אמאלההה!!!

talba3

New member
אמאלההה!!!

איזה פרק עצוב של סמולוויל, התאהבתי באלישייה ועכשיו היא מתה. עכשיו אני כולי בדיכאון טוטאלי אוףףףףף!!!! סמולוויל זאת פשוט הסידרה, לכל חבר שלי אני ממליץ לו! עוד משהו: איך קוראים לשחקנית שמגלמת את אלישיה? ועוד משהו אחרון אני מזמין את כולכם לחתונה שלי ושל לאנה :]

yaniv1000

New member
הרסת לי את ההפתעה :(

לא ראיתי עדיין תפרק של היום אני אראה תשידור החוזר ב19:40 אבל הרסת לי שאמרת שהיא מתה :( אני אוהב לגלות תוך כדי צפייה עכשיו אני יודע מה יהיה בפרק :| הייתי מזמין אותך לחתונה שלי ושל אלישייה אבל אתה אומר שהיא מתה היום :( אלישייה יותר חמודה מלאנה ויותר יפה

yaniv1000

New member
פספסתי את הפרק אבל...

מזל שמצאתי לינק פועל להוריד את הפרק , שמעתי שהיה פרק פצצה , אני פשוט לא מאמין ששחכתי לראות גם את השידור החוזר ב19:45 אם זאת הייתה עונה 3 והייתה מפספס פרק לא הייתי מוצא לינק להוריד כי פשוט אין :( עוד שעה יסיים ויש לי גם כתוביות בעברית :D

yaniv1000

New member
איזה פרק עצובבבבבב

וואייי איזה באסה שאלישייה מתה!!!! וקלואי גילתה את הסוד של קלארק וואיייי ומחר המשך של הפרק של היום שמעתי..וואי איזה מתח!! אה וסליחה שאני עושה 3 תגובות ברצף פשוט אי אפשר לערוך תהודעה פה!! רק עכשיו ראיתי תפרק אני לא מאמין שפספסתי תפרק הזה הייתי מעדיף לראות אותו בטלויזיה מאשר באמצע הלילה במחשב :| יאללה לילה טוב לכולם :( *אלישייה מתה CRY*

talba3

New member
אופסססס מצטער אחי!

לא ידעתי שלא ראית... תאמת שאני גם אתאהבתי באלישייה, עצם זה שהיא נהפכה להיות טובה עושה אותה ליותר מושכת אבל לאנה, זאת האהבה שלי מאז ומתמיד חחח, אז אני יבוא לחתונה שלכם בכיף, תבואו גם לשלי ושל לאנה (פשוט יש לה יופי מדהים ללאנה, משהו מדהים בפנים קשה להסביר. חחח)

למעלה