אמא יקרה לי, יקרה

אמא יקרה לי, יקרה

פחדתי שכאשר תלמדי מי אני באמת, תשבי עליי שבעה ותמחקי אותי מחייך. פחדתי שאאבד אותך, שילדיי יאבדו סבתא אוהבת ודואגת. אתמול התקשרת אליי. אמרת לי שהחלטת לשכוח את מה שאת יודעת עליי. שאם לא אדבר על זה יותר, אם אבוא לביתכם לבושה ונוהגת כדת וכדין, תקבלי אותי כאילו לא היו הדברים מעולם. שתמשיכי להתפלל שאשוב אל הקדוש ברוך הוא, אבל גם אם לא, לא תדחי אותי כל עוד לא אנהג כך מול עינייך. עכשיו, כשהדברים על השולחן, אינני חשה עוד כשחקנית בהצגה גרועה. אני לא משחקת את המשחק המעוות הזה - אני פשוט מכבדת אתכם. פתאום הבגדים הארוכים לא מכבידים עליי, וההלכות אינן מטופשות בעיניי, שכן כל אלו לא באים כדי לכסות ולהציג דמות שאינה אני, אלא כדי לכבד את אלו שאוהבים אותי. בשביל לשמח אותך אמא שלי, לא אלבש צוארון סגור? לא אתפלל ואברך? לא אטול ידיים כהלכה? הרי זה כלום לעומת מה שאני חייבת לך. ליבי עולה על גדותיו. הלואי ואוכל להעניק לילדיי אמא אוהבת, כמו שאת היית ועודך בשבילי.

אני עם דמעות מתי גם לי יהיה תאומץ?

מתי גם אני יגיד להם זה אני? מתי גם אני איישיר מבט מולם ואומר שאיני מאמינה בבורא עולם? מתי גם אני אוכל לבטוח באהבת אב ואם גם שאיני כמוהם?מתי?

Namespace

New member
../images/Emo45.gif יפה. כמה טוב להוריד את המסכה

בהצלחה

זאת הפעם הראשונה

שעלו לי דמעות אמתיות, במוסף לצמרמורת, כשקראתי הודעה בפורום. איזה יופי, איזו התרגשות ושמחה. איזו אמא יש לך! (נו... אולי שם נבטו הניצנים שפורחים אצלך!). אני ממש מרוגש, באמת, ומילים נעתקו מפי. מה יש לומר? יש אנשים, יש בני אדם, יש סובלנים בכל מקום! (ועוד שאלה: אבא יודע?)

סוג ב

New member
../images/Emo23.gifאוהבת אותך../images/Emo23.gif

יא מהממת אחת. ריגשת אותי. (מי שלא צריך לקרוא ובכל זאות קורא אותך עכשיו, מתפוצץ מקנאה)

לא יודעת באיזה קטגוריה אני מבחינתך

אם היתי צכה או לא צכה לקרוא אבל כן אני מתה מקנאה!

סוג ב

New member
חמודה את...

התכוונתי לעב"מים חיצוניים... מי שלא אמור לקרוא יודע..

צחקתי מאמי הבנתי רק שאני באמת מקנאה

והכי אני מקנאה בזה שאמא שלי מה שאני לא יעשה בשבילה היא לא תעריך ולא תקבל אותי כבת לעולם!

mik504

New member
מהממת אמ'שלך!!!../images/Emo13.gif

כל הכבוד וזו לא התנהגות חרדית טיפוסית או שאולי בעצם אמא זו אמא ורק האבא הוא זה שמנתק בדרך כלל הגברים האלו.....

סוג ב

New member
איזה קנאי../images/Emo67.gif

מה קשור לאמא שלה? היא אמרה את זה לי. על אמא שלה היא הרעיפה שבחים בהודעה אחרת. מה אתה מתערב
?

mik504

New member
היא לא החמיאה לך, היא החמיאה לאופי שלך.

אז קחי בפרופורציות. ואת האמת? פעם ראשונה שאף אחד לא מתווכח עם לימונינה,מוזר.

mister xy

New member
מרגש מאד

ומה עם אבא ויתר בני המשפחה? יקבלו אותך ככה?

אבא זה סיפור קשה

הוא אף פעם לא בדיוק הסתדר עם הילדה המרדנית שלו. ובכלל, לפי אבא, בנות שיש להן דעה זו בעיה בפני עצמה. לא יודעת מה בדיוק הלך שם מאחורי הקלעים, משערת שאמא שלי התעקשה והוא נכנע. האחים והאחיות מקבלים אך מעט מסוייגים, מלבד אחות אחת שמגיבה בחיבוק ותמיכה, בדיוק כמו אימי.

אגס 10

New member
וואו,כ``כ מרגש

איזה אמא נפלאה שמתנהגת בחכמת חיים אמיתית.איזו בת נפלאה שמבינה את לב אימה בצורה כ``כ יפה.אני גאה להיות חלק מחברה שאלו אנשיה.לימונינה היקרה קבלי את החיבוק החם והאוהב מהחברים בפורום.

למעלה