אמא'לה!... שני פסים!...

אמא'לה!... שני פסים!...

יאבה!!! מה צריך לעשות עכשיו???... אני בשוק, אני לא מעכלת את זה... בסוף כן נסענו היום לאזכרה של בן-דוד שלי. לפני זה נפגשנו עם חבר של בעלי ויצאנו לאכול. איך שהגענו לקבר פתאום הבטן שלי התחילה לגעוש באופן רציני. הייתי בטוחה שזה קלקול קיבה בגלל הפסטה שאכלתי לפני זה. אחרי האזכרה נסענו להורים שלי כדי שאני אוכל "להתרוקן"... חבל על הזמן, הרגשתי כל כך רע... הבטן שלי פשוט התהפכה. מאחר ויש לי איחור של יומיים כבר עברנו בדרך בסופר פארם וקנינו בדיקה. האמת- הייתי בטוחה שיצא שלילי. כשראיתי את הקו השני הייתי בטוחה שאני מדמיינת אבל גם בעלי ראה אותו! אמא'לה, מה עושים?... זה כל כך מוזר!... בעלי בכלל בשוק, לא יודע איך לעכל את הבשורה...

ראשית../images/Emo49.gif

לא להיבהל בואו של כל ילד לעולם זה דבר מדהים כמה זמן אתם נשואים? בהצלחה הדרך עדיין ארוכה לילונית5

saritoosh22

New member
מזל טוב והרבה ברכות

אוי, איך שהחיים שלך הולכים להשנות. כמה אושר וכמה שמחה וכמה עייפות, איזה יופי. אגב, גם אני הייתי המומה כשגיליתי שאני בהרון, בן התפנצ'ר לנו דרך אמצעי מניעה, אני הייתי בהלם עד שהתחלתי להרגיש אותו זז בתוכי (בערך אמצע חמישי). ובכלל, כזה פנצ'ר מקסים יש לי, שעכשיו אני רק רוצה לשחזר.

תודה!

זה לא "התפנצ'ר" לנו... פשוט הפסקתי עם הגלולות לפני 3 חודשים והתכוונתי להמשיך לקחת החל מהחודש כי החלטנו לחכות עוד קצת בסוף... אנחנו ביחד 3 שנים, מתוכן נשואים 4 חודשים.

אנילה1

New member
יעל, נכון שזה נורא מוקדם. רציתם

למצות את חיי הנשואים. יחד עם זאת, תשמחי שאתם זוג פורה ואינכם זקוקים לעזרה מבחוץ. אין כמו הריון צ'יקי צ'אק, כמו שלכם. גדול... גם אין מקריות, לפי אמונתי. הילד/ה יביא לכם המון אושר. מאחלת שקודם תהיה לך בת ואחר כך בן. אין כמו בת לאמא. אין כמו אחות בכורה שממתנת את הפראיות של האח הצעיר. ואחר כך בחיים, הבת הגדולה מסבירה לאחיה הצעיר איך לפרש את דברי האמא המשותפת, אם נוצרו חילוקי דיעות. אין כמו אחות בכורה שמסוגלת למתן את היחסים במשפחה, כי האח הצעיר תמיד מקשיב לאחותו הבכורה. זה מתחיל מגיל אפס, וממשיך לכל החיים.

שריתוש, את הראשונה שעלתה על זה

תסתכלי בפורום בעמ' 6 או 7 (נכון להיום). בתאריך 5.2 כתבתי שאני מתה מעייפות ואת אמרת שיכול להיות שזה הריון. אז... צדקת... סחתיין עלייך!...

../images/Emo24.gifיעל מזל טוב תעכלי תעכלי

הרבה הריונות התכילו כוירוסים למשל ההריון האחרון שלי שבוע של איחור זרוקה במיטה עם שלשולים הלחתי לרופאה ואמרתי לה שאני לא מרגישה טוב ויש לי איזה וירוס בסוף היתברר שלוירוס הזה קוראים לו ליטן הרבה מזל טוב תעשי בדיקת דם ליתר ביטחון למרות שבבדיקות האלה יש תעויות רק בשלילי אלה עם לקחת לפני כן תרופות הורמונלית אז הם יכולים לטעות לחיובי אדית

עציון

New member
שימי פס !!!! איך שהעולם מתקדם.....

היום רואים שני פסים וזהו. יש הריון. אתמול עד שלא הקיאו לא ידעו על מה מדברים... מה, הזברות כל הזמן בהריון?

מזל טוב יעל, איזה בשורה משמחת

נורא מתרגשת בשבילך. המון בהצלחה עם ההמשך, עכשיו הזמן שלך להתפנק. סיגל.

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך הריון קל

rrina

New member
יעל שיהיה בשעה טובה!

וגם מומלץ לך גם לבקר בפורום "הריון" (בתפוז או בynet או בפורטלים אחרים), בעיקר כל עוד את עוד לא מספרת לחברים ולקרובים. שם תקבלי המון המון אינפורמציה וגם תמיכה! (וכמובן אל תשכחי אותנו!)

sovlanit

New member
יעל, ב ש ע ה ט ו ב ה ומ ו צ ל ח ת

קבלי ממני זר ברכות אחלה בשורה!!!!!!!!!!!!!!

גליתrt

New member
וואו, מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

איזו התרגשות!!! שיהיה בשעה טובה... הריון קל וארוווך. לא לשכוח להתקשר לרופא/טיפת חלב לקביעת תור.
גלית

שוב, תודה לכולן!!! ../images/Emo24.gif

בגלל שאין לנו ביישוב קופת חולים, נסעתי היום במיוחד להשאיר את הכרטיס קופ"ח במרפאה שלי כדי שהרופאה (שתהיה שם מחר) תתן לי הפניה לבדיקת דם. מחרתיים על הבוקר אני אעשה בדיקת דם... יש למישהי מושג תוך כמה זמן מקבלים תוצאות??? בינתיים הבטן שלי מתהפכת, אני ממש מרגישה כמו קלקול קיבה
, וגם יש לי סחרחורת ואני "מעופפת". אולי כדאי שאני אלך לישון. אני עכשיו אצל ההורים שלי, ואני צריכה להסתיר את זה מאמא שלי... עוד לא החלטנו מתי לספר... (קבלו מחמאה- אתן פה הראשונות שיודעות. וגם אתה, עציון...
)

../images/Emo95.gif מזל טוב!!!

זאת ההרגשה הכי טובה והכי מפחידה בעולם שאי שם בגופך גדל לו ילד, לגבי האמא, תספרי לה שתשמח מה-
הכי טובה בעולם! לא?

למעלה