אמארה למיאמי?

carmelo

New member
אמארה למיאמי?

לפי השמועות, מיאמי היא אחת הקבוצות שמדברת עם פניקס על אמארה. יחד עם השמועה על הטרייד של אוניל-מריון, זה גרם לי לחשוב על רעיון לטרייד משולש: טורונטו מעבירה את אוניל ומון בתמורה למריון, בנקס ודורל רייט - לפי השמועות, הרפטורס מוכנים להחלפת אוניל במריון ובנקס ומחכים להסכמתה של מיאמי. מון כבר יצא מהחמישיה והגעתו של מריון רק תבסס זאת; רייט נותן להם סווינגמן מגוון שיוכל גם להיות הסמול הפותח שלהם במידה ומריון בכל זאת ינטוש בקיץ. מיאמי מעבירה את ביזלי, מריון, בנקס, רייט ודיאוורה בתמורה לאמארה, ג'רמיין אוניל ומון - מיאמי מקבלת קו קדמי חדש לגמרי שהופך אותה לקבוצה שיכולה להגיע רחוק כבר בפלייאוף הקרוב, ולהפוך לקונטנדרית בעונה הבאה. פניקס מעבירה את אמארה בתמורה לביזלי ודיאוורה - הסאנס מקבלים תחליף צעיר ומוכשר לאמארה בדמותו של ביזלי ומרוויחים טרייד אקספשן בסך של כעשרת מיליון דולר, בה הם יוכלו להשתמש כדי להביא פאוור הגנתי כמו סטרומייל סוויפט, ג'ו סמית, מייקי מור או דאריוס סונגליה, ואולי גם רכז מחליף כמו ארל ווטסון. כך הם יתחזקו כקונטנדרית בשנה וחצי שעד לעזיבה האפשרית של שאק ונאש, ובעתיד יוכלו להיבנות מחדש סביב ביזלי.

איך זה טרייד משולש?

מיאמי עושה טרייד עם טורנטו שעומד בכללים. מריון בנקס ורייט על אוניל. ואז עושה טרייד עם פיניקס על אמארה. רק שהטרייד שאתה הצעת לא יעבור. לא כל קבוצה יכולה לחלק טרייד אקספנשיין, רק קבוצות שנמצאות מתחת לתקרת השכר, גם אז זה מוגבל בכמות הנ"ל. מיאמי לא נמצאת מתחת לתקרה, ולכן הדרך היחידה שלה לעשות טרייד על אמארה, היא לשלוח משכורות בערך שווה. את מריון פיניקס לא יקחו, ובכל מקרה הוא לפי הצעתך בדרך לטורנטו. מכיוון שאני מניח שגם וייד לא בדרך החוצה מי נשאר שיביא את הטרייד ל15 מליון של אמארה? ביזלי ודיווארה שווים 5.2 מליון. תוסיף את ג'ונס והאסלם ותגיע לסכום המבוקש. כמובן שאז למיאמי לא תהיה אפילו חמישיה.

carmelo

New member
עובר בזכות זה שהוא משולש...

אכן לא שמתי לב שמיאמי בעצם סוחרת פה בנפרד עם שתי קבוצות; אבל זה בעצם מה שמסייע לטרייד לעבור תחת תקרת השכר, כפי שניתן לראות כאן: http://games.espn.go.com/nba/featur...9~615&teams=14~28~21~21~28~28~14~14&te=&cash= גם במחשבון הטריידים של REALGM הטרייד הזה עובר, והנה ההסבר: Due to Miami, Phoenix, and Toronto being over the cap, the 25% trade rule is invoked. Miami, Phoenix, and Toronto had to be no more than 125% plus $100,000 of the salary given out for the trade to be accepted, which did happen here. This trade satisfies the provisions of the Collective Bargaining Agreement. ואגב, קבוצה לא חייבת להיות מתחת לתקרת השכר בשביל שתהיה לה חריגת טריידים. למעשה, עצם השימוש במילה "חריגה" מלמד על כך שהיא כן מעל תקרת השכר. קבוצה כזו אכן חייבת לשלוח משכורות שמאזנות את מה שהיא מקבלת בתמורה (פחות או יותר, מותר לקבל 125% פלוס עשרת אלפים דולר כפי שמצויין באנגלית מעל). אבל מותר לה לקבל פחות ממה שהיא שולחת, זה מה שפניקס עושה בטרייד הזה, וזה מה שיתן לה חריגה של כעשרה מיליון דולר שבה היא תוכל להשתמש בשביל להביא שחקנים נוספים, כפי שציינתי בהודעה הראשונה שלי.

yoyo1192

New member
מי שרוצה את אמרה היא ניו ג'רזי

ניו ג'רזי מתכננת להציע לסאנס את יי ז'יאנליאן, ריאן אנדרסון,סימונס + דראפט פיק

Orenseg

New member
השמועה הזו חירטוט מוחלט.

אין מצב שאמארה עובר לשם תמורת פחות מברוק לופז. גבוהים חלשים הגנתית שמיידים שלשות לא יעזרו לה בשיט העונה, והחוזה של סימונס פג ב2010 כמו אמארה.

rapgamer4ever

New member
נשמע מאוד מעניין

שווה לטורונטו להיפטר מג'רמיין. הוא לא תורם לה והיא משלמת לו המון. מהצד שלה זה נראה אחלה. לגבי מיאמי אני בספק. קו קדמי של אמארה וג'רמיין נשמע חזק אבל עדיין יש לה כמה בעיות. האחת היא קליעה מבחוץ (וכשמשקיעים כ"כ הרבה כסף ועתיד בקבוצה אז חשוב לדאוג לבעיה הזאת, שילמדו מהפיאסקו של פילי). בנוסף, אני לא יודע כמה תופסים במיאמי מביזלי. אם חושבים שהוא יתפתח לשחקן גדול אז זה לא ממש כדאי- כי אמארה בעייתי בהרבה מובנים והסגל שתיארת עדיין לא מספיק כדי לקחת אליפות. אולי כדאי לה לחכות ולהשתמש בכסף שיתפנה בקיץ 2010. יהיה לה כסף להביא אז שחקן בכיר. הרוב תלוי בהערכה שלהם של לאן יגיע ביזלי. אני חושב שלפיניקס הטרייד הזה גם יכול להיות טוב. אמארה אוברייטד, ואליפות הם לא יקחו. נאש ושאקיל נגמרים תוך שנתיים, ופיניקס נשארים במקרה הטוב עם כסף ואמארה שזה לא מדהים בתהחשב בכך שיש קבוצות עם יותר כסף ויותר מאמארה. יכול להיות שבאמת כדאי לה להביא את ביזלי ולבנות סביבו את הפרנצ'ייז. טרייד אקספשן הוא כלי מצוין שכדאי לפיניקס לשמור אותו, לדעתי לא שווה לה להוציא אותו עכשיו על שחקן משלים בינוני. לסיכום- טוב לטורונטו, טוב לפיניקס, לא יודע אם טוב או לא למיאמי.

carmelo

New member
לגבי מיאמי

קודם כל אמארה ואוניל זה צמד גבוהים עם יופי של טווח קליעה, אבל אני מבין שהתכוונת לקליעה מחוץ לקשת. אז מון הוא אומנם לא קלעי טהור, אבל יש לו את הטווח קליעה משם; צ'אלמרס קולע עד כה 1.4 שלשות למשחק ב37.5% ורק ילך וישתפר לדעתי. מהספסל יש את קווין, קוק וג'יימס ג'ונס הצלפים. זה נראה לי יותר ממספיק עבור קבוצה עם טריו של ווייד-אמארה-אוניל, על מי שם בדיוק יעשו דאבל טים? מיאמי יכולה לחכות לקיץ הקרוב או ב2010, אבל עם חיזוק כזה היא משפרת את הסיכויים שווייד יבחר להישאר אצלה. בקשר לפניקס, אם הם כבר עושים טרייד על אמארה שהיה אמור להפוך לשחקן פרנצ'ייז שלהם, אני חושב שבנוסף לתחליף כמו ביזלי הם צריכים להמשיך לשפר את סיכויי האליפות שלהם כדי להצדיק את הטרייד עבור שאק. עם נאש-ריצ'ארדסון-שאק, מה שהם צריכים זה שחקנים משלימים ובעיקר להתחזק בהגנה עם אחד הפאוורים שהצעתי.

Orenseg

New member
לא מומלץ להתייחס ברצינות לשמועות האלה

תהיו בטוחים ששמועות על טריידים של הסאנס הם לא יותר מספקולציה. קר עשה המון מהלכים, מטומטמים ופחות מטומטמים, ב20 החודשים שלו כGM של הסאנס - אבל כל אחד ואחד מהם (הטריידים על בחירות הדראפט, הטרייד על שאק, הטרייד על ג'יי-ריץ', הבחירה בלופז, הטרייד על דראגיץ', ההחתמות של בארנס ולו אמונדסון) הוכרז בהפתעה מוחלטת, כשאף אחד לא ציפה להם. אף אחד לא יודע מה יהיה המהלך הבא של סטיב קר, ולכן יש כל כך הרבה ספקולציות בעניין הטרייד המתקרב. בימינו כל אחד יכול להכנס לtrade machine ולפרסם שמועה על טרייד בפורומים כמו realgm או בבלוגים. הפרסומים בימים האחרונים על הזמינות של שחקן בקליבר של אמארה הובילו למבול של ספקולציות על טריידים בליגה, שאת רובן אין טעם לקחת ברצינות. עד שהצעות הטרייד לא יעלו על מסמכים וישלחו למשרד של סטרן בניו ג'רזי אין יותר מדי על מה לדבר. ובקשר לרעיון של הטרייד: 1. ביזלי הוא ממש לא מה שהסאנס צריכים אם הם מתכוונים להעביר את אמארה. סקורר עם אגו ובלי hustle/הגנה, שנחשב יותר ל3/4 מאשר ל4/5... 2. הסאנס יעדיפו להוריד את דיאוורה ולהוסיף את האסלם. האסלם הוא בדיוק מה שהסאנס צריכים בעמדה 4 (שחקן hustle הגנתי ועם מעט אגו, שיכול לקלוע את הזריקה מחצי מרחק ולא יעשה בלאגנים בחדר ההלבשה אם יקח פחות מ15 זריקות במשחק). האסלם גם שיחק ליד שאק במשך כמה עונות (אפילו לקח איתו אליפות) והם יוכלו להשלים אחד את השני מצוין.

carmelo

New member
חשבתי על להוסיף את האסלם

אבל לדעתי מיאמי תרצה להחזיק בו בתור גבוה מחליף שיכול לשחק גם לקצת אמארה וגם לצד אוניל. פניקס, כמו שאמרתי, תוכל להביא עם הטרייד אקספשן גבוה הגנתי עם קליעה מחצי מרחק - ג'ו סמית או סונגאליה. סוויפט ומור הם אופציות פחות אידיאליות, אבל עדיין יתרמו לא מעט. ביזלי מגיע בעיקר כדי להיות העתיד של פניקס, אבל חייבים להודות שהוא ובארבוסה מהספסל זה חתיכת כוח אש. ההחתמות של דראגיץ', בארנס ואמונדסון היו הפתעות מוחלטות? זאת הגדרה די רחבה למילה "הפתעה"...

Orenseg

New member
הסאנס יהיו זקוקים לגבוהים יותר מההיט,

ביזלי יותר 3 מ4 ומשחק בעיקר על הפרימטר. השחקנים היחידים שישחקו כגבוהים אמיתיים לאחר הטרייד יהיו שאק, לוק סקייווקר (אמונדסון) ורובין לופז. קשה לי להאמין שסארבר הקמצן ישתמש בtrade exception (בדיוק כמו שהוא לא השתמש בTPE של קרט תומאס או של ג'יימס ג'ונס+רודי
). ההחתמות של דראגיץ', בארנס, אמונדסון ולופז אמנם לא עשו רעש גדול בליגה אבל בקהילה הצנועה של אוהדי הסאנס דווקא כן. הספקולציות לפני המהלכים האלה הלכו לכיוונים אחרים לגמרי. בימים שלפני הדראפט היה דיבור חזק על ברנדון ראש כבחירה של הסאנס, ואחריו קר סיפר שהוא התאהב בלופז והיה נעול עליו מאז הworkout שלו במדבר. בנוגע לסיבוב השני של הדראפט לא שמעתי אפילו אזכור אחד לאפשרות שהסאנס יבחרו שחקן אירופאי. מאט בארנס חתם בסאנס על מינימום וטרנים אחרי שנחשב בעיני האוהדים "מחוץ לשוק" (נחשב לשחקן של MLE), ובימים שלפני ההחתמה היו בכלל שמועות על נסיון לארגן S&T על ג'וש צ'ילדרס תמורת ברבוסה ועל החתמה של טיירון לו על מינימום וטרנים.

carmelo

New member
הסאנס מרוויחים מספיק בטרייד הזה

גם ביזלי כתחליף צעיר לאמארה, וגם טרייד אקספשן שאיתו יוכלו להביא את ג'ו סמית, מייקי מור או סטרו סוויפט - כולם גבוהים עם חוזה מסתיים. מיאמי מוותרת על כשרונות צעירים כמו ביזלי ורייט, בנוסף למריון שאינו בטל בשישים, אומנם נפטרת מבנקס אבל לוקחת הימור רציני על הברכיים של אמארה ובעיקר JO. אז האסלם נשאר אצלם, נקודה!

Orenseg

New member
אגב,

השאק טרייד הוצע על ידי ההיט באמצע ינואר ונשמר בסוד במשך שבועות רבים על ידי שני הצדדים. הדיווח הראשון עליו התקבל כששאק טס לעבור בדיקה רפואית בפיניקס (הוא היה פצוע בזמן הבדיקה). מדהים שטרייד על מגהסטאר בקליבר של שאק תמורת אולסטאר (בלוקבאסטר טרייד אמיתי) נשמר בסוד כ"כ הרבה זמן, עד שהגיע לשלב המעשי...

../images/Emo207.gifטרייד אחר שכן קרה - אדם מוריסון ללייקרס

הבובקאטס שלחו את אדם מוריסון ושאנון בראון לLA בשביל ולאדימיר רדמנוביץ'.

תום116

New member
HELL YEAH

ולאד רדמנוביץ' לבובקטס כאשר שאנון בראון ומוריסון לLA. ולאד ראד- שחקן נחמד, אבל פרט לקליעה נחמדה ל-3(נכון שזה "פרט" גדול, אבל עדיין)- אין לו יותר מדי מה להציע. אבל בעיקר, כרגע הוא כמעט ולא משחק. הפך לשחקן שמקבל אולי 3-4 דקות, כל עוד לא מדובר במשחקי גארבטג' טיים. כך שלדעתי, טרייד טוב. ולאד שחקן נחמד, אבל מבולגן מדי ודעתי לא מתאים לLA. ממה שראיתי את בראון, מאוד התרשמתי מההגנה שלו. כמו כן, התגובות האלו של אוהדי שארלוט למיניהם מעלות חיוך על פניי ברגעים אלו: 1. God dammit. Maybe the worst trade ever of Bobcats history. Please somebody explain me what Radman can do here which he didn't do in LA? I'm sure all Lakers fans are partying now. Not only for the pieces they got, but also the trash they've unloaded at us. Why are we supposed to collect all the disastrous MLE signings of recent NBA history? Firstly Nazr Mohammed from Pistons, then DeSagana Diop from Mavs and now Radmanovic. Who's next, Luke Walton or Jerome James? Who the hell employed us cleaning the sh.t other teams did? I don't want the trashes of other teams anymore. 2. I mean In LB We Trust, but man I don't see how this works out for the Bobcats. I guess they saw enough of Morrison and we'll probably see Martin signed to fill in Brown's hole, so I guess it's not so horrible. Rad is going to contribute more than Morrison (sadly) Reply With Quote 3. WHAT A STUPID TRADE! This does not make sense! I will be very surprised if this one works out for the Bobcats.

Orenseg

New member
ומה בדיוק גורם לך לחייך?

שהיגינס וג'ורדן הורסים את הבובקאטס? שהאוהדים שלהם כועסים על הטריידים שהביאו להם את החוזים של דיופ/מוחמד/רדמאנוביץ'. קצת מצחיק שלא שמת לב, אבל הם מתייחסים לסמול פורוורד הפותח של הלייקרס בתור "חרא"... אדם מוריסון לא אמור לתרום ללייקרס שום דבר יותר מרדמאנוביץ' (אם לא מתייחסים לשפם המכוער, אבל לפחות הוא הסתפר...). החוזה שלו מסתיים שנה קודם, וללייקרס זה בכל מקרה לא ישנה אחרי האקסטנשן של קובי בקיץ הקרוב. אוהדי הבובקאטס מתוסכלים מכך שמבחירה 3 בדראפט 2006 (כשבין השחקנים שהקאטס יכלו לבחור היו: רוי, גיי, פוי, טיי תומאס, רוני ברואר, ספולושה, רונדו, פארמר, בון, לאורי, רודריגז, JJ רדיק, ליאון פו, מילסאפ ודניאל גיבסון) הם קיבלו שחקן רע עם חוזה רע.

תום116

New member
כאילו אתה באמת לא יודע

כן, כאוהד הלייקרס מה שאמור לעניין אותי עכשיו זה הצרות של שארלוט, כאשר בדיוק עשינו איתם טרייד. אני מחייך כי על פי התגובות האלה גם הם יודעים שמדובר מבחינתם בטרייד רע. רדמנוביץ' פותח? בוקר טוב חביבי, ממזמן כבר לא. היו לו כמה משחקים ספורים בפציעה של לוק וולטון לכמה משחקים, אבל בעיקרון- פותח הוא כמעט ולא השנה מסביבות המשחק ה15-20, לא זוכר בדיוק. הכוונה שלי, זה שלנו אין כ"כ מה להפסיד מהטרייד. שיחררנו שחקן שכבר לא פקטור בLA, שחקן שכבר עשה בעיות לפיל בעבר עם השטויות שלו, והוורחנו אחד שהיה תותח בקולג' ואולי בקבוצה יותר טובה הוא ייפרח. עכשיו אני גם מקווה שיחתימו את אריזה. סה"כ אחרי הפעולות האחרונות של מיצ' בשנים האחרונות- אני מקווה שגם הפעם הוא ייצא צודק. אני סומך עליו.

Orenseg

New member
הבנת הנקרא...

"Who's next, Luke Walton or Jerome James? Who the hell employed us cleaning the sh.t other teams did?​
אין כמעט שום סיבה שאדם מוריסון יצליח להיות אפקטיבי בלייקרס, עם פחות דקות אפשריות עבורו מאשר בבובקאטס. תקרא שוב:
Rad is going to contribute more than Morrison (sadly)​
הלייקרס לא בונים לעתיד (הם אמורים להיות קונטנדרים לפחות עד שהחוזה של מוריסון נגמר, בסוף העונה הבאה). הם צריכים תפוקה עכשיו. מוריסון לא נותן להם את זה, ורדמנוביץ' לפחות היה מסוגל (אבל הם לא היו זקוקים לו). הרווח הכי גדול של הלייקרס מהטרייד הוא שג'רי באס חוסך כסף ב2010, והוא לא יוכל להשקיע אותו בשחקנים החופשיים המשמעותיים (בגלל החוזים של גאסול-ביינום, ואולי גם קובי ואריזה). הבובקאטס כועסים כי הטרייד הזה מונע מהם עוד יותר את האפשרות להשתפר בעתיד...

carmelo

New member
לא למהר לקטול את הבובקאטס

נכון, כמו בטרייד על דיופ הם שוב הביאו חוזה MLE מלא מהמיותרים שניתנו בשנים האחרונות. אבל אולי כמו בטרייד שהביא להם את בל ודיאו, נגלה שזה רק יעזור להם. עד שקראש יחזור מהפציעה, ולא ברור מתי זה יקרה, מוריסון פתח בחמישיה והיה פשוט נורא. ברור שהוא לא שחקן כלבבו של בראון הדוגל בהגנה, אבל גם בהתקפה הוא לא סיפק את הסחורה. רדמנוביץ' גבוה מספיק בשביל לשמור על גבוהים, בזמן שדיאו יופקד על הסמול היריב, והוא נותן לבובקאטס עוד קליעה מבחוץ שהם לא קיבלו מספיק ממוריסון ואיבדו בטרייד על קארול (שלעומתו, הוא חתום על חוזה קצר יותר ומחזק את מצבת הגבוהים הדלילה בשארלוט). עבור הלייקרס, זה נראה בעיקר כמו מהלך כלכלי שיאפשר להם להחתים מחדש את אודום ואריזה בעמדת הסמול הצפופה שלהם הקיץ. מבחינה מקצועית, אומנם רדמן נדחק מחוץ לרוטציה, אבל עם הפציעה של ביינום הוא יכל לקבל כמה דקות בעמדה 4. אני מקווה עבור מוריסון שלצד כוכבים כמו קובי וגאסול הוא יצליח לפרוח, אבל יתכן גם שאור הזרקורים של LA זה הדבר האחרון שהוא זקוק לו בשלב זה של הקריירה. הכי יפה זה אם הוא יככב באיזה משחק חוץ מול בוסטון בגמר הפלייאוף...לארי בירד 2.... לגבי הקטילות של אוהדי שארלוט את וולטון, כנראה שאין להם מושג איזה שחקן מגוון וחכם הוא, שלארי בראון היה שמח לקבל אם לא היה לו כבר את דיאו שכמובן עולה עליו כמעט בכל פרמטר.

למעלה