אמא נסעה

zviki8

New member
../images/Emo3.gifלשם כך יש פורום, לא?../images/Emo24.gif

גם לשם כך קיים פורום. כדי להעביר מסרים, כדי לשחק בחרוזים, למען לתקשר עם אחרים ובכדי להכיר אנשים. ההתבטאות ברשת אינה אסורה הכנסת הודעה אפילו קצרה נענית מייד ע"י החברה שלפעמים מתמרמרים על השתלטות המשפחה.
אז מה אם אני כותבת כאן? זה הכל למען הפאן. השמחה של ביתי, התודה לכם כל מברכי באשר הינכם. [דגש]סבתא של תבור הנערץ

ליאתA2

New member
../images/Emo24.gif המון מזל טוב../images/Emo24.gif

יזה כיף לך
שיהיה המון בהצלחה. אמא שלך נשמעת נהדרת אז אני בטוחה שגם את תהיי אמא נהדרת. כולי קנאה (אבל קנאה יפה וחברית - לא כמו המטורפת שמטרידה אותך בפורום). אולי יום אחד אני אפנה אלייך לעצות אם אני אחליט לעשות את זה גם כן.

זה כיף אדיר ../images/Emo13.gif

אני נהנית מכל רגע, לא תיארתי לעצמי שזה יהיה עד כדי כך נפלא. תבור הוא פשוט ילד מדהים, נוח, רגוע, שליו, מקסים... ואנחנו לומדים אחד את השניה כל יום וכל שעה וזו פשוט חוויה מדהימה. וכמובן, אם אי פעם תצטרכי עזרה עם כל התהליכים כאן, אני כבר מומחית

az ma

New member
ואיך בדיוק את יכולה לעזור לה...

בעניין "התהליכים" (ז*ון, לא
)...
גם אני מוכן (ויכול) לעזור עם "התהליך" ...
"וכמובן, אם אי פעם תצטרכי עזרה עם כל התהליכים כאן, אני כבר מומחית"

ליאתA2

New member
AZ MA

כמו שפעם אמר לי ידיד בריטי: Your mind is like a Welsh train; One track and dirty אז תודה על ההצעה הנדיבה אבל כבר יש רשימה של מועמדים שהתנדבו: כולם יפים, כולם חכמים וכולם מכירים אותי כבר שנים אז נראה לי שאני אסתדר
וגם עדיין לא ויתרתי על הרעיון של למצוא בן זוג...

ממבו2

New member
../images/Emo59.gifכל עולמך?!

ציפור קטנה לחשה לי שבצעירותך (מזמן) היתה לך החוצפה לאמץ ילד שאותו את "אוהבת" מאד כמובן. יש לך עוד קשר איתו? הוא כבר לא חלק מעולמך? ומה עם מערכת היחסים שאת, לטענתך נמצאת בה?? היא מחוץ לעולמך, או אולי רק יציר דמיונך? אף פעם לא היה לך דמיון מפותח במיוחד. מצד שני, גם נכד לא היה לך, אז אולי התפתחת במשך השנים. כולי תקווה.

Gefen

New member
עדי תבור ..תבור עדי וגם צביה..

היי עדי יקרה.. נכון שנעלמתי קצת מהזירה, אבל הנה לפעמים אני בכל זאת מציצה.. שמחה שהצצתי הפעם, (רגע לפני שהמחשב שלי מנותק שכן אני עוברת דירה מחר בבוקר!!) וכך הגעתי בדיוק לשרשור המרגש הזה.. סבתא צביה- תהיי גאה בבת שלך האמיצה והחזקה, יש על מה.. עדי יקרה- רק טוב, למרות הקושי והמחסור בשינה את תהני כל כך מתבור שזה יהיה שווה את הכל.. ד"ש ממלבורן ונשיקות גפן

כרמלה2

New member
נכון. זה לא פשוט להחזיק דירה ואוטו

ועכשיו גם ילד והכל בעצמה עם כרטיס אשראי שלה בלי להישען על אף אחד. רק על זה מגיע לה קרדיט.

doram44

New member
הפורום שלנו נעשה יותר משפחתי וקרוב

וניפלא. חיבוקים למשפחה המורחבת ולכול התומכים גם. בתל אביב כול כך חם.. ונראה כאילו הקיץ נכנס לרגע ואלי יותר לאזכר שהנה הוא מגיע. . לילה שקט .

ליילה

New member
גפן... ברוכה השבה... איזה כיף לראות

אותך גם כאן
אז ספרי קצת , מה קורה שם באוסטרליה, ואיך הולך, ולאן נעלמת, ומה קורה...

anatul

New member
איזה כיף לראות אותך עדי...../images/Emo24.gif

אני שמחה לראות שהכל אצלכם טוב.. ושוב המון מזל טוב, גם לסבתא הטריה שנחמד לראות פה .. הלוואי שאמא שלי הייתה יודעת להשתמש באינטרנט... אולי אני צריכה להכנס להריון בשביל זה..
.(לא הולך לקרות בקרוב) איזה יופי לראות משפחה חדשה.. שוב מזל טוב (ושימותו הקנאים..
IF YOU KNOW WHAT I MEAN)

הם לא צריכים למות ../images/Emo8.gif

הם יכולים לעשות בעצמם
להיות פתאום אמא של מישהו זו חוויה פשוט מטריפה. על פי התגובות של אמא שלי, כנראה שגם להיות סבתא זה כיף לא קטן

סנדייז

New member
עדי, איזה כיף לשמוע שהרבה

מחששותייך התבדו ואת נהנית ונפלא לך עם תבור
. אל תשכחי לנוח,אפילו אם זה על חשבון...הבית
. (נצלי את שעות השינה של תבור לשינה-הגוף צריך את זה). עדי-חזקי ואמצי
.

למעלה