אמא של חתן

הילית111

New member
אמא של חתן

שלום לכן מחפשת המלצה עבור חמותי מחתנת בן עוד כמה חודשים ומחפשת מקום לקנות חליפה יפה הסגנון שלה הוא לא של שמלות ונוצצים אלא משהו סולידי אבל כמובן יפה מכבד את הארוע... היא סולידית לא משיקולי דת אלא אופי כזה . רוצה לקנות חליפה יפה נשית יש לה גוף סביר אין בעיות מיוחדות האם לתופרת ? לאיזה מעצב או מעצבת מומלצים לפנות אפשר גם באזור השרון לא רק בתל אביב היא אומרת שנכנסה קצת לאתרים ודי נבהלה ממה שראתה היא רוצה משהו יפה סולידי אבל לא זועק "אני פה"... הן מבחינת צבע והן מבחינת גזרות וקישוטים תודה לכולן

לי וולף

New member
מזל טוב

אם היא מחתנת בן, אני מניחה שאת מחתנת גיס?
אני מתעלמת לרגע מנושא התקציב ו/זורקת/ שמות שנראים לי הגיוניים לחיפוש בהתאם למה שציינת מיס לגוט מאייר סיליז קום איל פו חליפה, גם אם היא בצבע חלק וללא סממנים מיוחדים, תראה נפלא אם ההתאמה לגוף משובחת ובהתאם לאיבזור, טיכשוט וכל המסביב. אפשר להוסיף חולצת סאטן (או כל בד דומה) מתחת. עם ניצנוצאז' או בלי. גם בד תחרה יכול להיראות מאוד יוקרתי. אבל KEEP IN MIND שזו לא חייבת להיות חליפה (אולי בלי ז'קט...) ואפשר לחפש פריטים-בודדים לשילוב (ואז הייתי מנסה גם את מאיה נגרי- אחלה מכנסיים אבל לא זכור לי שיש לה "חליפה" שתתאים)

קרקלה

New member
יש את רשת מאוזנר

שעושה חליפות יפות מאוד, עסקים ואלגטיות. מתמחה בגיל מבוגר יותר, 40+ כזה. אני תמיד חולפת ליד הסניף שלהם ברמת השרון (רח' סוקולוב) ומתרשמת, ככה הייתי רוצה להתלבש יום אחד כשאהיה אשת עסקים ממולחת. לא יודעת כמה האתר שלהם משקף את הלך הרוח הכללי. הוא די ביאס אותי. בקיץ יש להם חליפות קסומות למדי בגווני שמנת ולבן ומבדים (שנראים) איכותיים, מראה אירופאי כזה. המחירים לא זולים, אבל הייתי הולכת לפחות כדי להתרשם. http://www.mausner.co.il/index.php

iditush forever

New member
אם התקציב מאפשר, תפנו למעצבת מיה נגרי

יש לה עיצובים מדהימים בכל מה שנוגע לחליפות ושמלות לאירועים. החליפות שלה בכלל נראות מפוסלות על הגוף, והעיצובים סופר איכותיים,מבדים מעולים ותפירה שבעיני היא כמעט הוט קוטור. הקולק' שלה סולידיות, לא מתפרעות בצבעים, היא בדר"כ נצמדת לצבעים כהים ומונוכרומטיים, והעיצובים פשוט קלאסים ומושלמים בעיני לאישה בטווח גילאים של 40 ומעלה. אז אומנם המחירים יקרים אבל שווה כל אגורה. הנה קישור לאתר שלה שתציצי קצת ותראי, הקולק' חורף האחרונה שלה פשוט מושלמת בעיני
http://www.mayanegri.com/

כשהתחתנתי יאיר ג׳רמון תפר לאמא שלי

אצלו גם תפרתי את שמלת הכלה. הבחור מוכשר ברמות, מעודכן באופנה עילית בינלאומית והכי חשוב, אדם מקסים. הוא עיצב לה חליפה שחורה ואפורה עדינה נשפכת מבדים מדהימים. הוא גם עיצב לה head piece אלוהי שאני זוממת להחרים לה
לדעתי המחיר שהוא לקח לה היה סביר ביותר. נסו אותו, הסטודיו שלו יושב בנווה צדק ושווה להגיע.

Sure

I'm attaching a photo I found. I don't have my laptop with me in the US, only the iPad so it's not the best one but you can get the idea. It's black with very cool feathers.

@יעל@

New member
בבר המצווה של אחי

אימא שלי קנתה משהו מ"אניוז'ואל" - יש חנות בדיזנגוף. היא קנתה חליפה שזה כמו שמלה שנסגרת למכנסי אלאדין, משהו מאוד מרשים. בלי נצנצים וכל החרטא הזה. אין להם אתר רק פייסבוק. אנסה לקשר כשאגיע הבייתה.

למעלה