אמא נסעה

az ma

New member
ואני כולי תהייה...

הכיצד "יצאה לך" בת... מכונאית

לא יודעת מה איתך מותק

אבל אבא שלי זה הרבה יותר מזרע. מצד שני, נראה לי שאת מאוד זקוקה לקצת (זרע, יותר נכון מה שמביא אותו).

טוב,קראנו ראינו הבנו.ביי,צ'או.

משעמם לשמוע כל הזמן את המנטרה שלך רווית השינאה. אחת שיודעת,אחת שצוחקת,אחת שלא מעניינת אף אחד. סתם אחת...אז ביי !!!

stardustit

New member
באמת כבר נמאס ממך!

כמה רוע יכול להיות באדם אחד בודד? קלטנו את דעתך, את כנראה מהליגה למניעת משפחות חד הוריות. המסר הובן, תודה. אפשר להמשיך הלאה. אגב, נקודה מעניינת, הרוע שלך גורם לפרגון שעדי מקבלת מהרוב המוחלט של החברים כאן להיות אפילו יותר מוחשי (salient), כך שמסתבר שבאמת בכל רע יש גם טוב...

מה שאתם לא מבינים שכל כך ברור מי זו

וכדי לא לרדת לרמה שלה אכתוב רק שיש סיכוי שגם אחרים יודעים בדיוק מי היא . אבל כמו שנאמר צוחקת מי שצוחקת אחרונה. ואתם מוזמנים שלא לשים לב לשטויות ואפילו לא להגיב. היא לא תצחק לעוד הרבה זמן.

i u

New member
תגידי את לא חושבת שאת חוצפנית?

מי את בכלל? לא הבנת כבר שעם הגישה הזו שלך את לא רצויה פה? הפורום הזה לא נועד להיות במה להעלבות. אם לא נראה לך משהו, תשבי בשקט. אם את באמת נגד משהו בעולם, ואת רוצה לשנות את זה, השמצות זה לא הדרך. הגישה שלך רק יוצרת אנטי. אנרגיות שליליות - החוצה! שלום שלום ולא להתראות.

gozala

New member
זה היה צריך לצאת מתחת לשם המתאים!

ולא יצא לי!
עדי החזיקי מעמד וכל-טוב!

רציתי לנצל את ההזדמנות שאת כאן

ולאחל גם לך מזל טוב על הולדת הנכד הראשון. להפוך סבתא גם זו מטלה לא קלה, מסתבר
מאחלת לך המון הנאה וכייף מהבת הג'דא שלך ומהנכד המתוק

zviki8

New member
ביתי, כל העולם את לי

ביתי ונכדי, כל עולמי, בניכר חיים, רחוק ממעוני. קשה הפרידה, רב הכאב בלבבי, הן אתכם לראות, לא אוכל לצערי.
אוהב אתכם כעדי יקר ערך, אנצור כל זיכרון ורגע באמצע הדרך. כה מתאווה לראותכם לידי, כה מבקשת לעזור בגידול נכדי.
דואגת לך כל דקה ורגע האם אכלת לשובע, הלא קשה לך כרגע! נודדת שנתי והחרוז זוחל מידי, אוהבת אתכם מאד, ביתי ונכדי!!

מרגש ../images/Emo14.gif

צביה, אני אכתוב לך כאן מה שאמרתי אתמול גם לעדי: אמנם הפרידה קשה, אבל לפחות אנחנו בעידן האינטרנט, ובעידן שבו שיחה לחו"ל לא נמדדת בזהב טהור, כך שקל יותר לשמור על קשר. יש גם את מצלמות האינטרנט, כך שאני בטוחה שתוכלי לעקוב אחרי ההתפתחות של תבור לאורך הימים, השבועות והחודשים, ולא תקבלי הלם בפעם הבאה שתראי אותו. חזקי ואמצי שם בארץ, ואני בטוחה שגם עדי תצליח להתמודד עם הבעיות והמשברונים שעוד יצוצו פה ושם - והלוואי שתוכלו להפגש שוב בקרוב

stardustit

New member
באמת מרגש מאוד.

אני מתארת לעצמי כמה קשה הניתוק, אבל פלאי הטכנולוגיה מן הסתם מקלים במקצת; אימיילים ותמונות כל יום, קטעי וידאו, גם מחיר השיחות הטרנסאטלנטיות ירד פלאים. וכמובן, אפילו מחירי הטיסות כבר לא מה שהיו, וכל כך קל "לקפוץ" ולבקר מעת לעת. אבל נכון שזה לא הדבר האמיתי... מאחלת גם לך הסבתא הרבה מזל טוב ונחת על הולדת הנכד הבכור.

איזו הפתעה ../images/Emo24.gif

ואני חשבתי שאת כבר ישנה
תבור שולח נשיקות לסבתא שלו, והוא מתגעגע. אני מקווה שתראי אותנו תוך כמה חודשים לכל היותר. איזו הפתעה לראות אותך כותבת כאן, אמא
לילה טוב!

למעלה