אם...

אם...

אם גילמור היה מגיע בסיבוב הופעות הנוכחי שלו לארץ בתאריך 22.6.06 באופן חד פעמי, לאן הייתם הולכים? אליו או אל ווטרס????????? ולא, נניח שהם הודיעו שאין סיכוי לאיחוד...

עמבה21

New member
איזו שאלה ברור ש...

גילמור!! אין ספק. הוא הקול של הפינקפלויד. אין ספק שוטרס הוא המנהיג של הלהקה מכיוונ שהוא הכותב הכמעט בלעדי והמלחין הראשי מאז דארק, אבל שאתה שומע הופעות סולו שלו כמו in the flesh ‎ זה לא כמו לשמוע את גילמור שר. ויש שירים שוטרס פשוט הורס כמו וויש יו וור איר, ואני בטוח שאתם מסכימים איתי. אין מה לעשות ברוב השירים הגדולים הקול של דייב דומיננטי. והלוואי שהיה מגיע, למרות שמופע של ווטרס זה ענק לכשעצמו

אין דבר כזה שאין דבר כזה .

איפה גילמור היה מופיע בארץ ? בתל אביב ? בפארק אבל במקום אחר? אז היינו פוחצים במסע דילוגים לקירוב לבבות . האמת היא שבזמן האחרון אני וחבר שלי קצת גם רבנו , והריב הזה הזכיר לי את הריב בין השנים (בלי להיכנס לזה שאני לא יודע כמעט שום פרט חוץ מזה שהם היו ביחסים לא טובים) אז לפי האם הזה והקונספירציות שמישתמעות בין השורות, יכול להיות שזה באמת יקרה ? וגילמור יגיע לארץ עוד חודשיים וחצי ויופיע עם ווטרס?
פרפל,שאוהב לפעמים לחיות באשליות ופנטזיות,למרות שהמציאות גדולה יותר מכל דימיון

petrucci2

New member
אני אישית הייתי הולך לגילמור

אבל אך ורק בגלל שהייתי כבר במופע IN THE FLESH של ווטרס בלונדון

itaikuskus

New member
גילמור

גם בגלל הסט ליסט שהבנתי שהוא עושה, גם בגלל החיזוק מריצ'רד רייט, גם כי הוא שר הרבה יותר טוב, גם כי אם נרצה או לא, הסולואים שלו הם העושים את ההבדל.

זה ידוע ש...

הוא ורוג'ר יעשו הופעות במקביל ואנחנו נצטרך לבחור בינהם... :) הייתי הולך לשניהם

itaikuskus

New member
זה לא ידוע

ואנחנו לא כל כך יכולים לבחור, אלא אם כן יש לאחדים מאיתנו את הממון ליסוע אל מעבר לים, בכל מקרה, ההופעות שלהם הם לא במקביל, רוג'ר ווטרס מתחיל את מסע ההופעות שלו אחרי תום מסע ההופעות של גילמור.

Jason2

New member
הסיכוי שזה יקרה

הוא בדיוק כמו הסיכוי שלי ליצור שיבוט של עצמי. אז אני אהיה בשתי ההופעות בו זמנית.

adiville

New member
ללא ספק ווטרס

ואז הייתי חותכת באמצע כדי לראות את גילמור
אבל ווטרס מקום 1 !

vegetable man

New member
ווטרס

כי שום סולו, קול מהמם או שחקן חיזוק יחפה על העובדה שגילמור לא מעניין אותי במיוחד כיוצר, מה שאי אפשר לומר על רוג'ר.

חרטושה

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שרציתי לומר

אבל אני ארתום את הקול שלי בכל מקרה לטובת ווטרס ואכתוב בכ"ז.

rozgil

New member
ברור לכם שאם.-זה לא היה באותו תאריך

כמו ששאר ההופעות הקיץ לא יוצאים באותו תאריך........(גם לאמרגנים זה לא היה משתלם שההופעה תיהיה באותו תאריך/יום.......)

זו ממילא שאלה תאורטית בלבד

שכן גילמור ו-ווטרס לא יופיעו עוד באותם מקומות באותו יום. גם את הטורים שלהם עכשיו הם תכננו בנפרד, בכוונה. אני לא מאמינה שהיחסים ביניהם יתדרדרו שוב לתהומות כאלו, שהם יתחרו זה בזה במישרין.

חרטושה

New member
ווטרס

הוא הרבה יותר מעניין לדעתי מגילמור והרבה יותר מסקרן ונועז בתור יוצר.

למעלה