אמא

SleeplessBeauty

New member
אמא ../images/Emo20.gif

אמא שלי חולה. לא משהו רציני, רק קצת צינון, כאב ראש וכאב גרון. אבל כל פעם שהיא חולה, אני מרגישה רע. רע, כי אני לא שם בשביל לטפל בה. אבא שלי בטח לא יטרח להתאמץ, ובעצם אין מי שדואג לה. היא לא קנתה לעצמה אפילו סטרפסילס לגרון. בימים כאלה קשה לי ממש להיות רחוקה מאמא שלי. ובכלל בזמן האחרון אני די מתגעגעת אליה. אני נוסעת אליהם כל סופ"ש, ועדיין. קשה לי לחזור במוצ"ש ואני דוחה את הנסיעה חזרה לראשון בבוקר. מוזר. אף פעם לא חשבתי שאני אהיה כזאת ילדה של אמא

אני מבינה אותך.

לא יודעת למה את רחוקה ממנה, אבל אני מבינה את מה את אומרת. אצלי, כשאחד ההורים חולה, גם אם משהו קליל, קשה לי לראות את זה, זה כאילו הם מתבגרים ונחלשים מול עיניי, ואצלי הם מאד פעילים, אז ברגע שפתאום אחד מהם לא מרגיש טוב, אני מרגישה נורא .

SleeplessBeauty

New member
ככה זה בחיים

לא תמיד אפשר להישאר בתוך הצמר גפן של המושב
עזבתי את הבית בגלל הלימודים והצבא שלא ממש מאפשר לך לבחור איפה תשרתי. אז אני במרכז, וההורים בצפון. אני משתדלת לנסוע כמה שיותר, כמעט כל סופ"ש.

איזו חמודה את ../images/Emo24.gif

הסיטואציה הזאת כל כך מוכרת לי, כי כשאמא שלי חולה לצערי היא לא מאפשרת שיטפלו בה וגם לא ממש טורחים לדאוג ולטפל בה. אני גם מגיעה כמעט כל סופשבוע אבל לא נשארת לישון שם. אולי בגלל שהיא חולה תבואי גם באמצע שבוע=זה אפשרי? וזה טבעי שיהיה לך קשה לא להיות שם לידה כשהיא לא במיטבה-היא יקרה לליבך.

SleeplessBeauty

New member
גם אמא שלי ככה

אני קצת מתנחמת בזה שאם הייתי שם גם ככה היא לא הייתה נותנת לי לעזור לה. הא אפילו הלכה היום לעבודה (!) למרות שהיא הרגישה ממש ממש רע ואחותי ניסתה לשכנע אותה להישאר בבית (אחותי גרה ליד ההורים). לחזור באמצע שבוע זה לרוב לא אפשרי. באוטו - זה יוצא כמעט 200 ש"ח (!) נסיעה, ובאוטובוסים - זה כל כך הרבה זמן שזה ממש מתיש אותי לנסוע ולחזור למחרת בבוקר. אבל לא נורא. זה רק צינון וזה יעבור
ובכל מקרה אני אגיע הביתה ביום שני.

היה מדהים../images/Emo9.gif

היום הראשון היה די אינטיסיבי למרות שהיה רק שעתיים, אבל היום-היום השני לגן היה פשוט מדהים
כל כך נהניתי עם הילדים,השתטינו, שרנו שירים,שיחקנו בחצר,הכנו חלות שבת- ברגע שההורים הלכו היה ממש טוב. גם עם ההורים זה סבבה אבל זה סתם משפיע על הילדים ולא מאפשר להם לשחק באמת... היה מדהים, ממש תענוג ותיקון של השנה האחרונה

למעלה