אז זהו שלא, לכן יש תשעה חודשים להתרגל לרעיון. אז קודם כל מזל טוב ענקי, שנית, תשגיחי על עצמך, תאכלי טוב, אבל לא בשביל שנים, טונה מחוץ לתמונה. ותחכי כמו כולם.
ב 3 החודשים הראשונים הרגשתי בחילות, אבל אחר כך ממש חגגתי. הרגשתי נפלא. אהבתי את התזוזות של העובר בבטן. בתקופה שלי עדיין לא ידעו את מין העובר לפני הלידה. מדדו את גודל העובר בסנטימטר של תופרות. חחחחחחחח. זכיתי לקבל זריקה אפידורלית, ולראות את כל הלידה של הבת שלי בראי שהיה מוצמד לתיקרה מעל ראשי. זה היה פשוט מדהים. חוויה לכל החיים. זה לא קרה בארץ. זה קרה בניו יורק, שם ילדתי אותה.
והם הספיקו להוליד ילדים באותו היום בו נוצרו, ולאכול מעץ הדעת האסור, ולהיענש בקללות המוכרות ולהיות מגורשים מגן עדן, הכל באותו יום. בטח שהדברים לא מפורטים לגמרי במקרא, בשביל זה יש לנו את המפרשים.
יפה יפה מזל טוב אני כ"כ אוהבתלשמוע את זה אני מאחלת לאחותי שמנסה גבר שנים ללא הצלחה ...שבקרוב נשמע ממנה בשורות כאלו . מזל טוב תתפללו לאחותי אולי זה יעזור לה מסכנה
גם אני האיתי במצב שלה שבע שנים היום יש לי ארבע אבל זאת לא הנקודה למה באמת מסכנה ? אמא שלי לימדה אותי "שהמסכנים יושבים בכלא " תרגום : שעל כל ילד שרחמו עליו כשהיה קטן הוא גודל להיות אדם חלש ובגלל זה אני לא אוהבת לשמוע את המילה הזאת על בני אדם. דבר שני אל תרחמי עלה תהיה שם בשבילה רחמים זה הדבר האחרון שהיא צריכה. שולכת לך מסר אדית