*באיזו = באיזה (כמובן )
נ נ ו נ י י י New member 22/10/05 #24 כן אה.. האמת, תארתי לעצמי שיש כותונת מתחת.. אבל עדיין, עם כותנת או בלי, גם מה שהציץ שם היה מספיק נועז.. בואי נגיד שזאת פעם ראשונה שהעיניים שלי היו כ"כ פתוחות בסצינה שדייויד לא מופיע בה
כן אה.. האמת, תארתי לעצמי שיש כותונת מתחת.. אבל עדיין, עם כותנת או בלי, גם מה שהציץ שם היה מספיק נועז.. בואי נגיד שזאת פעם ראשונה שהעיניים שלי היו כ"כ פתוחות בסצינה שדייויד לא מופיע בה
J Jolleen New member 22/10/05 #23 אבל אתם לא קולטים ש.. הייתה לה שמלה בצבע גוף כזה ממש דקיקה ובגלל זה זה היה נראה הציצי שלה אבל זה ממש לא.. רק אני שמתי לב לזה?! אני גאה בעצמי
אבל אתם לא קולטים ש.. הייתה לה שמלה בצבע גוף כזה ממש דקיקה ובגלל זה זה היה נראה הציצי שלה אבל זה ממש לא.. רק אני שמתי לב לזה?! אני גאה בעצמי
P pumiki25 New member 20/10/05 #3 גם אני שמתי לב... ../images/Emo6.gif לאשלי, זאת אומרת. רק הפיטמה הייתה חסרה
J Jolleen New member 21/10/05 #9 חחח אבל היא לא הייתה ערומה.. אם לא שמתם לב, הייתה לה שמלה דקיקה מתחת לחלוק, ובגלל זה לא ראית פיטמה XD
חחח אבל היא לא הייתה ערומה.. אם לא שמתם לב, הייתה לה שמלה דקיקה מתחת לחלוק, ובגלל זה לא ראית פיטמה XD