אוף כמה מרגש לקרוא את התגובות
ואני לא מפסיקה לחשוב מה הייתי עושה בלעדכן? בניגוד לפעמים הקודמות שכולם (אבל כולם, כולל כל העולם ואשתו הצולעת) ידעו כל פרט ממה שעובר עלי. הפעם החרשתי. אולי כי זה היה הריון שהתחיל לא בארץ, אולי כי היה טבעי, אולי כי הפעם חשבתי שזה יצליח. ודימיינתי איך אני באה לעבודה יום אחד עם חולצה צמודה ובטנוננת של הריון ומפתיעה את כוולם... טוב רצונות לחוד ומציאות לחוד. במקום זה אני פה מתמודדת לבד. ועל החלק הזה לא חשבתי. יש לי רק חברה אחת שידעה על מה שעבר עלי, ומדהים כמה שונה העידוד שמקבלים ממי שלא חוותה כאב כזה לבין העידוד שאני מקבלת מכן. אתן יודעות בדיוק מה להגיד, באיזו נקודה לגעת.ועל כך הרשו לי רק לרגע לחבק את כולכן בהמון אהבה והכרת תודה. עשו לי היום אולטרסאונד נוסף במרפאה שבה יש מכשיר משוכלל שמדגים כלמיני דברים, כולל את כלי הדם. ופעם ראשונה שנתנו לי שביב של הסבר על מה קורה שם. מתברר שמשבוע 6 (היום אני לקראת סוף 9) החלה הפרדות שליה שגרמה לעובר שלא להתפתח, עקב מחסור בדם וחוסר מקום ברחם (ודווקא בידיים שלי יש הרבה מקום לתינוק). היום ההפרדות כמעט מלאה. במאמר מוסגר נאמר שזה כנראה מה שקרה בכל ההריונות הקודמים. אני קוראת לעזרה לכל מי שמבינה בזה. מה זה אומר? מה עושים בפעם הבאה כדי שזה לא יקרה? אני אשמח לשמוע כל פיסת מידע כי פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה. זה בר טיפול בכלל? היום אני קצת בכוחות מחודשים ואפילו התחלתי תהליך של מעבר למרפאה להפלות חוזרות בתל השומר. יש המלצות איך עושים את זה הכי פשוט? ובקשר לכל ההצעות של כולן. אז תודה רבה. אבל, לצערי עברתי את כל הבדיקות מקרישיות יתר, דרך קריוטיפ לי, לבעל, לעובר בהריון השני, דרך בדיקות גנטיות שנערכו באופן פרטי, היסטרוסקופיה וצאליאק. הכל תקין סופר דופר. לרפואה אין תשובה ואני נמצאת באחוז קטן מאוד של נשים שלהן הפלות בלתי מוסברות. אה. בהריון הזה גם קיבלתי אספרין, פרוגסטרון והמון ברזל וחומצה פולית (במינון כמעט כפול מהרגיל) עדיין לא עזר. זה כנראה משהו פיזי לחלוטין ולא הורמונלי. שוב המון תודה ואני אשמח לכל פיסת אינפורמציה.