אם תרצו לעזור :)

RainStormy

New member
אם תרצו לעזור :)

טוב אז ככה, אני בחברה מכינות משהוא על רב תרבותיות, בין השאר גם הקהילה ההמו-לסבית נכנסת תחת הכותרת הזו. אנחנו נשמח אם תוכלו לענות לנו על שני נושאים שנראים לנו מעניינים להתעסק בהם. 1. על זה שזוגות חד מניים צריכים להילחם על הזכות להקמת תא משפחתי. הנושא השני עלה כי שמעתי חברה לסבית שלי מתעצבנת על הבדלנות. אני אסביר: יש עיתונים של הומויים ולסביות וחנויות של הומויים ולסביות וכו'. השאלה היא מה לדעתכם היא הסיבה לתופעות אלו? תודה רותם

שרימפי

New member
יותר מידי שאלות, פחות מידי סדר.

א. למה זוגות חד מיניים נלחמים על הזכות להקמת תא משפחתי
זה די ברור. בגלל שאין סיבה אמיתית שהזכות לאהוב ולחלוק את חייהם עם בנאדם אחר תשלל מהם. מעבר לכך, אין סיבה שהומואים ולסביות יתנו למדינה כמו כל אדם אחר מבלי קשר לזהותם המינית ולא יקבלו לפחות את הזכות הזו, שהיא נורא בסיסית. ב.הבדלנות לדעתי לא נוצרה בכדי שנהיה שונים, אלא מתוך רצון לענות על צורך של קהילה שלמה שקולה הושתק במשך שנים. אני אישית לא אוהב את איך שמצעד הגאווה נראה היום, אבל אני לא יכול לשכוח ולהבין מאיפה הוא התחיל ולמה הוא קיים. המצעד התחיל כצורת מחאה. העיתונים פונים לקהל יעד שבתרבות הישראלית יחסית הושתק. ארגונים גאים פונים בעיקר כדי לענות על צרכים של הקהילה, כמו ארגון הנוער הגאה, שקם כדי לענות על צרכי הנוער ההומו-לס-בי-טרנס בישראל. והוא עושה את עבודתו נאמנה.

למעלה