אם תרצו, אין זו אגדה?

kawa

New member
איזו כימיה מתאימה יש בין אלכס לניל

הם חייבים להיות זוג. היום בבית המשפט חשבתי שעוד דקה הם נכנסים למיטה. אשלי לתסריטאי של צח"מ: שיפצתי את השדיים שלי, הם נראים מאממםם, בבקשה תכניס לי סצנה שרואים אותם, אפילו 3/4. התסריטאי: בסדר, אין שום בעייה, תתמזמזי עם בראד לעיני המצלמה. אתמול בלילה חלמתי חלום בהשראת צח"מ: אני בכלא, וכל 'דייר' בכלא נמצא בכלוב. אני נמצאת בכלוב אל מול משהו שהוא בין דוב לקוף לגורילה ( כמובן זה היה המקבילה החלומית לוורטון ) והגורילה הזאת נוהמת ומאיימת לפרק את הכלוב, אני מפחדת ובורחת לכלוב אחר ( אל תשפטו אותי, בחלומות דברים הם ככה.... רק מה שהכלא הפך מאוחר יותר לבית הבראה שדומה לפנסיון של זקנים ואני ועוד כמה חבר'ה מהכלא הלכנו לבריכה, והיו בפנסיון 3 קומות ובכל קומה חצר עם דשא למרות שבבית קומות רק בקרקע יש דשא. חלומות, אל תשאלו ) בו'נה קאסי, יש לה הרבה יותר שכל משיש למלקי + פיליס + ניקי + מימי + דרו יחד. היא שמה את כולם בכיס הקטן, ודווקא היא בתפקיד הילדה
מלקי- אחרי שראיתי את הדינמיקה בין ניל לאלכס אין לי שום ספק שהם פשוט מתאימים, יש ביניהם כימיה. מלקי, בכל הכבוד אינו לרמה של פרז. אני שונאת שכאשר מישהו מקבל דמות 'שחורה' הוא קל דעת כמו מלקי או דרו. יש בזה הפחתת ערך של השחורים. קשה לי להבין למה מלקי מתעקש להתנהג כמו הגרסה הגברית השחורה של מיכל ינאי

pumiki25

New member
אם תרצו, אין זו אגדה?

נראה שזה היה אחד המסרים העיקריים שניסה להעביר הפרק לצופים. אם באמצעות מלקולם, אם באמצעות ניקי, אם באמצעות אלכס וניל. מלקולם מוכיח את עצמו כידיד-נפש אמיתי וגדולתו (הידועה לנו כבר מזמן, כמובן
) נחשפת, yet again. גם ניקי מתעלה על עצמה, במיוחד כשהיא אומרת לג'ק שעליו להוכיח לפיליס שהיא יכולה לתת בו אמון. She might as well כבר יכלה לומר לג'ק במילים מפורשות - "ג'ק, יאללה, להעביר לפיליס מידע פנימי מז'בו" - אבל כמובן, היא תותיר אותו רומזת, יודעת שג'ק מבין בדיוק למה התכוונה. פיליס מדהימה - הן מבחינת המשחק של מישל, הן מבחינת מבנה האישיות של פיליס. היא אימפולסיבית, חייבת לספק דחפים עכשיו, ולא דקה מאוחר יותר. כבר בהתחלה התפלאתי על כך שפיליס אינה תוהה על מדוע בעצם דחה אותה מלקולם, אבל חוסר הביטחון אכן נחשף מאוחר יותר, כשהיא שואלת את מלקולם מדוע היה לו כל כך "קל" לדחות אותה מעליו. זה היופי של פיליס שאני מגלה בה כל פעם מחדש - מצד אחד, השריון שהיא עוטה על עצמה, מציגה עצמה כחזקה וחסונה, כאילו דבר לא יוכל למוטט אותה, ומצד שני - בתוכה, שברירית ופגיעה, חסרת ביטחון. Thumbs up!
גם קאסי מקבלת ממני two thumbs up - לעזאזל, קבלי ארבעה - גם הבהונות! סצינת הסיום הייתה, לדעתי, מעולה, מצמררת. כבר מתחילת הפרק מצטיירת קאסי כמי שהתבגרה - היא כבר לא בת החמש הבונבונית, אלא ילדה בוגרת שמבינה, שיודעת, שלא קונה שקרים (ילדים הרי מבינים) זו שמשלבת ידיים במן נסיון ילדותי להראות כבוגרת, ובאמת, אם תשימו לב - מחוות הגוף של קאסי השתנו, והן מעידות על שינוי. קאסי גם מטיחה בשרון את אותה ההאשמה שהטחתי אני בה - באמת, איך היא (שרון) מסוגלת לומר לילדיה, בראש מורם ובביטחון מלא, שניק עומד לחזור הביתה או-טו-טו? שרון מנסה להגן על קאסי ונוח, אבל לא מבינה שבנסיונה זה היא בעצם מאבדת את האמון של ילדיה בה - במיוחד של קאסי, המבולבלת גם כך ומחפשת נואשות פיסת קרקע יציבה לעמוד עליה. אני גם מעריכה מאוד את שרון קייס על יכולתה לעמוד בפני האתגר שמציבה לה קאמרין - הקטנטונת משחקת בצורה כל כך משכנעת ואמינה - ושרון, לפחות אותי, לא מאכזבת, ועוזרת ליצור את אחת הסצינות היותר משובחות בזמן האחרון. על ראש הגנב בוער הכובע? אוי, קרטר...זה היה כל כך צפוי - המהלומה של ויקטור. על מה חשבת כשרצת להגן על עצמך מפני האשמה שלא הייתה מעולם, יוצר לעצמך סיבוך נוסף? כמובן שקרטר התעשת במהירות וידע להסביר את עצמו, כהרגלו, אבל ויקטור, נו - הריי עליו הוא לא יעבוד - זה, עם עיניי הרנטגן שלו
והיום שוב נוכחנו לגלות את חוסר הבקיאות של תסריטאיי צח"מ (או, לחילופין, של דמותה של ניקי) במערכת המשפט - ניקי מגיעה אל ג'ק ומבשרת שניק מואשם ב - Murder, ואז, משנה, בעצם, להריגה ברשלנות - Involuntary Manslaughter. נו, שוין...

פרק יפה

אהבתי את המשחק של קתרין גריימס (קאסי). עד עכשיו היא הייתה הילדה השקטה וספגה הכל בשקט והיום היא הוציאה הכל על שרון. כל השאר אין לי מה להוסיף סיכום מצויין של מיקי

nimix

New member
למיקי...

תמיד יש סיכום .. רק שזה לא ממש סיכום .. תקנו אותי אם אני צודק :) יותר בכיוון של תיזה \ עבודת מחקר... נראה לי מתאים לך להיות עיתונאית .. (הסתבכתי נכון? ... :Q)

pumiki25

New member
../images/Emo3.gif

לא, לא הסתבכת, אפילו הצחקת אותי! אני במצב-רוח פילוסופי היום

ים כחול

New member
אוי כמה שאתן טובות ../images/Emo45.gifמיקי וקאווה

קראתי אתכן בצמא
לא נשאר הרבה להוסיף אחרי סיכומים נהדרים כאלו !!
ומיקי הרסת אותי עם הפטמה
ואני בלב אמרתי : היי בראד נהיית נער פורנו חסר מנוח הא?
האמת מאז המסאז' שבריטני קיבלה בקייץ הרבה זמן לא היה קטע כזה 'נועז בצח"מ' ... פשששש יפה להם .

python 4

New member
ראיתי את הפרק!!../images/Emo99.gif

פרק ראשון שלי מזה חודשים. למעשה תכננתי לראות את כל הלקט של היום, אבל כשהתעוררתי ב- 10 גיליתי שבגלל מיעוט הפרקים השבוע הלקט הצטמצם, ובגלל שהוא מתחיל כל יום שישי ב- 6:50 (עם ימ"ח, סדרה נחמדה אבל אני לא כזה לא שפוי בשביל להתעורר בשעה כזו בשישי) הפרקים של צח"מ התחילו מוקדם יותר, וב- 10:00 נשאר לי לראות רק פרק וחצי. סה"כ פרק מאוד קלאסי שנופל למסגרת מפגשי הגינה'ס. אני בשוק כמה הם יכולים לשחק על אותו קונספט כל פעם. זה הולך משהו באופן הבא: - מייקל יושב עם פיליס אצל ג'ינה (אין לי מושג על מה הם דיברו, בדיוק התחלתי לראות מהרגע כשמייקל עזב, אבל אני לא חושב שזה היה דיון על הסופה וילמה שהולכת להכות בקרוב בחופי ארה"ב). - ג'ק מגיע, מייקל עוזב (כי כידוע אסור לשבת אצל ג'ינה בשלישיות - זה החוק הראשון של ג'ינה), פיליס נשארת עם ג'ק (לא אחרי שהוא שואל אותה "אפשר לשבת?" והיא עונה לו במשפט הקבוע של אנשים שלא רוצים באמת שמישהו ישב לידם - "זו מדינה חופשית", כאילו הזכות לשבת ליד מישהו במסעדה מוקנת לו מכח התיקון ה- 17 לחוקה. מעניין אם צח"מ היתה מתרחשת באירן, וג'ק היה בא לפטמה'ס לשבת ליד פיליס היא היתה עונה לו "תשכח מזה, זו מדינה דיקטטורית"). - פיליס עוזבת (כשהיא חרמנית במיוחד), ג'ק נשאר לבד. עכשיו - כידוע, לפי החוק השני של ג'ינה, אף אחד לא נשאר לשבת לבד יותר מ- 5 דקות (או 2 סצנות בזמן צח"מ) - ואכן ניקי נכנסת "ממש במקרה" כדי להזמין לה ארוחת צהריים לקחת הביתה (אכן, מאז שמיגל עובד על תקן בייביסיטר לנכדים אין לו זמן לבשל צהריים). ניקי מתיישבת לשיחת הניחומים עם ג'ק. היום נמנע מאיתנו ישומו של החוק השלישי של ג'ינה, שקובע כי בכל פעם ששניים מרכלים על גורם שלישי, אותו גורם שלישי (ו/או בא כוחו) ישבו בשולחן ליד אבל בצד השני של העציץ. הגורם השלישי (ו/או בא כוחו) ישמע כל פרט משיחתם של שני המרכלים, אבל הם לא ישמעו ולא יראו אותו עד לרגע שבו הוא יגיח לפתע מעבר לעציץ להפתעתם הגמורה. אחרי הכל - ג'ינה שמה שם את העציצים למטרה מסויימת. ועם כל כך הרבה הקפדה על חוקי ג'ינה, מיקי, אין פלא שלתסריטאים אין זמן להתעמק בחוקי ארה"ב ולהבדיל בין זוטות כגון מרדר להומוסייד למנסלוטר.

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פייטי הקפצת לי את מצב הרוח אחרי לילה לבן וקשה של כאבי בטן אני צוחקת פה במלא הפה בזכותך , תודה
אין עליך

kawa

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי

או בצחמ"ית תקנית: עשית לי הומסייד! לך לכלא! מעניין מהם חוקי הכלא כאשר שניים מדברים ( ניק ווורטון ) ואדם שלישי מגיע
ענבל

../images/Emo6.gif ענק

קרעת אותי עכשיו... ותתחבר בקרוב למסנג'ר, אנחנו צריכים לדבר על כמה דברים מעניינים

"פטמה'ס" ../images/Emo6.gif גדול../images/Emo45.gif

ולא ראיתי את הפרק, קראתי רק את הסיכומים. ועכשיו אני מתה כבר לצפות בו אחרי כל השבחים שהרעפתם על קאסי.

pumiki25

New member
אוי, פייטי... ../images/Emo6.gif

אתה יודע שהייתי צריכה שעתיים מנוחה אחרי שקראתי אותך? אני נשבעת. כאבה לי הבטן לפני שקראתי, הבחנתי בהודעה שלך, בכל האייקונים הצוחקים מתחתיה ואמרתי לעצמי: "אוי לא, מיקי. אל תקראי עכשיו! אל תקראי עכשיו! אין לך נורופן! לצערי, לא הצלחתי לעצור מבעדי. אתה יודע שאביק שיווק עושים ממך פרנסה?!

Dawn12

New member
../images/Emo47.gif

רק דבר אחד לא הבנתי - איך הצלחת להתנתק מצח"מ לכמה חודשים? אני אשמח אם תלמד אותי את השיטה

python 4

New member
זה פשוט מאוד..

השעה לא כל כך הסתדרה לי. והאמת - בכל האופ"ס האמריקאיות שאני רואה (צח"מ, ימ"ח, תש"ק) אני לא מרגיש רע עם הפסד של יום, שבוע, אפילו חודש - אחרי זה אני חוזר ותמיד מבין מה קורה. מה שלא קורה באיסטאנדרס הבריטית - בה אני לא מפסיד אף פרק. ומכיוון וזמני הפנוי מתקצר - הקיצור בא על חשבון האמריקאיות, שאפשר להסתדר איתן פרק פה פרק שם. והאמת - שהגורם הכי מדרבן שיש לי כרגע לצפות בצח"מ זה הפורום הזה.

שמיצית

New member
גמני פה ../images/Emo9.gif

ראיתי אתמול את הפרק מתחילתו עד סופו!!!!!! בעיקר אהבתי את קאסי... היא שיחקה מושלם (חוץ ממחוות גוף של מבוגרים שממש לא התאימו), ואפילו הזלתי דמעה בשבילה. אני עובדת מהבית ונראה לי שאם הייתי לובשת מה שאשלי לובשת לעבודה מהבית, גם בעלי היה מעביר לפה את המשרד. כמה לא מציאותי.. מיק-מיק אהובתי, מזל טוב על ההכחלה

ברוכה השבה

הסצינה עם אשלי באמת היתה מעט מוגזמת... אשכרה ראו לה 3/4 ציצי!! לא במקום לדיי-טיים טיוי... קאסי באמת שיחקה יפה אבל שמתי לב לתנועות "סבוניות" שלא מאפיינות ילדים בגילה - כמו לקום, לעמוד ולדבר מאחורי הגב של שרון... לרגע חשבתי שהיא כבר עברה קילומטראז' גדול בז'אנר הזה, כי זה יצא לה ממש בטבעיות כמו כל שחקן סבוני מיומן... אבל זאת היתה הפעם הראשונה שלך לדיאלוג רציני שמצריך דיון פנים לא אל מול פנים

חח בסצינה של אשלי הייתי בטוחה שאני

מדמיינת.. התקרבתי למסך כדי לראות אם זה אמיתי.. מממ... אשלי ....

pumiki25

New member
LOL...Same same!

נועה, גם אני התקרבתי (והטלויזיה שלי בחדר עוד תלויה למעלה, מהתקרה!), לא האמנתי!
אכן, הייתה לה כותונת מתחת לחלוק, אבל באיזו עובי היא הייתה - מיקרוב?

למעלה