אמא'לה!... שני פסים!...

../images/Emo39.gif../images/Emo77.gifהמון מזל טוב איזה שמחה

תהני מכל דקה של ההריוןואל תשכחי לצלם את עצמך הרבה למזכרת.

איזה יופי../images/Emo24.gif

בשעה טובה יעלי אני זוכרת את שני הפסים של כל הילדים שלי, כולם היו מפתיעים ותודה ששיתפת אותנו ראשונים
העיקר שיהיה לך הריון קל ומשעמם

Galit29

New member
קודם כל מזל-טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

דבר שני יש פה פורום הריון ולידה שאפשר לקבל ממנו מידע מעולה. ובקשר לבעל אל תדאגי יש לו 9 חודשים לעכל את האירוע.

שש שבע

New member
תארי לך שמחר נולד לך תינוק.

אז זהו שלא, לכן יש תשעה חודשים להתרגל לרעיון. אז קודם כל מזל טוב ענקי, שנית, תשגיחי על עצמך, תאכלי טוב, אבל לא בשביל שנים, טונה מחוץ לתמונה. ותחכי כמו כולם.

אנילה1

New member
אני דוקא אהבתי הריון של 9 חודשים.

ב 3 החודשים הראשונים הרגשתי בחילות, אבל אחר כך ממש חגגתי. הרגשתי נפלא. אהבתי את התזוזות של העובר בבטן. בתקופה שלי עדיין לא ידעו את מין העובר לפני הלידה. מדדו את גודל העובר בסנטימטר של תופרות. חחחחחחחח. זכיתי לקבל זריקה אפידורלית, ולראות את כל הלידה של הבת שלי בראי שהיה מוצמד לתיקרה מעל ראשי. זה היה פשוט מדהים. חוויה לכל החיים. זה לא קרה בארץ. זה קרה בניו יורק, שם ילדתי אותה.

שש שבע

New member
ככה זה היה לפני חטא אדם וחוה

כתןב במדרשים שעלו שנים למיטה ירדו שלושה, אבל אחר כך באה הקללה "ארבה ארבה עצבונך והרונך..."

שש שבע

New member
הם היו ראשונים בעולמנו.

והם הספיקו להוליד ילדים באותו היום בו נוצרו, ולאכול מעץ הדעת האסור, ולהיענש בקללות המוכרות ולהיות מגורשים מגן עדן, הכל באותו יום. בטח שהדברים לא מפורטים לגמרי במקרא, בשביל זה יש לנו את המפרשים.

אוסה

New member
וואי וואי

יפה יפה מזל טוב אני כ"כ אוהבתלשמוע את זה אני מאחלת לאחותי שמנסה גבר שנים ללא הצלחה ...שבקרוב נשמע ממנה בשורות כאלו . מזל טוב תתפללו לאחותי אולי זה יעזור לה מסכנה

אנילה1

New member
אוסה , אין מרשם לדברים האלה.

אבל שמעתי שזוג שנסע לטיול של שנה בחו"ל הצליח לעשות בדרך ילד.

sovlanit

New member
אוסה,

מתפללת גם עבור אחותך. ולמה לדעתך היא מסכנה????-לא הבנתי. כל טוב

אוסה לגבאי אחותך

גם אני האיתי במצב שלה שבע שנים היום יש לי ארבע אבל זאת לא הנקודה למה באמת מסכנה ? אמא שלי לימדה אותי "שהמסכנים יושבים בכלא " תרגום : שעל כל ילד שרחמו עליו כשהיה קטן הוא גודל להיות אדם חלש ובגלל זה אני לא אוהבת לשמוע את המילה הזאת על בני אדם. דבר שני אל תרחמי עלה תהיה שם בשבילה רחמים זה הדבר האחרון שהיא צריכה. שולכת לך מסר אדית

למעלה