימים האלו ....( אני בטוחה
) אבל כמו שאניהו אמר : לכי דברי איתה , תראו איזה דברים אתם יכולים לשנות כדי שהיחסים שלכם לא יהיו כ"כ קולחים ולא נעימים .. לכי אליה עכשיו ואימרי לה " אמא אני אוהבת אותך" סתם כך ללא שום סיבה מיוחדת.. מה שבטוח זה עושה לה טוב על הנשמה .. והכי חשוב
ים מכל ה
עושה את התמונה המושלמת.. אז קדימה לכי , למה את מחכה?! אני כבר סיימתי להגיד מה שאני רוצה.. נו תפסיקי לקרוא , רוצי אליה..

למעלה