אמא נסעה

אמא נסעה ../images/Emo10.gif

היום השארנו את סבתא בשדה התעופה, וחזרנו הביתה בלעדיה. אני לא יודעת מי בכה יותר, היא או אני. עכשיו צריך להתחיל להכנס לשגרה חדשה. היום עובר עליי המשבר הראשון כנראה, אחד מני רבים. עצוב לי ואני מותשת מעייפות, ויותר מהכל אני רוצה הביתה לארץ. תבור ילד מתוק להפליא, אתמול הוא היה בן שבועיים וגם נשר לו הטבור
אני מציצה לפעמים אבל בינתיים לא היה לי ממש זמן להכנס לעניינים, אולי בשבועות הקרובים אני אסתגל. נשיקות לכולם.

iditbs

New member
דבר אחד אני יכולה לגלות לך,

תוך כמה שבועות זה יעשה קצת פחות קשה. חלק מזה הוא שאת פשוט תתרגלי וחלק מזה טמון בכך שלצד הקושי והתובענות שלו רמת התקשורת בניכם תעלה וגם הסיפוק. בנתיים, אני מקווה שאת מרגישה כבר מספיק נוח גם לצאת איתו מהבית ולהתאוורר. זה חשוב מאוד. אפילו חשוב יותר מזה שהכל יתקתק בבית. בנתיים, אל תהיי קמצנית, שתפי אותנו גם בתמונות

../images/Emo51.gif לכולם על העידוד

כן, אני יוצאת מהבית כל הזמן, החל מהיום החמישי שחזרתי לנהוג, אני כבר מתרוצצת ומסתובבת בכל העולם. תבור אוהב לנסוע באוטו ואנחנו מבלים הרבה מחוץ לבית - עד היום זה היה בריצות וסידורים והיום הלכנו לחברה קצת. עכשיו הוא נרדם ואני הולכת לישון... (ולגבי תמונות, שלא תחשבו שאני מתעלמת... אני פשוט עוד צריכה לחשוב על זה) לילה טוב לכולם!

az ma

New member
עדי, ספר מאד מומלץ...

The Happiest Baby on the Block, Dr Harvey Karp גישה מאד מיוחדת שסביר שתחסוך לך הרבה תסכולים...

iditbs

New member
אז מה, מנסיון?

אף פעם לא סיפרת לנו אם אתה אבא (DADDY)

az ma

New member
לא מנסיון אישי... כשאני "גידלתי"

(2) הספר עדיין לא נכתב...

iditbs

New member
שתיים, שניים או אחת ועוד אחד?

אני יודעת שלא יפה לתחוב את האף לחייהם של אחרים ... אבל זה כיף)

az ma

New member
איך זה שאת עדיין ערה../images/Emo35.gif

מפחדת לישון
(טורנדו'ס)

nett

New member
אמא נסעה ואמא נשארה...../images/Emo24.gif

האדם המפנק והמבין ביותר - חזר לביתו והשאיר אותך בביתך שלך עם המשפחה שהקמת...גם אני זוכרת את עצמי לפני ארבעה חודשים נפרדת בשדה התעופה מאמא...עד שעליתי למטרו חזרה הביתה עוד ניגבתי את הדמעות...וכל כך התגעגעתי...היום - אחרי, אני שולחת כמה שיותר אימיילים עם תמונות מעודכנות (כדי שסבא יוכל לשים בשומר מסך...) גם כדי שאבא שלי יוכל להנות מן הנכדה שהוא לא חיבק עדיין...והגעגוע מחמיר יותר עם כל חידוש שאלישבע שלנו עושה: החיוך הראשון, הצחוק, המבט, ההתהפכות וכו' וכו' וכו' אבל את תהיי עכשיו מאוד עסוקה עם תבור, נצלי את שעות השינה כדי לישון (זה לא סתם) והתענגי על ההווה. בוודאי תוכלי מתישהו לקפוץ לארץ...וחוץ מזה עם הזמן ככל שתבור יגדל ויתפתח (וזה קורה מאוד מאוד מהר)תתגעגעי יותר ואחרת...אבל - יהיה בסדר! THINK GOOD AND IT WILL BE GOOD

עברנו את הלילה הראשון לבד...

קצת עצוב לנו, אבל בסדר. תבור התעורר לאכול פעמיים ומחמש בבוקר עד שמונה בערך ישן על הבטן שלי איתי במיטה. אני לא יודעת אם הוא סתם לא מרגיש טוב או שהוא מרגיש שאני קצת לחוצה ועצובה כי הוא קצת מסכנון היום. עכשיו הוא מנמנם לו בנדנדה שלו ומתעורר כל שתי דקות בפרץ של בכי לחצי שניה. אולי כואבת לו הבטן
או שאולי גם הוא מתגעגע לסבתא. החתולים שלי לעומת זאת בילו את הלילה בחדר האורחים (שהוא גם חדר המחשב וחדר המשחקים שלהם) שהיה סגור בלילות בשלושת השבועות האחרונים כי סבתא של תבור אלרגית... אבל הבוקר הם שמו לב שהיא איננה וקפצו אלינו למיטה לחפש יחס. מה גם שיום נורא אפור ומכוער היום בחוץ וזה עוד יותר מעכיר את מצב הרוח... אתמול ראיתי לראשונה אמריקן איידול!! נכון שאתם גאים בי? היינו אצל חברה והיא צופה אדוקה, אז היא הסבירה לנו את כל העסק. אני מוכרחה לציין שלא ממש הבנתי על מה המהומה... אבל לפחות עכשיו אני יודעת במה מדובר. יאללה, חזרה לכביסות ולעבודות הבוקר. יש חתולים להאכיל והבית שלי נראה כמו מהפכה, אני חייבת לנקות ולסדר ולכבס. שוב נשיקות לכולם. מרב, אני מתגעגעת אלייך נשמה. מקווה שאת עושה חיים בארץ הקודש.

ליילה

New member
הי מתוקה, קראתי את ההודעה

ואני יודעת שלמרות שקשה עכשיו, את תהיי בסדר... גם אני מתגעגעת, וקצת קשה עכשיו פה בארץ, מנסה לצאת מההלם ולהתחיל להיות פרודוקטיבית, אז היום כבר עשיתי קצת סידורים, ואני מרגישה יותר טוב. אני אנסה להתקשר יותר מאוחר היום.. באתי להצצה, ואני בורחת שוב לבלגאן נשיקות

למעלה