אמארה למיאמי?

Orenseg

New member
בטח שאור הזרקורים יזיק לו

הוא יציג לכל העולם את השפם המכוער שלו... הטרייד על דיאו היה נכון בגלל שהוא שחקן מצוין אם שמים אותו בסיטואציה הנכונה, ומסוגל לתת תפוקה מספיק טובה כדי לא להחשב overpaid. שחקנים מוגבלים ולא צעירים כמו דיופ, רדמאנוביץ' ומוחמד לא שווים בערך 7M$ בעונה כ"א. אין שום סיבה שהקאטס ישלמו על שלושתם בערך 63M$ עד 2011, ועל דיופ עוד 15M$ בשנתיים שאחר כך (החוזה שלו נגמר ב2013). אם רדמאנוביץ' יעזור לבובקאטס לעלות לפלייאוף ולקבל סוויפ מהסלטיקס/קאבס, הם יאבדו את בחירת הדראפט שלהם ב2009 (לנאגטס, אחרי שבחרו ב21 את אג'ינקה בדראפט האחרון). אם הם ישארו בלוטרי, גם מוריסון (עם משכורת נמוכה יותר) היה יכול להוביל אותם לשם, ולפחות היה מקבל ערך טרייד של חוזה נגמר אטרקטיבי בעונה הבאה. בכל מקרה הם נדפקו. וולטון שחקן חכם, אבל אין שום סיבה שיקבל חוזה הזוי כל כך (נגמר ב2013 אם אני לא טועה). אני חושב שהאוהדים שלהם היו מסתדרים מצוין גם בלי הגחמות של בראון, שדואג לדפוק כל קבוצה שהוא מגיע אליה בשנים האחרונות.

rapgamer4ever

New member
מוריסון הזה נראה כמו ערבי שהתחפש ליהודי

או יהודי שהתחפש לערבי, עדיין לא החלטתי.

carmelo

New member
מה הזוי בחוזה של וולטון?

הוא נמשך לאורך מה שאמורות להיות שנות השיא של שחקן שגדל במועדון ומכיר מצויין את התקפת המשולש. נכון שבדרך כלל עדיף להחתים רול פליירס על חוזים קצרים וגמישים יותר, אבל במקרה הזה אני לא חושב שזו היתה טעות. מוריסון הוא לא כזה חוזה נגמר אטרקטיבי כי הוא בסך הכל מרוויח משכורת רוקי; ואם הבובקאטס כ"כ לא מרוצים מהתפקוד שלו, אין סיבה להחזיק בו לעוד עונה וחצי אולי.

yoyo1192

New member
אמארה לנטס? לא רק שמועה!

Nets Talking Trade: Yi, Anderson and Pick for Amare? February 7, 2009, 10:33 pm The Nets will likely offer Yi Jianlian, Ryan Anderson, and one of their three first round picks in 2009-10 to the Suns for Amare Stoudemire. A rival GM called the Nets proposal “a quality offer” but noted other teams will make similar ones. The Nets would want Phoenix to also take Bobby Simmons but the Suns are likely to push for Stromile Swift and Jarvis Hayes. מקור: www.netsdaily.com "The Nets have put in their first bid in the Amare Sweepstakes, and now they'll await Suns GM Steve Kerr to report back after all the other NBA precincts check in. " ===> מקור: www.nj.com/nets

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם אני לא מבין את זה

אמנם אני לא סובל את השחקן הזה אבל אין ספק שהוא אחד מהגבוהים היותר טובים שיש היום ב-NBA ועם כל הכבוד לנאש ושאק הם כבר לא ילדים, שאק יפרוש בסוף העונה הבאה ונאש לא הרבה אחריו. אני לא מבין איזה סיבה יש לסאנס לבנות עלייהם ולא להכין את הבסיס לקבוצה לעתיד.

Puskas

New member
אבל זה מה שהם עושים..

לוקחים שחקנים צעירים מניו ג'רזי ועוד בחירת דראפט.. הרי על שאק ונאש הם כבר לא יצליחו להשיג טרייד כרגע..הם זקנים מדי ואף אחד לא ישלח תמורתם צעירים טובים.. אז מה עושים? שולחים מישהו אחר..אין ברירה..

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסיני הצנום ואנדרסון זאת בניה לעתיד?

מיילא אם הם היו משיגים את ברוק לופז אבל מה יי (וזה לא גרשיים) ואנדרסון יתנו להם בחיים?

Puskas

New member
מה רע ביי??

שחקן בגובה 2.10 עם ידית טובה מחוץ לקשת ושעושה העונה 10.5 נ"ק+6.2 רב' ב-25 דק'..זה לא רע כל כך.. לדעתי הוא שחקן טוב שעוד ישתפר בעתיד מאוד.. אנדרסון משחק 19 דק' בלבד לערב ועושה בהם 7.3 נ"ק+4.7 רב'..זה לא רע בכלל..אולי הוא לא חיית צבע מטורפת אבל הוא כן יתן תרומה כPF מחליף ראוי.. ברור שזה לא תחרות למס' של סטודמאייר..והאמת שסטודמאייר לא זקן במיוחד..(27 כולה) אבל עדיין..הם נותנים PF אחד ומקבלים 2 טובים..זה נותן עוד עומק..וצריך הרבה עומק כשהסנטר שלך בן 80 ונפצע 5 פעמים בעונה..

Orenseg

New member
שמועה.

"הנטס כנראה יציעו את יי, אנדרסון ובחירת דראפט עבור אמארה". כמעט כל קבוצה בליגה הוזכרה כבר בהקשר של אמארה בשבוע האחרון (תחנת רדיו בניו יורק הודיעה שהסאנס בשיחות מתקדמות עם הניקס, ובסקרמנטו מספרים שהקינגס הציעו הצעה מכובדת על אמארה). הרצון של הנטס לכלול את סימונס ושל הסאנס לכלול את סוויפט+הייס (חוזים נגמרים העונה) הוא ספקולציה מוחלטת, שנובעת מהאינטרסים הכלכליים של סארבר (הבעלים של הסאנס).

Oxycodone

New member
לא לא אתם טועים זה יהיה ככה..

שאק תמורת אייברסון לדטרויט אמארה תמורת פרינס לדטרויט ואז אמארה עובר לטורנטו ובוש לדטרויט ואז דטרויט ישחקו ככה : stuckey , aflloo ,rip,bosh , shaq ומקדייס וראשיד מהספסל ואולי יש צאנס לאליפות חח שפיניקס יביאו גם את גראנט היל או בראנס חחר בכל מקרה ראיתי בקטע וידאו שאמארה אומר שהוא ישמח לשחק בדטרויט http://www.wxyz.com/mediacenter/[email protected]

Oxycodone

New member
לופז השני

יש להם את האח של לופז מניו גירזי לא ? שיתנו את שאקיל תמורת פרינס ומאקסיל או אמיר גונסון למרות שזה הרבה מידי..כל זה בהנחה שהחוזה של שאקיל גם יורד מדטרויט בסוף השנה לא נראה לי שהם יתנו את שאקיל...הכי סביר זה שאמרה יעבור תמורת פרינס ואז אמרה תמורת בוש לדטרויט. אני חושב שפיניקס יהיו מצויינים שפרינס ושאק ישחקו ביחד.

לופז השני לא טוב כמו לופז הראשון...

רובין לופז זה האחד בסאנס ברוק לופז זה ההוא מניו ג'רזי...

Oxycodone

New member
חח מוזר

שני תאומים לא? ואחד מעפן ואחד טוב? אולי השני צריך להסתפר גם שתהיה לו זוית ראיה חח

למעלה