אמא של כלה

מרפי

New member
אמא של כלה ../images/Emo206.gif

שלום רב אמא שלי מחפשת שמלה/בגד לערב ליום חתונתי באפריל. אזור חיפוש: פתח תקווה, ת"א, כ"ס והאזור. האם ניתן להמליץ לנו על מקומות או מעצבים שמחזיקים בגדים למידות גדולות ויכולים להציע לה משהו מהמלאי הקיים? ניסינו את מתוקה בת"א ואת חנה פרנקו בכ"ס ועדין לא מצאנו משהו מתאים תודה רבה

כמה גדולות? לדורית שדה יש

שמלות די יפות לאירועים והן מתאימות למידות גדולות

סקסיית

New member
ממליצה לך על אטי יעקובסון בראשל"צ

גם מעצבת במקום וגם בעלת מבחר דגמים יפה לכל מידה

yoelnd

New member
פנינה ארן

במדרחוב ירושלים בכפר סבא, מול קפה מנגו. מעצבת למידות גדולות

מרפי

New member
../images/Emo208.gif אפשר עוד תגובות בבקשה

אני ממש רוצה להכין רשימה גדולה ולא כל פעם ללכת לאתר אחד או שניים תודה

sigalit33

New member
איזו מידה בערך?

אתן יכולות לחפש ב"אשה אשה" שיש להם דברים מאד אלגנטיים לטעמי, בעבר המליצו פה על "רובנס" בת"א לבגדי אירועים אבל לא הייתי ולא יודעת בדיוק. אם היא יותר בכיוון מידות הבניים (עד 48-50) אולי כדאי לנסות אצל דורין פרנקפורט. וכמובן "בורדו" בהוד השרון (כפר מלל). ושיהיה במזל טוב!

מרפי

New member
אנחנו מחפשים משהו מהודר יותר

אישה אישה זה קצת ספורטיבי מדי / לא בדיוק הכיוון

DREAM111

New member
בגדים לאירוע

אז קודם כל
ודבר שני איזו מידה אמך כדי שנדע בערך כיוון

מרפי

New member
אמא במידה 50

אנחנו רוצות משהו בסגנון של שמלה או חצאית וחולצת מחוך צמודה משהו מאוד אלגנטי בכל זאת זו אמא של הכלה המון תודה

DREAM111

New member
אוקיי אז במידות הללו של אמך

היא יכולה לנסות בכייף באלנבי בחנות של אופנת רמי יש לו שמלות עד מידה 54 אפילו והן שמלות אלגנטיות מאוד. אם תגיעי לשם תגידי שהגעת מהפורום. כמו כן יש בכניסה לנחלת בנימין את מתוקה שיש לה דברים מאוד אלגנטים. ואם בא לך להדרים לראשון אז יש את אטי יעקובסון שאם יש משהו שנראה לך היא גם עושה זאת במידה המבוקשת. אשמח לעמוד בכל שאלה.

שרון58

New member
אני במידה לא קטנה בעצמי ולחתונה

של אחי קניתי שמלה מהממת מאד אלגנטית, אני אתן סקירה של המקומות שחיפשתי בהם מתוך מה שכתבתי בפורום. בסוף קניתי בסטודיו ויולט

שרון58

New member
בכל מקרה אני מאד ממליצה להסתובב

ברח' אלנבי בת"א אני מצאתי שם לא מעט אופציות, אם אזכור מחר אכניס תמונה של השמלה שהיתה מורכבת ממחוך שנתפר עבורי (בצורה שאלבש חזיה בתוכו) וחצאית. עם הרבה אהבה.

מרפי

New member
אשמח מאוד לראות תמונות

של אמא של כלה זה יכול מאוד לעזור תודה

בשמחה !

אם את רוצה להתרשם מהסגנון שלי את יכולה לשלוח לי במסר את כתובת המייל שלך ואני בשמחה אשלח לך תמונות להתרשם . מעבר לקולקציה שנמצאת בסטודיו אני עובדת עם לקוחות על עיצוב אישי של הדגם ויכול להיות שזה מתאים לאמא יותר . שיהיה לכם הרבה מזל-טוב

DREAM111

New member
חלק מהדגמים של אטי יעקובסון את

יכולה לראות בגלריה בשורה למעלה.

יבחושית

New member
אלמביקה

לחתונה של אחי במצבי הרגיל+הריון מצאתי בקלות שמלה אצל הגרה. כיום רשת הגרה לא קשורה אליה ויש לה חנות באן גבירול שנקראת אלמביקה. אפשר בהחלט למצוא בגד אלגנטי, שישמש גם אח"כ, לא מתאים אם היא מחפשת משהוא מהסוג הנוצץ

תנסי את לילי פרס

היא מעצבת בגדים למידות גדולות. המלצתי עליה למישהי מהפורום מצרפת לך את התגובה שלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=162&msgid=70837775

ר V י ט ל

New member
כדאי לעשות רונדלים ברחוב אלנבי

בת"א. יש שם הרבה חנויות שמוכרות בגדי ערב במידות גדולות.

ruth0561

New member
שושנה בן צור בצפון דיזינגוף

מעצבת שנים לנשות שגרירם ושגרירים הסטודיו נמצא בדרום העיר אם רואים משהו בחנות ורוצים את אותו הדבר במידה מסויימת או בבד אחר, מהחנות מתאמים ביקור בסטודיו. הכי ספורטיבי שלה הוא יותר מידי אלגנטי בשבילי, יש לי תחושה שתאהבו את הסגנון.

למעלה